- 21 Kasım 2007
- 404
- 9
- 96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa en önemlisini unutmuşum ben kilo günlüğü tuttum!!!
Her güne bir sayfa ayırdım, önce sabah aç karnına tartılıp yazıyordum. Sonra saat kaçta ne yediğimi detaylarıyla, spor yaptıysam kaç dakika, ter oranıma kadar kendimce yazdım :lepi:
Hatta ayıptır söylemesi o gün tuvalete çıkıp çıkmadığımı dahi yazdım ben. Kabızlık problemim vardır benim ve hangi yemeği yediğim gün kabızlık yaşayıp yaşamadığımı görmek işime yaradı.
Halen daha günlüğümü tutuyorum. İşte dün yediklerim:
Sabah 11de az yağlı tek yumurtadan menemen yapmışım, 1 dilim ekmek, ardından elma.
13te körolasıca boğazım durmamış mcdonalds'a gidip bir dondurma yemişim sırnaşık şey
Yine arada bisküvi tırtıklamışım
17de ıspanak yemeği, yanında yoğurt, bir dilim ekmek, elma, 10 tane de fındık yemişim. Yemişim de yemişim yani kaydirigubbakcemile3 Ardından bu sitede öğrendiğim lahana maydonoz limon suyundan içmişim -yağları yakıyor-
Bu sabah tartıldığımdaysa 300 gr eksiktim. Neden çünkü ekmeği fazla yemedim, yürüdüm, akşam yemeği beşte yenmişti ve ardından bir şey yemedim. Ve bence içtiğim lahana maydonoz suyu da işe yaradı.
yerimseniben
slm kızlar bende bayrama kadar 10 kilo vermeyi kafaya koydum 93,5 kiloyla pazartesi başladım bugun çarşamba ve 91,4 kiloyum az az yiyorum aç kalmıyorum ve her akşam yürüyorum.giden 2,10 kilozemuszemus
alkisalkisalkis
bana şu lahana maydonoz suyu tarifini ve sıcak mı soğuk mu ve günde ne kadar içitni yazarsan çok büyük duamı alısın hayatım
peki 2 ayda güzel kilo vermişsin bende 4 ayda 13 kilo verdim ama saçlarım çok yoğun döküldü seninde böyle bir problemin olmadımı?
valla bravo yaaaa süperrrrrrrrrrrr.............
darısı başıma :)
tebrik ederim talımm..
aslında sende rejim yapmamış yemek alışkanlıklarını deiştirmişsin..
bende şimdi o yoldayım inş bende başarıya ulaşırım..
sevgiler..
teşekkür ederim canım : )))
haklısın ben diyet yapmadım, yapamadım aslında, katı listelere uyamıyordum ben, daha fazla yemeye hırslanıyordum :bbo:
senin de saref gibi 8 kilo fazlan varmış, inan ki hiçbirşey, bir ayda, biraz spor, biraz da dikkat ederek çoook rahat verirsin kaydirigubbakcemile5
ayy 1 ayda verebilirmiim dersin.. inş veririm yaa...
doru duzgun spor yapamıorum yalandiil yuuşe duzgun çıkamıorum ama evde daha hareketliim ve bol bol göbek atıorumm sırnaşık şey
ekmeği kes, altıdan sonra yeme, biraz da göbek attın mı bak nasıl veriyorsun zemuszemus
canııım sana çok imrendimnaniknanik.bide tebrık ederim nasıl başardınn şaşırıyoruma.s.benımde gördüğün üzere epey bi kılom var.ve sözlüm çok zayıf resmen benı bunalıma itiyoo bu durum.ondan bile kılolu olmak..hiç diyet yapamadım denemedım bile cunku biliyorum ıradesız bırıyım ve bırakırım uyamam.ve cok cabuk sıkılırdım öyle şeylerden.senın yazını okuyunca denemeye karar verdım.kendı kendımızın diyetisyenı neden olmayalım ki?işin kötüsü(benim açımdan)tiroidim yavaş çalışıyo bnim.hap kullanıyorm hergun.metabolizmöamda yavas kılo vermem de yavas olcak emınım ama denıyıcem.senın kurallarını uygulayacağım umarım bende de işe yarar.bu lahana suyunuda denıyıcem.çok etkisi olduğunu duymuştum.inşallah bende birgun buraya başarı hıkayemı yazarım.öpüyorumma.s.
evet bana destek olduğun için çok teşekkürler canım.bugun başladım diyete yada şöyle diyim yeme düzenımı değiştirmeye.ve cok rahat ettım sımdıden.sabah sadece 2 dılım ekmek yedım kucuktu dılımlerım ama:) öğlen yemedım dısarıdaydım.akşamda azar azar sebze yemeklerı yedım.ve sonra hiçbirsey yemedım.tuttum kendımı.herkes yanımda bıseyler tuketırken afıyetle ben ıc cektım bugun.ama direnıcem.çook öptüm canım.
canım benim tebrik ederim muhteşem bir başarı...Allah bize de nasip etsin inşallahhhopuyorumnanaktan:kedi::Saruboceq: