• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thor'un Başarı Öyküsü 14 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet destek arkadaşlar bende öğlen arası kayısılı çay alıcam bakalım akşamlarıda muzıkle yarım saat ıynayacağım ama bu kez çok kararlıyım şimdidien herkese çok kolay gelsın

dengeli beslenip herşeyi zamanında yiyip içip ve mutlu çözüme ulaşmak istermisiniz.

sağlıklı beslenmek istermisiniz?
beslenme dengenizi bozmadan dengeleyerek zayıflamak istermisiniz?
kozmetik ürünler kullanırken bedeninizi ve ruhunuzu temizlemek istermisiniz?
önce kendinizi sevip çevrenize olumlu enerji vermek istermisiniz?
BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDEN ALDIĞIMIZ ÜRÜNLER İLERİKİ HAYATIMIZDA KANSER VE OBEZİTE GİBİ HASTALIKLARLA HAYATIMIZI TEHDİT EDİYOR.....

KENDİ KAZANDIĞIMIZ PARAMIZI VERİP HASTALIK SATIN ALIYORUZ........

HEM PARAMIZI HEMDE CANINIZI VE SAĞLIĞIMIZI RİSKE ATMAYA DEĞER Mİ?

SİZE GÖNDERECEĞİM ÜRÜN LİSTELERİNDEN BİR TANESİNİ DENEMEK İSTERMİSİNİZ?

HAYATI SAĞLIKLI VE UZUN VADELİ YAŞAMAK İSTERMİSİNİZ?

kızlar yazdıklarınızı okumak ayrı bir azim veriyor insana.bende bayrama dek çok beğendiğim jeanı almak için zayıflamaya çalışıyorum.umarım yapabilirirm.ayrıca hepinizi tebrik ederim.umarım bende birgün başarılarımı yazabilicek pozisyonda olurum...

kızlar yazdıklarınızı okumak ayrı bir azim veriyor insana.bende bayrama dek çok beğendiğim jeanı almak için zayıflamaya çalışıyorum.umarım yapabilirirm.ayrıca hepinizi tebrik ederim.umarım bende birgün başarılarımı yazabilicek pozisyonda olurum...

kendine bir hedef koymuşsun ve hatta ucunda da ödül var, inşallah yaparsın arkadaşım :1hug: hepimize irade verilmiş (ki öyle katı diyete girmeden, nefsimizi çok fazla zorlamadan, birkaç kurala uyarak inanıyorum ki sende vereceksin ve bayramda o kotun içinde olacaksın kaydirigubbakcemile5 )

evet destek arkadaşlar bende öğlen arası kayısılı çay alıcam bakalım akşamlarıda muzıkle yarım saat ıynayacağım ama bu kez çok kararlıyım şimdidien herkese çok kolay gelsın

hep destek tam destek kaydirigubbakcemile5
bağırsakları çalıştırmak için bu çaylar haricinde de sabahları dört beş kuru kayısı yemenizi tavsiye ederim kızlar! bir de lahana-maydonoz,limon suyunu ailecek içiyoruz o "işe yaradı" bizde a.s

kendine bir hedef koymuşsun ve hatta ucunda da ödül var, inşallah yaparsın arkadaşım :1hug: hepimize irade verilmiş (ki öyle katı diyete girmeden, nefsimizi çok fazla zorlamadan, birkaç kurala uyarak inanıyorum ki sende vereceksin ve bayramda o kotun içinde olacaksın kaydirigubbakcemile5 )

saol canım ya.iyi gaz veriyosun:)umarım başarabilicem bendekaydirigubbakcemile4

kıslarr diyete başlayalı daha 3 gün oldu ama farkettiii..çok şükür 1 kilo vermişim.:emir_bebek:.valla bu bir kiloyu vermek bile benım için büyük bir başarıı gülmeyın bana onun ıcın.çook mutluyum çoookk.hemde hiç aç kalmadan verdim o 1kiloyu.alıştım artıkkk:))bende bayrama zayıf gırmek ıstıyorummm.hemde aşkıma süprizz olsunnnkaydirigubbakcemile2

kıslarr diyete başlayalı daha 3 gün oldu ama farkettiii..çok şükür 1 kilo vermişim.:emir_bebek:.valla bu bir kiloyu vermek bile benım için büyük bir başarıı gülmeyın bana onun ıcın.çook mutluyum çoookk.hemde hiç aç kalmadan verdim o 1kiloyu.alıştım artıkkk:))bende bayrama zayıf gırmek ıstıyorummm.hemde aşkıma süprizz olsunnnkaydirigubbakcemile2

ne gülmesiii süpersin!
3 günde 1 kilo, haftada 2 kilo, ayda eder mi sana 8 kilo! daha ne olsun, böyle devam et canım. kaydirigubbakcemile5

ben 74e inmiştim tekrar 75 olmuşum, arkadaş kurbanıyım tamamen senağlama

Çıkmamışsındır canım, fazla tuz falan kullandıysan biraz tutmuştur o suyu, iyimser olalım biraz :teselli: Bende hergün basküle çıkmak gibi bir hata yapıyordum sürekli ama yanlış olduğunu fark ettim. Hergün tartılınca ne oluyor? Bir gün vermiş gibi görünüyosun ki vermiyosun aslında su kaybı, bir gün almış gibi görünüyosun ki o da tuz, vücutta suyu tutuyor şişlik oluyor vücutta. Dr. larda hep haftada bir, aç karna aynı gün tartılın der. Ben pazartesileri çıkıcam basküle bakalım neler olacak? kaydirigubbakcemile3 Merakla bekliyorum bu işin sonunda nereye varcam yerimseniben

Son düzenleme:
Thor boyun ne kadar bu arada arkadaşım?

1.73 canım.
Biliyorum sık tartılmak iyi değil ama tutamıyorum kendimi : ))

tabii canım hemen yazayım kaydirigubbakcemile5

1 litre suyu tencerede kaynatıyorum, kaynayınca 8 lahana yaprağını bölüp bölüp içine atıyorum, tencereye sığmayacak gibi oluyor ama iniyor onlar sonra. bu şekilde lahanalar beş dakika kaynıyor, ben tahta kaşıkla iyice bastırıyorum suyu çıksın diye. sonra yarım demet maydanozu içine atıyorum, o şekilde de 5 dakika daha kaynıyorlar. sonra altını kapatıp, o halde soğumaya bırakıyorum süzmeden, soğuyana kadar içinde bekliyorlar. soğuyunca bir bardak alıp içine yarım limon sıkıp içiyorum. kaydirigubbakcemile5

ben günde en fazla bir bardak içebiliyorum çünkü maydanozun kokusuna dayanamıyorum pek. ama o bile işe yarıyor inan, annemler de içiyor, kabızlık problemine iyi geldi bizde çünkü, sağolsun o tarifi veren arkadaş hihoyyyt

oncelikle tebrikler canim... cok guzel vermisin.

Benim merak ettigim bu karisim kac gun gidiyor. buzdolabinda fln mi sakliyosun.
Yoksa hergun yeniden mi yapilmasi gerekiyor ??

valla çok iyi gidiyo benım yeme duzenım çok değişti thorcum sayende:)) sımdıden rahatlamaya başladım.umarım dediğin gibi hesaplar tutarda ayda 8 kılo vermeyı başarırım canım:))çok öptümm

oncelikle tebrikler canim... cok guzel vermisin.

Benim merak ettigim bu karisim kac gun gidiyor. buzdolabinda fln mi sakliyosun.
Yoksa hergun yeniden mi yapilmasi gerekiyor ??

Teşekkür ederim : )))
Lahana karışımını evde günlük yapıyoruz, ılıklaşınca evdeki herkes birer bardak hemen içiyor, geriye de kalmıyor yani. Yaptıktan sonra hemen içmeyeceksen bir şişeye koyup buzdolabında saklayabilirsin (aynı gün tüketmek kaydıyla) ama ertesi güne saklama bence, günlük yap ve tüket canım a.s

valla çok iyi gidiyo benım yeme duzenım çok değişti thorcum sayende:)) sımdıden rahatlamaya başladım.umarım dediğin gibi hesaplar tutarda ayda 8 kılo vermeyı başarırım canım:))çok öptümm

Çok sevindim canım
Hem benim sayemde olur mu ya, benim öyküm biraz heves verdi diyelim :kedi:

İki kilo bile verince insan nasıl rahatlıyor değil mi? Beli biraz sıkan pantolonların içine girdiğinde kesinlikle anlıyorsun farkını

Haa bu arada sakın kendini "bu ay ille de şu kadar kilo vermem lazım" diye sıkmayasın! Unutma diyette değiliz, yeme alışkanlıklarımız değişti ve bu sayede kilo kaybedeceğiz. Bu ay verdiğin kilo sekiz olmasın da beş olsun yani, eninde sonunda sen yeni yeme alışkanlığını devam ettirdiğin sürece o kilolar gi-de-ceeeek! :lepi:

Öpüyorum bende!! Şeniz

Çok öz yazacağım neler yaptığımı...
Ben diyet miyet yapamıyordum, yıllardır o diyetisyen senin bu akapunktur benim gitmiştim ama istikrar sağlayamıyordum. Bu pisboğazımı ancak kendi kendime kısabilirdim öyle de yaptım.

Yaptığım rejim sayılmazdı esasında ama bir iki kuralım vardı kilo almamı engelleyen onlara devam ederek başarı sağladım.

En katı değişmez kuralım :
Saat altıdan sonra yemek YEN-ME-YE-CEK. (Midem gece yarılarına doğru aşırı kazındığında dahi yemedim)

İkinci ve fakat bazen çok aç anlarımda azıcık ihlal ettiğim kuralım:
Günde sadece iki dilim ekmek tüketilecek. Ama öyle öksüzdoyuran kalınlıkta değil, makul ölçülerde iki dilim ekmek. lülülülülülü

Üçüncü ve kural denemeyecek, zevkle yaptığım şey:
Kulaklığımı takıp çarşı pazar gezmek yahut müziği açıp evde oynamak zemuszemus Hemen hergün, öyle sular seller gibi terlemiyordum ama yapıyordum, bence işe yaradı.

Bir de çok sevdiğim kola, fındık fıstık, gofret gibi yiyecekleri pek tüketmemeye çalıştım. Benim için en zor kısmı da buydu. Eskiden üç gofret yiyorsam bir yedim mesela. Kola bir bardak içtim. Böyle kaydirigubbakcemile5

bunların aynısını bende yapıyorum.. açıyorum kolbastıyı bol bol zıplıyorumzemuszemus. 15 günde 3 kilo verebildim sadece:1no2: buda bende hayal kırıklığına neden oluyor..benneyaptımki biliyorum çok acele ediyorum ama ne yapayım bir an önce zayıflamak istiyorum:delphin:

bunların aynısını bende yapıyorum.. açıyorum kolbastıyı bol bol zıplıyorumzemuszemus. 15 günde 3 kilo verebildim sadece:1no2: buda bende hayal kırıklığına neden oluyor..benneyaptımki biliyorum çok acele ediyorum ama ne yapayım bir an önce zayıflamak istiyorum:delphin:

15 günde üç kilo hiç az şey mi arkadaşım? :teselli:
Ayda altı kilo eder ki, ben de bunun taş çatlasın iki fazlasını vermişimdir. Zira 90 kiloyla başladım ben ve kilosu fazla olanlar daha çabuk veriyor, biraz da metabolizme hızıyla alakalı tabii...
Moral bozmak yok! Böyle devam! kaydirigubbakcemile5

off ya bunları okudukça azimlendim cocuklugumdan beri bu konu ile ugrasıyorum nefret geldi artık evet ama bende başarabilirim bunu!önce yanımda duran cubuk krakerden kurtulmam gerek sanırım :)
cok teşekkür ederim defter tutmak cok iyi bir fikir gibi gerçekten yarından itibaren bende başlıcam :)

yaa şu lahana suyunu denıyım dedım bugun bayadır denıycem cesaret edememiştim.lahanayı pek sevmem de:) neyse yaptım ama bı yudum ıcmem le öğürmem ve cıkarmam bı oldu tahmın edersınız kikafamçokkarıştı.bir daha deneyebıleceğimi sanmıyorum:olmaz:.midem çok kötü oldu.içebilen için çok iyide ben en ıyısı bulaşmıyım bıdaha normal yllardan vermeye devam kiloları

Back