That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Hoşgeldin:) beyaz ekmek ve makarna yemesen iyi olur.. patates, pirinç, doğal bal yiyebilirsin ama bazı arkadaşlar ondan da uzak duruyor.. hatta bazı arkadaşlar meyve bile yemiyor.. ama ben doğal olan hiçbir şeyi yasaklamadım kendime, kaldı ki senin bebeğin varmış saydıklarından sadece makarna ve beyaz ekmekten uzak durursan yeterli olur diye düşünüyorum

7 EKİM CUMA

@cranial 6.GÜN :)
@Baharherbahardiyetyapar 13. GÜN
@pofu 1.GÜN
@Diyet vakti
@Elisya 5. Gün
@desperateone 5. Gün
@life is good 1.Gün

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI QUOTE YAZISINI SILIP ALINTILAYALIM.

dünkü uygulamadan sonra ve tabi egzersiz,aldığım kiloyu verdim..en son ki noktaya geri döndüm :)
eğer bu şekilde gidersem ptesine sanırım gelmek istediğim ilk noktaya gelmiş olucam

8 EKİM C.TESİ

@cranial
@Baharherbahardiyetyapar 14. GÜN
pofu 2.GÜN
@Diyet vakti
Elisya 6. Gün
@desperateone
@life is good

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI QUOTE YAZISINI SILIP ALINTILAYALIM.

8 EKİM C.TESİ

C cranial 8. GÜN
@Baharherbahardiyetyapar 14. GÜN
pofu 2.GÜN
@Diyet vakti
Elisya 6. Gün
@desperateone
@life is good

dünkü uygulamadan sonra ve tabi egzersiz,aldığım kiloyu verdim..en son ki noktaya geri döndüm :)
eğer bu şekilde gidersem ptesine sanırım gelmek istediğim ilk noktaya gelmiş olucam
Harikasın canim yeterki pes etme:)

8 EKİM C.TESİ

C cranial 8. GÜN
@Baharherbahardiyetyapar
pofu 2.GÜN
@Diyet vakti
Elisya 7. Gün
@desperateone
@life is good

Arkadaşlar önceki günün listesinden alıntı yaparken o günün sayılarını silin lütfen.. benim 8 ekim 7. Günüm ama sizin alıntıladığınız listede 6 görünüyor.. dünün sayılarıyla karıştırmalayalım ve alıntılamayı herzaman en sondaki listeden devam ettirelim

8 EKİM C.TESİ

C cranial 8. GÜN
@Baharherbahardiyetyapar
pofu 2.GÜN
@Diyet vakti
Elisya 7. Gün
Feministka 7. Gün
@life is good

9 EKİM PAZAR

@cranial 8. GÜN
N nesevenezaket
@pofu 3.GÜN
@Diyet vakti
@Elisya 7. Gün
@desperateone 7. Gün
@life is good

canim alinti yaparken bizim önceki günden yazdigimiz günleri siler misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…