• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adet gecikmesi+pcos+hayalet çizgili test

battleangel_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2024
47
5
1
25
Bayanlar adetim normalde birkaç gün farkeder ama bu kez 20 güne yaklaştı çok fazla kan vermeye gittiğim için çekiniyorum sizlere sormak istedim. Ben dün gece erken gebelik yaptım markası freelydi başta bişi çıkmadı sonradan hafif hayalet çizgi gibi çıktı sabahına first test diye bir markanın kaset testini yaptım o da sonradan hafif silik çıkardı başına böyle bişey gelip hamile kalanlar oldu mu acaba fikirlerinizi almak istedim şimdiden teşekkür ediyorum

Freely berbat bi test ama başka markadada silik görmüşsünüz ne yazık ki kan vermeden bilemeyiz ne zaman yumurtladığını biliyor musun peki

Yok canım ben 16 aydır deniyorum daha nasip olmadı ama çevremdede duymadım geç döllenme olayını biliyorum duymuşluğum var ama gecikmenin 1 hafta 10.günde öğreniliyor diye biliyorum yani 20. Gün gecikmede bence az daha koyu çıkabilirdi ama kan ver yinede ben yerinde olsam kesin verirdim
Sizin veya çevrenizden birinin bh kadar zaman geçtikten sonrra gebe olduğunh öğrenme gibi bi olay oldu mu acaba

Back
X