- 18 Mayıs 2015
- 574
- 1.328
- 113
- 49
tabi kii hoşgeldin :)Kızlar merhaba, ben de katılabilir miyim aranıza?
tabi kii hoşgeldin :)
izleyince zaten başlama istegin gelecek kendiliginden :)HoşbuldukUyumadan önce belgeseli izlicem , yarın da başlıcam inşallah. Kurallarınız var mı? Tartılıyor musunuz? Bir de bulgur pilavı, esmer ekmek yiyebiliyor muyuz?
izleyince zaten başlama istegin gelecek kendiliginden :)
kurallar ilk sayfada yazdiklarim canim bulgur pilavi esmer ekmek serbest.
duzenli tartılmiyoruz ama sen baslangic kilonu bildirebilirsin 21 gün sonra bakalım ne olcak :)
çok saol ablacım :)İnşallah en kısa zamanda sıkıntını atlatır, içini ferahlığa kavuşturursun canım. Hazır olduğunda oruca başlarsın, bir de bunun için sıkıntı yapma kendine.
.
canım çok yoğundum..zor kalktım bugün her yerim ağrıyo..sürekli de tansiyonuım düşüyor bi fena oluyorum..bi anlamadım gitti noluyor böylepofu canım Nerelerdesin??
Gunaydin kizlarrrr cok enerjigim bugun. Dun kayinvalidemlerde bozulan seker orucuma an itibariyle yeniden baslamis bulunmaktayim. Pes etmiyorum o 21 gunu tamamlayacagim. Pek fazlada siteye giremiyorum malum bebis var ve sipam 3.5 aylik dis cikartiyorbeyazlar gorunmeye basladi bebegimse cok aci cekiyor bide bisey sorayim kizlar hani su form bisküviler varya kepekli olan incecik beni doyurmayan ama bu sipayla ugrasirken guruldayan midemi biraz durduran :) iste onlar serbestmi???
çok saol ablacım :)
hazır olduğumda başlamak en doğrusu
canım çok yoğundum..zor kalktım bugün her yerim ağrıyo..sürekli de tansiyonuım düşüyor bi fena oluyorum..bi anlamadım gitti noluyor böyle
bugün tekrar başlıyorum inşallah, akşam da sporumu yapıcam aksilik olmazsa
canim benim allah bağışlasin yavrunu kiyamam ben ona :)Gunaydin kizlarrrr cok enerjigim bugun. Dun kayinvalidemlerde bozulan seker orucuma an itibariyle yeniden baslamis bulunmaktayim. Pes etmiyorum o 21 gunu tamamlayacagim. Pek fazlada siteye giremiyorum malum bebis var ve sipam 3.5 aylik dis cikartiyorbeyazlar gorunmeye basladi bebegimse cok aci cekiyor bide bisey sorayim kizlar hani su form bisküviler varya kepekli olan incecik beni doyurmayan ama bu sipayla ugrasirken guruldayan midemi biraz durduran :) iste onlar serbestmi???
cok gecmis olsun canim iyi beslen meyveni sebzeni eksik etmeçok saol ablacım :)
hazır olduğumda başlamak en doğrusu
canım çok yoğundum..zor kalktım bugün her yerim ağrıyo..sürekli de tansiyonuım düşüyor bi fena oluyorum..bi anlamadım gitti noluyor böyle
bugün tekrar başlıyorum inşallah, akşam da sporumu yapıcam aksilik olmazsa
Haklisin canim. Sekerine baktimda pakette 1.7 gr mis olmadi onuda yemeyim yada cok zorda kaldinan :)canim benim allah bağışlasin yavrunu kiyamam ben ona :)
canim onlarin yağını düşürüp sekeri basıyorlar onlarin yerine mis gibi cig badem ceviz filan ye olmadi mi meyve ye mis gibi muz ye pratik paketli gida ya sonucta form filan eve bile alma bence
cok gecmis olsun canim iyi beslen meyveni sebzeni eksik etme
ICindekiler kisminda paketteki seker 1.7 grammis olabilirmi??Aslında o da paket gıda ama şeker yoksa içinde yiyebilirsin bence.. içindekiler kısmını incelemek lazım
ICindekiler kisminda paketteki seker 1.7 grammis olabilirmi??
Tmm canim yemiyim :)Bence yemesen daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?