Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yazdıklarınızı okumak ayrı bir azim veriyor insana.bende bayrama dek çok beğendiğim jeanı almak için zayıflamaya çalışıyorum.umarım yapabilirirm.ayrıca hepinizi tebrik ederim.umarım bende birgün başarılarımı yazabilicek pozisyonda olurum...
evet destek arkadaşlar bende öğlen arası kayısılı çay alıcam bakalım akşamlarıda muzıkle yarım saat ıynayacağım ama bu kez çok kararlıyım şimdidien herkese çok kolay gelsın
kendine bir hedef koymuşsun ve hatta ucunda da ödül var, inşallah yaparsın arkadaşım :1hug: hepimize irade verilmiş (ki öyle katı diyete girmeden, nefsimizi çok fazla zorlamadan, birkaç kurala uyarak inanıyorum ki sende vereceksin ve bayramda o kotun içinde olacaksın kaydirigubbakcemile5 )
saol canım ya.iyi gaz veriyosun:)umarım başarabilicem bende
kıslarr diyete başlayalı daha 3 gün oldu ama farkettiii..çok şükür 1 kilo vermişim..valla bu bir kiloyu vermek bile benım için büyük bir başarıı gülmeyın bana onun ıcın.çook mutluyum çoookk.hemde hiç aç kalmadan verdim o 1kiloyu.alıştım artıkkk:))bende bayrama zayıf gırmek ıstıyorummm.hemde aşkıma süprizz olsunnnkaydirigubbakcemile2
tabii canım hemen yazayım kaydirigubbakcemile5
1 litre suyu tencerede kaynatıyorum, kaynayınca 8 lahana yaprağını bölüp bölüp içine atıyorum, tencereye sığmayacak gibi oluyor ama iniyor onlar sonra. bu şekilde lahanalar beş dakika kaynıyor, ben tahta kaşıkla iyice bastırıyorum suyu çıksın diye. sonra yarım demet maydanozu içine atıyorum, o şekilde de 5 dakika daha kaynıyorlar. sonra altını kapatıp, o halde soğumaya bırakıyorum süzmeden, soğuyana kadar içinde bekliyorlar. soğuyunca bir bardak alıp içine yarım limon sıkıp içiyorum. kaydirigubbakcemile5
ben günde en fazla bir bardak içebiliyorum çünkü maydanozun kokusuna dayanamıyorum pek. ama o bile işe yarıyor inan, annemler de içiyor, kabızlık problemine iyi geldi bizde çünkü, sağolsun o tarifi veren arkadaş hihoyyyt
oncelikle tebrikler canim... cok guzel vermisin.
Benim merak ettigim bu karisim kac gun gidiyor. buzdolabinda fln mi sakliyosun.
Yoksa hergun yeniden mi yapilmasi gerekiyor ??
valla çok iyi gidiyo benım yeme duzenım çok değişti thorcum sayende:)) sımdıden rahatlamaya başladım.umarım dediğin gibi hesaplar tutarda ayda 8 kılo vermeyı başarırım canım:))çok öptümm
Çok öz yazacağım neler yaptığımı...
Ben diyet miyet yapamıyordum, yıllardır o diyetisyen senin bu akapunktur benim gitmiştim ama istikrar sağlayamıyordum. Bu pisboğazımı ancak kendi kendime kısabilirdim öyle de yaptım.
Yaptığım rejim sayılmazdı esasında ama bir iki kuralım vardı kilo almamı engelleyen onlara devam ederek başarı sağladım.
En katı değişmez kuralım :
Saat altıdan sonra yemek YEN-ME-YE-CEK. (Midem gece yarılarına doğru aşırı kazındığında dahi yemedim)
İkinci ve fakat bazen çok aç anlarımda azıcık ihlal ettiğim kuralım:
Günde sadece iki dilim ekmek tüketilecek. Ama öyle öksüzdoyuran kalınlıkta değil, makul ölçülerde iki dilim ekmek. lülülülülülü
Üçüncü ve kural denemeyecek, zevkle yaptığım şey:
Kulaklığımı takıp çarşı pazar gezmek yahut müziği açıp evde oynamak zemuszemus Hemen hergün, öyle sular seller gibi terlemiyordum ama yapıyordum, bence işe yaradı.
Bir de çok sevdiğim kola, fındık fıstık, gofret gibi yiyecekleri pek tüketmemeye çalıştım. Benim için en zor kısmı da buydu. Eskiden üç gofret yiyorsam bir yedim mesela. Kola bir bardak içtim. Böyle kaydirigubbakcemile5
bunların aynısını bende yapıyorum.. açıyorum kolbastıyı bol bol zıplıyorumzemuszemus. 15 günde 3 kilo verebildim sadece:1no2: buda bende hayal kırıklığına neden oluyor..benneyaptımki biliyorum çok acele ediyorum ama ne yapayım bir an önce zayıflamak istiyorum