- 19 Şubat 2020
- 5.351
- 2.903
- 123
- 40
canım benim sıkma canını üzülmüştür oda, bunu 3 düşük yaşamıs biri olarak söylüyorum . inan ilk düşüğümde kendimi unutup hastanede eşimi sakinleştirmiştim.diğer ikisinde odun gibiydi tepki bile vermedi...bizler daha ğüçlüyüz sanırım hadi git ver haberde ver olurmu Allahım gönlümüze göre versinBilmiyorum neden konuşmadığını ama aşırı derecede kırıldım çökmüş durumdayım yani. Şimdi tekrar kan vereceğim inşallah yükseliş veya düşüş olmaz
Senimi suçluyor neden konuşmuyor üzülme duranın nasibi var gidenin yok itikat şart .alanda verende yüce rabbimizin bildigi vardır .moralli ol moralsizlik bebeği etkileyen birşeyİnşallah. Birazdan tekrar kan vereceğim inşallah birşey olmamıştır. Bu durumdan dolayı eşim bile konuşmuyor benimle psikolojim alt üst oldu en ihtiyacım olduğu zamanda mahvetti beni bu durum
Verdim kanı bakalımSenimi suçluyor neden konuşmuyor üzülme duranın nasibi var gidenin yok itikat şart .alanda verende yüce rabbimizin bildigi vardır .moralli ol moralsizlik bebeği etkileyen birşey
Bende bekliyorum burdanVerdim kanı bakalım
Çıktı mı kan sonucunuz?Verdim kanı bakalım
Değerlerim düşmüş kimyasaldi sanırımBende bekliyorum burdan
Evet. 0.17 çıktı. Berbat durumdayım saat 5 de doktorumla randevum var bakalım ne yapacakÇıktı mı kan sonucunuz?
Bu iki tahlil arasında kaç gün varValla göstermiyor kendisinideğerlerim yukselmis haftaya cuma alttan bakılacak
Son tahlil 31 MAYİS bugün 2 HaziranBu iki tahlil arasında kaç gün var
Peki sonra o değerden mi düştü degerinizDeğerlerim düşmüş kimyasaldi sanırımdoktoruma gideceğim 5te bakalım ne tavsiye edecek. Berbat durumdayım kizlar
Hayr 30 ile 1000 kusur var ya onun arasını sormustumSon tahlil 31 MAYİS bugün 2 Haziran
1500 den iki günde nasıl buna düştü?Son tahlil 31 MAYİS bugün 2 Haziran
Bende şaşırdım1500 den iki günde nasıl buna düştü?
Kimyasal olmuş büyük ihtimalle, dikkat edin kendinizeEvet. 0.17 çıktı. Berbat durumdayım saat 5 de doktorumla randevum var bakalım ne yapacak
1571 den 0.17 düşmüş.Peki sonra o değerden mi düştü degeriniz
Çok yoğun bir kanamaniz falan olması lazım bence iki gün boyunca Allah allah1571 den 0.17 düşmüş.
Cok geçmiş olsun ordan oraya nasıl düşmüş dikkat edin kendinize doktora gidin geç kalmadan1571 den 0.17 düşmüş.
1500 den iki günde nasıl buna düşt
1 gram kanama olmadıÇok yoğun bir kanamaniz falan olması lazım bence iki gün boyunca Allah allah
Çok yoğun bir kanamaniz falan olması lazım bence iki gün boyunca Allah allah
Randevu saatimi bekliyorumCok geçmiş olsun ordan oraya nasıl düşmüş dikkat edin kendinize doktora gidin geç kalmadan
Kızlar sanırım konu sahibi yanlış anlamış değeri hiç bin küsür olmadı ki ben bin olsa arada nokta olmaz...1.küsür yazan zaten düşmüştü malesef...1500 den iki günde nasıl buna düştü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?