thor canım benim ilgin için teşekkür ederim.ben hipertiroit hastasıyım,tedaviye başlamadan önce doktorum kilo konusunda beni uyarmıştı.ama ben takmadım sonuçta ortada.klava:neyse bayramdan sonra ben de burada sizinle diyete başlıyorum.sanırım kilo verme hızım sizin ki gibi olmayacak(tiroit yüzünden)zaten bu 20 kiloyu 3 yıl içinde aldım.yaza kadar çoğunu verebileceğimi düşünüyorum.bir de thor sana şunu sormak istiyorum;benim yürüyüş yapma gibi bir imkanım yok.evde eliptik bisikletim var,onu kullansam faydası olur mu?bir de gece 1/2 den önce yatamadığım için akşam yemeklerimi 7/7,30da yesem uygun olur mu?öpüyorum hayatımopuyorumnanaktan
Canım hoşgeldin, mesajımda da yazdığım gibi, boy kilo yaş özelliklerimiz benzeşiyor, ben de yıllardır kilo veremiyordum, sonunda oldu sen de yapacaksın inanıyorum :)
Verdiğin kiloları hep o sağlıksız şok diyetlerden yaptığın için geri alıyor olmayasın? Zira ben de az yapmadım o diyetleri, ta ki bu yaza kadar.
Şimdi büyük bir karar verdin, diyet yapmayacaksın da yeme şeklini düzeltecek ve spora başlayacaksın, öyle düşün canım. Bu sabretmen gereken sıkıcı bir zaman dilimi değil, aksine ömür boyu gidecek bir sağlıklı yaşam biçimi. Düşüncelerin bu şekilde olunca inan ki daha ferahlıyor, diyetteyim kafasından kurtulduğun için de sürekli acıkmayıp, yemeklerini zevkle yiyor, masadan tok kalkıyorsun. Amaaa diyette olan insanın aklında ne olur? Sadece yemek tabii ki! Light bisküvi kemirirken canı çikolata ister lülülülülülü Sonunda da diyetini bozar, verdiği üç beş kiloyu da büyük bir hızla -ve belki de fazlasıyla- geri alır.
O yüzden biz diyet yapmıyoruz, sağlıklı besleniyoruz. kaydirigubbakcemile5
kızlar ben dün kaçamak yaptım mafoldumben koca bi paket cips yedim ama işin iyi tarafı önceden yer yer doymazdım, şimdi daha fazlasını istemedi canım. bu da züğürt tesellisi napalım. oooff:çok üzgünüm:
valla canim pazartesi 89,9 idim bugün 88,1 ciktim :) =1,8kg gitmis. yediklerime dikkat ettim ve dün 17 den itibaren YEMEDIMMMMMMMMMM
Ewet THOR haklısn canım a.s bende 3 haftada verdim 4 kg. yu, şimdi spor yapmadığım için kala kaldım öylece :1no2: şimdi az yesem de gitmiyor kilolar, hızlandırmak lazım metobolizmayı. Spor yapamamak ne kötü mafoldumben vaktim de yok ortamımda. Eve henüz bir spor aleti alamadım. (Güya 2 hafta önce alacaktım ama nerdeeee :mymeka: ) En kısa zamanda almak lazım ama ne almalı spor için? :uhm: Eliptik bisiklet mi koşu bandı mı? Karar veremedim bir türlü...
Tebrik ederim canım, çok çabuk vermişsin :içelim:
Süt, yoğurt, peynir bunları bol bol tüketin kızlar, yalnız yoğurdun kaymağını yemeyin -tatlicadiarzu- Ben diyet süt, diyet yoğurt filan kullanmıyorum bu arada. Sütü yarım yağlı içiyorum mesela. O light ürünlerin hepsi fasa fiso.
hafta içi sabah 7 de evden çıkıp akşam 7 de eve gelince maalesef temiz havada yürüyüş pek mümkün olamıyor canım :gitme: neredeyse tüm gün işteyim, o yüzden akşamları en azından yarım saat o aletlerden herhangi birini temin edip çalışmam lazım. Yoksa tabi ki bende isterim dışarıda mis gibi havada (kışın pek temiz hava bulamasakta isten, dumandan kaydirigubbakcemile3 ) spor yapmayı. Yoksa gıdım gıdım ayda 1-2 kilo hiç birşey değil, verilecek 20 kg. nun yanında nedir ki? kaydirigubbakcemile
ama önemli bir ayrıntı tokken 67.1 aç karnına 65.3 inan bi ara aç karnına 64.7 yi bile gördüm ama bazen kaçırıyorum ama sağlık olsun en azından 60 olmam lazım :bbo:
tebrikler canım..
Bende 95 den 1 haftada 91 e düştüm halada kilo vermeye devam ediyorum arkadaşlar.. Valla bi ürün keşfettim süper bişeyy üstelik çok sağlıklı kilo verdiriyo onaylı bakanlıktan. Yan etkisinide hiç görmedim. Deneyin derim. Adı formulx3 therma shape
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?