- Konu Sahibi zeytinagaci
-
hay allahım
bazen bilene bırakmak daha iyi galiba
şimdi camlara geçicem de şu cam nasıl silinir yaa bu kadar büyük cam neden yapılıyo bilmiyorum ki
Doğru söylüyorsunuz geri dönüşüm konusunda dikkat etmem lazım ama o havlu banyoda durunca sanki bakteri yuvası gibi geliyor gözüme bornozlarimi banyoya asmiyorum giyinme odamda hiç kumaş benzeri şeyi banyo ve wc ye birakamiyorum ... Psikolojik sanırım mutfakta el havlusu var oda günde 5 kere değişir elim sudan çıkmıyor ki havlu ıslak kalıyor ...
Dikkat etmeye calisicam geri dönüşüm mevzusunu.
Bu arada cam silmeyi düşünüyorsanız bir kova suya azıcık şampuan katın ve onunla silin. Pırıl pırıl yapar...
Ayrıca yine rossmanın cam bezi çok iyidir.
Reklam yapar gibi oldum ama çok iyi oluyor temizlik ürünleri
Siz en iyisi bi rossmana uğrayın
İnstagramda bir bayan var pratik bilgiler veriyor boyle bende onun sayesinde düzen oturttum yağ çözücü etkisi olduğu için yag çöz kokusuna da magruz kalmiyoruz:)bak bu duyduklarımın en ilginciydi
:) kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yahu sen nerden öğrendin bulaşık makinası tableti eritmeyi
Bant izleri için kolonya döküp, bulaşık süngerinin sert yeri ile silin.halıları yeni yıkattım 1.5 ay oldu yani yeni dediğim güzelce süpürür üstünden silerim ben de.
koltuğu nasıl silebilirim? ney ile? lekeler var içeçekler falan damlamış bazı yerlerine
banyomun duvarları duvar kağıdı kaplı silmeli miyim bilemiyorum
klozet çok kötü görünmüyor da bembeyaz değil
kiracı olduğum için değiştirmeyi de düşünmemiştim. bir de ona uygun kapak bulamayabilirim yuvarlak değil köşeli şekilde kapağı.
perdeleri yıkayayım ben de
tül değil perdelerim fon ve daha ince bir fon şeklinde. tül deterjanı kullanmasam olur mu ki normal deterjanla mı yıkayayım?
fırını ve buzdolabının içini neyle temizleyeceksiniz? benim en çok temizliğe ihtiyacı olan eşyalarım onlar
kapılarda bant izleri var inşaattan sonra ilk biz girdik bu eve
bi türlü çıkaramadım o izleri
siz anlatırken hemen kalkıp yapasım geliyor yav
hay allahım
bazen bilene bırakmak daha iyi galiba
şimdi camlara geçicem de şu cam nasıl silinir yaa bu kadar büyük cam neden yapılıyo bilmiyorum ki
hadi ben kaçtım balkon yıkamaya gidiyom
Firin amway firin temizleyici ile acayip kolaybuzdolabı ve fırın zorlayıcı olacak ama en önemlisi bu şu an
çok fena gaza geldim :) silikonlu sudan görmüştüm ondan almaya gidicem az sonra
mutfağımda az eşya var
kullanmadığım her şeyi attım ama daha da atılacak çıkar
içlerini de silmem lazım dediğiniz gibi burası beni oyalar
halıları yeni yıkattım 1.5 ay oldu yani yeni dediğim güzelce süpürür üstünden silerim ben de.
koltuğu nasıl silebilirim? ney ile? lekeler var içeçekler falan damlamış bazı yerlerine
banyomun duvarları duvar kağıdı kaplı silmeli miyim bilemiyorum
klozet çok kötü görünmüyor da bembeyaz değil
kiracı olduğum için değiştirmeyi de düşünmemiştim. bir de ona uygun kapak bulamayabilirim yuvarlak değil köşeli şekilde kapağı.
perdeleri yıkayayım ben de
tül değil perdelerim fon ve daha ince bir fon şeklinde. tül deterjanı kullanmasam olur mu ki normal deterjanla mı yıkayayım?
fırını ve buzdolabının içini neyle temizleyeceksiniz? benim en çok temizliğe ihtiyacı olan eşyalarım onlar
kapılarda bant izleri var inşaattan sonra ilk biz girdik bu eve
bi türlü çıkaramadım o izleri
siz anlatırken hemen kalkıp yapasım geliyor yav
Ben hiç çif kullanmam sabah kahvaltıdan sonra ocağı davlumbazı tezgahı masayı dolap kapaklarini sirkeyle siliyorum lavabosunu kullan at sünger ve çamaşır suyuyla dezenfekte ediyorum
Fırını kullandım ya soğumaya yakın ilikken hemen içini siliyorum
31 yaşımdayım bu yaşıma kadar 1 kere bile girim su mutfağı cifliyim dediğimi bilmem çünkü kahvaltıdan sonra mutfak hergun sirkeyle silindiğinden temiz oluyor zaten hiç kirlenmiyor ki ?
Makinadan çamaşır çıkar çıkmaz utuyu gömlek islakken utuluyorum askıya asip camasirlikta kurumaya bırakıyorum Kazanlı buharlı ütü var ıslak utuleyince kolalı gibi oluyor çabuk kuruyor pantolonları da utucuye gönderiyorum
Bu yüzden hiç birikmiş camasirim da olmuyor ben camasirim birikti utuleyim dediğimi de hiç hatırlamam
Kağıt havlu kullanıyorum havluların nemden bakteri ürettiğini düşünüyorum havlu falan da ütüleme derdim yok bitek bornoz var havlu diye evde
Hişim çıkana kadar temizlik yapıyorum bende... yetmiyor kızı parka götürüyorum ,balkonda havuzuna su doldurup yuzduruyorum, misafir komşu geliyor onlarla ilgileniyorum ... nasıl durmam gerektiğini bilmiyorum.Sizden her eve bir tane lazim :)
Keske ben de yapabilsem. Ama enerjim sifirin altinda. Simdi bir de bebek olunca tam saldim :)
Hişim çıkana kadar temizlik yapıyorum bende... yetmiyor kızı parka götürüyorum ,balkonda havuzuna su doldurup yuzduruyorum, misafir komşu geliyor onlarla ilgileniyorum ... nasıl durmam gerektiğini bilmiyorum.
sonrada belim basım ağrısı tutuyor sinirim bozuluyor :)) keşke biraz rahat olsam saliversem diyorum bende ama yok
Doğumun üçüncü günü çamaşır yıkadım ütü yaptım dayanamadım oturmaya icim kaynıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?