• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titiz, pratik ve işbilen hanımlar, bilmeyenler de yazabilir :)

Ohh şöyle haşır haşır temizlik yapmayi özledim....yani şu cümleyi kuracagimi deselerdi...temizlik yapmayi ozledim ya ozledim resmen...
Ufakligin yuzunden bisey yapamiyorum
Herseye burnunu elini ayagini sokuyor

En basitinden supurge yaparken ya agliyor ya da ustunden inmiyor...motor kismiyla da oynuyor...:)
Soyle keyf ala ala temizle her yeri
Not: dunyanin en tembel nadir cinslerden olarak yaziyorum bunu

Herkes fazlaca tavsiye vermiş arkadaşım sana kolay gelsin.

Ya ben ne yapayım yerleri domestos la silerken fonlarımın alt kısmına viledayi degdirmisim renk atmış ne yapsam bilemedim.

1+1 evin temizliği ve yerleşmesi daha zor. Fazladan odası olanların evine bi bak, o odaya atmış süpürgeyi, koliyi. Sen nereye koyacaksın, sadece baza var oda tıklım tıkıştır eminim.
1+1 re yaşamayanlar hemen "neee aaaa 1+1 mi yaaa aaa", bu zamanda hala salonun kapısını açmayıp yada sadece tv izlemek için kullanıp çocuğu oturma odasında oynatıp fazla eşyayı da çocuk odasına koyanlar var 3+1 evim çook temizim diye :63:

evet 3+1 den buraya geldim

şimdiye kadar 4+1
2+ yarım (odanın birinde pencere yoktu ve banyo mutfağın içindeydi nasıl bi ev ya bu)
2+1
3+1

şeklinde evlerde oturdum
hepsinde bi odayı depo yapıyodum :)
şimdi depo alanım yok
o yüzden eşyaları attım

yorgan yastık doluydu baza altı şimdi 4 yastık (zaten ikisinde biz yatıyoruz) 2 yorgan 2 battaniye kaldı
3 nevresim takımı ayırıp gerisini gönderdim evden
kışlıklar biraz yer kaplıyor onları da gardrobun üst gözüne paketledim koydum
aslında her şey her yere sığıyor da sürekli düzenli tutmam lazım
çünkü çok çabuk görünüyor dağınıklık
eğer ekstra odam olsaydı oraya atardım ıvır zıvırı kapıyı da çekerdim ne de güzel olurdu :)

Bir günde dip bucak bitirenlere özeniyorum. Ben mümkün değil yapamam bir gün evi süpürsem aynı gün asla silmeye enerjim kalmıyor. Bir de belim ve göbeğim ağrır hemen. Temizliğe gelen bir abla vardı bir günde 120 m2 evin duvarlarını köpükledi duruladı kuruladı ki duvarlar hep kömür isiydi, camları kapıları avizeleri yerleri sildi gitti ağzım açık kalmıştı. Kendimi avutuyorum bu da bir yetenek.

Bir günde dip bucak bitirenlere özeniyorum. Ben mümkün değil yapamam bir gün evi süpürsem aynı gün asla silmeye enerjim kalmıyor. Bir de belim ve göbeğim ağrır hemen. Temizliğe gelen bir abla vardı bir günde 120 m2 evin duvarlarını köpükledi duruladı kuruladı ki duvarlar hep kömür isiydi, camları kapıları avizeleri yerleri sildi gitti ağzım açık kalmıştı. Kendimi avutuyorum bu da bir yetenek.
Okadar şirin yazmissiniz ki gulumsettiniz beni :)

Dün sizlere okadar özendim ki
2 büyük halı
3 halı yolluk
2 kanepe sildim
Bileğimin ağrısından sabaha kadar uyuyamadım.
Sizlere kolay gelsin bana bu kadar iş yeter artık

evet 3+1 den buraya geldim

şimdiye kadar 4+1
2+ yarım (odanın birinde pencere yoktu ve banyo mutfağın içindeydi nasıl bi ev ya bu)
2+1
3+1

şeklinde evlerde oturdum
hepsinde bi odayı depo yapıyodum :)
şimdi depo alanım yok
o yüzden eşyaları attım

yorgan yastık doluydu baza altı şimdi 4 yastık (zaten ikisinde biz yatıyoruz) 2 yorgan 2 battaniye kaldı
3 nevresim takımı ayırıp gerisini gönderdim evden
kışlıklar biraz yer kaplıyor onları da gardrobun üst gözüne paketledim koydum
aslında her şey her yere sığıyor da sürekli düzenli tutmam lazım
çünkü çok çabuk görünüyor dağınıklık
eğer ekstra odam olsaydı oraya atardım ıvır zıvırı kapıyı da çekerdim ne de güzel olurdu :)
Ben de senin gibiyim ama bunun sebebi biraz da bu kocalar, eşim biraz disiplinli olsa evde sorun olmasın diye sarı bezle gezip hazır çorbaya gönül vermiştim :halay:

kesinlikle ya
benim enerjim yetmiyor resmen
o kadar zor ki bu saydıklarınızı yapmak herhalde ben 1 haftada ancak yapardım

Ohh şöyle haşır haşır temizlik yapmayi özledim....yani şu cümleyi kuracagimi deselerdi...temizlik yapmayi ozledim ya ozledim resmen...
Ufakligin yuzunden bisey yapamiyorum
Herseye burnunu elini ayagini sokuyor

En basitinden supurge yaparken ya agliyor ya da ustunden inmiyor...motor kismiyla da oynuyor...:)
Soyle keyf ala ala temizle her yeri
Not: dunyanin en tembel nadir cinslerden olarak yaziyorum bunu
Ay aynı ben :) oğlan rahat bıraksada ağız tadıyla bir temizlik yapsam diye hayaller kurar oldum. Hiç bir iş yaptırmıyor. Ben de çocukla iş yapanlara özeniyorum gerçekten nasıl başarıyorlar. Şuan her yer her yerde uyusa da biraz iş yapsam diye bekliyorum uyumuyo da velet :))

Konu super olmuş bende de senden huybvar valla evi dip bucak temizlemeyi düşünüyorum ama sadece düşünüyorum gerisi yok yani :) simdi burayı okuyunca bi iştah geldi aksam aksam başlayım bari bi ucundan becerikli hanımlara da bi soru yonelteyim halılarımin her yeri leke oldu bulaşık deterjanı ile ve arap sabunu ile uç kez sildim çıkmadı aksine iyice dağıldı ve çok kötü gözükuyor yıkamaya veresim var ama yeni aldım daha dört ay oldu kesimde izin vermiyor yeni diye bide koydeyiz anlayacağınız bana şöyle kuvvetli bi hali temizleyici lazim ne alabilirim vanish cosla olmaz İsrail mallarını almiyorum?
Canım sıcak suda beyaz kalıp sabunu erir ve içine arap sabunu koy güzelce sil sonrada bulaşık makinası için olan patlayıcıdan lekelerin üzerine dok ve sil pırıl pırıl olacaktır kolay gelsin

İyi de bı benim bu ev mi 1gun silip supurmeyince aylardır temizlik yapılmamış gibi oluyo ya yarım saatte dediğiniz isleri nasıl bitiriyosunuz ben mi çok yavasim bilmiyorum sabah saat 10 da başlıyorum öğlen 3 te bitiyo ama çocuk da var arada onunla zaMan kaybim oluyo... valla şöyle tertemiz evleri gördükçe öyle ozeniyorum en fazla 2gune bi evim silinip süpürulur ama habersiz misafir gelecek diye aklım cikar o kadar nankör şu temizlik işi 1gun de her yer berbat oluyo benim... bu arada alf buharlı yer silme makinesini hepinize tavsiye ederim arkadaşlar 70 liraya aldım ben yeniler de çok güzel siliyo
Yok kız beninkide ayni çocuk yok qmq yinede ayni biriminin saçı birimizin sakalı dökülüp duruyor tertemiz supuruyorum arkami döndüğümde sac sakal oluyor her yer kadının osu busi şusi işi hiç bitmez anacim :D

Back
X