Thor'un Başarı Öyküsü 14 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Herkes hemencecik kilo verecek diye birşey yok, sen sporunu yapıp sağlıklı beslendikten sonra elbet gidecek o kilolar, varsın biraz daha geç olsun, hem yaza daha çoook var! Şimdi akmasa da damlasın derler ya o hesap, ayda iki kilo bile versen yaza kadar büyük fark yaratır tatlım.

Benim evin içinde yaptığım dandik hareketler bile işe yaradı valla, senin bisikletle hergün 45 dakika (misal) düzenli çalışman kesinlikle fark yaratır derim. kaydirigubbakcemile2
Saat konusuna gelince, bir saat geç yemek çok büyük fark yaratmaz sanırım ama sen yine de mümkün olduğunca erken yemeye çalış canım ya. Hatta gel şunu altı buçuk yapalım. :))

kızlar ben dün kaçamak yaptım mafoldumben koca bi paket cips yedim ama işin iyi tarafı önceden yer yer doymazdım, şimdi daha fazlasını istemedi canım. bu da züğürt tesellisi napalım. oooff:çok üzgünüm:

valla canim pazartesi 89,9 idim bugün 88,1 ciktim :) =1,8kg gitmis. yediklerime dikkat ettim ve dün 17 den itibaren YEMEDIMMMMMMMMMM

:teselli: Bugün yediklerine biraz daha dikkat eder, spora ağırlık verirsin olur biter tatlım. Üzülme.
Ayrıca züğürt tesellisi değil gayet iyi bir haber bu. Miden küçülüyor, hiç değilse bundan sonra yapacağın kaçamaklar öyle devasa boyutlarda cips, kola filan olmayacak. Azıcık ucundan tırtıklarsın ama onu hepimiz yapıyoruz bazen canım. sengözlerimebaksanab

Bu arada ben ne zamandır kendimi yazmıyordum.Birazcık bahsedeyim.
72.6'yım bu sabah itibariyle :) Güzel sürpriz oldu bana da. Bundan sonra yeme düzenim oturduğu için yavaş yavaş kilo vereceğim biliyorum ama önemli değil. Ne kadar düzenli spora söz versem de yapamadığım için hızlı kilo veremiyorum. Benim durumum arkadaşlara örnek olsun, kilo verme hızınız durduğunda spora yüklenin, her gün sağlam ter atın ki bari o yolla gitsin.

Ewet THOR haklısn canım a.s bende 3 haftada verdim 4 kg. yu, şimdi spor yapmadığım için kala kaldım öylece :1no2: şimdi az yesem de gitmiyor kilolar, hızlandırmak lazım metobolizmayı. Spor yapamamak ne kötü mafoldumben vaktim de yok ortamımda. Eve henüz bir spor aleti alamadım. (Güya 2 hafta önce alacaktım ama nerdeeee :mymeka: ) En kısa zamanda almak lazım ama ne almalı spor için? :uhm: Eliptik bisiklet mi koşu bandı mı? Karar veremedim bir türlü...

Tatlım düzenli yapamadıktan sonra o aletlere verilen paraya da yazık :/
Ben hergün yapmayacağımı bildiğim için spor aleti aldırmıyorum eve. Bir tane dandik mekik çekme aleti aldık onu da bir hafta kullanmadan kaldırdık.

En güzeli temiz havada yapılan yürüyüş aslında. Ama işte hava soğuk, saat geç oldu, halim yok diye erteliyoruz hep. Hiç değilse gün aşırı spor yapmak lazım. Yoksa böyle gıdım gıdım gitmiyor bu kilolar. :1ninca:

hafta içi sabah 7 de evden çıkıp akşam 7 de eve gelince maalesef temiz havada yürüyüş pek mümkün olamıyor canım :gitme: neredeyse tüm gün işteyim, o yüzden akşamları en azından yarım saat o aletlerden herhangi birini temin edip çalışmam lazım. Yoksa tabi ki bende isterim dışarıda mis gibi havada (kışın pek temiz hava bulamasakta isten, dumandan kaydirigubbakcemile3 ) spor yapmayı. Yoksa gıdım gıdım ayda 1-2 kilo hiç birşey değil, verilecek 20 kg. nun yanında nedir ki? kaydirigubbakcemile

ama önemli bir ayrıntı tokken 67.1 aç karnına 65.3 inan bi ara aç karnına 64.7 yi bile gördüm ama bazen kaçırıyorum ama sağlık olsun en azından 60 olmam lazım :bbo:

Bende 95 den 1 haftada 91 e düştüm halada kilo vermeye devam ediyorum arkadaşlar.. Valla bi ürün keşfettim süper bişeyy üstelik çok sağlıklı kilo verdiriyo onaylı bakanlıktan. Yan etkisinide hiç görmedim. Deneyin derim. Adı formulx3 therma shape

Haklısın canım, işten vakit kalmıyordur spora.
Ayda iki kiloyu da küçümseme ama! Haziran ayına kadar eder mi 12 kilo! Yani çoğu gitmiş olur kilolarının. Ki eminim spor yapmasan dahi çok daha fazlasını verirsin o süre zarfında. O yüzden moral bozmak yok

ama önemli bir ayrıntı tokken 67.1 aç karnına 65.3 inan bi ara aç karnına 64.7 yi bile gördüm ama bazen kaçırıyorum ama sağlık olsun en azından 60 olmam lazım :bbo:

Eninde sonunda göreceksin canım düz 60 kiloyu da. Bak ben de günlerdir cebelleşiyordum, bir 72 kiloyu görememiştim, sonunda oldu. İnancını yitirme, baktın kilo vermemişsin o gün, hatta birazcık aldığını görmüşsün, sporla, yediklerini biraz kısmayla dengelemeye çalışırsın.

Ben böyle haplara rağbet etmiyorum, sağlıklı da bulmuyorum açıkçası. CADIARZU
Bu arada umarım istediğiniz kiloya kavuşursunuz bir an önce

artık tüm bu kurallarımızı düşünmeden uyguluyorum. yeme düzenimin değiştiğini görüyorum yuuppii sositososito

THOR cum ben kahvaltıyı geç yaptım bugün hafta sonu ya esim tatılde geç uyandı ama o saate kadar 1 fincan ıhlamur içtim sonra 2 dilim kepek ekmek bi sahanda yumurta bi dilim peynir ve dom. salatalık bide akşam dışarda yemek yedik 6 dan önce arada fındık senden ricam değerlendirebilirmisin kahvaltıyı acaba böyle iyimi gerçi hafta sonu diye böyle hafata içi daha az porsiyonlar yapıyorum mesela yumurta yok hafta içi bi dili kepek ekmek peynir veya çocuklara yptığım tosttanyiyorum bi fincan ıhlamur içiyorum sence böylemi devam etmeliyim

bu arada tokken tartılıyorum 65 6 pazartesinden beri pazar akşamı 67.1 di tokken ama daha düzeltemedim tam beslenmemi inş yavaş yavaş bi düzene giricek demi( yaaa

xanimm rejim süper gidiyorr..... yediklerime dikkat ediyorum azar azar yiyorumm ve aksam 17 den itibaren yemiyorumm... cok su iciyorum ve bu wc ye cikartiyo cok iyi. daha tartilmadim. cumalari tartiliyorum ve topik 80.89 a tekrar döndüm. en son tartildigimda 88.1 idim. cuma günü umuyorumki 87 gösterir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…