Selam
Gün içinde yediklerim çok değişken olabiliyor ama mutlaka kahvaltı yapmaya çalışıyorum. Peynir,zeytin,domates,sivri biber... Fakat ekmeği sadece bir dilim tüketiyorum! Çay pek sevmem. Sabah bu şekilde, tipik diyet kahvaltısı, öğlen ve akşam evde ne piştiyse çok büyük porsiyonlarda olmadan ve yanında bir dilim ekmek, iki ara öğünde de meyve, fındık fıstık (sayıyla), yoğurt, bunlardan hiçbirini canım istemezse bir gofret ya da kola maalesef... Aburcuburun bir türlü önüne geçemedim ama en azından en fazla bir tane tüketmeyi başarabiliyorum.
Öğle ve akşam öğünlerinde yediklerimi açacak olursak; salataya sınır getirmiyorum. Koca bir tabak dolusu yiyorum, yanında da ne yemek varsa. Fakat patates kızartması türü şeyleri yemedim, genelde tencere yemekleri tükettim, pilav yapıldığında çok sevmeme rağmen bir kaseye koyup tabağa aktardım, o miktarın dışına çıkmadım. Börek,çörek türü şeyleri de ara öğünde yediysem bir, ana öğünde de iki tane yedim. Bu saydıklarımın hepsini akşam altıdan önce yedim daha sonra kesinlikle yemek yemedim. Böyle. kaydirigubbakcemile5