- 18 Nisan 2021
- 1.646
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.934
- 83
- 29
- Konu Sahibi mine dinkey
Ben olsam hayatta görüşmem. Eşin bir şey demiyor mu annesine?Eşime söylediğim zaman her seferinde ben ona şaka yapmıştım o alınıyor diyor bilerek bana alttan alttan laf vurup sonra ben bişey söylediğim zaman eşime şikayet ediyor inanın geçen yolda trafik olmasını bana bağladı ben güdümsüzmüşüm her yola çıktığında yollar açık olurmuş ben varım diye trafik olmuş geçenlerde mangal yapmak istemiştik eşimle yağmur yağdı yağmurun yağmasını bile benim güdümsüz olmama bağlıyor öyle diyoe emine dışarı çıksın yağmur yağar falan diyoe eşimin ramazan ayında işlerş durgundu onu bile bana bağlıyor oğlum evlenmeden önce çok para kazanırdı seni alalı kazanmıyor arkasından dua okumuyorsun etmiyorsun diyor nerden biliyor okuyup okumadığımı anlamıyorum
Eşin durumu idare etmek için safa yatmanı istiyor da hayat öyle lay lay lom herkesin ağzına geleni söyleyebileceği birsey değil ki. Kalp bu kırılır alınganlık falan da değil alenen terbiyesizlik yapıyor kaynananızGörüşmek konuşmak istemiyorum resmen benimle dalga geçiyor beni defalarca insan içinde rezil etti ama eşime bi türlü anlatamıyprum annem sana şaka yapıyor seni seviyor seninle eğleniyor diyor şaka falan yapmasın bana istemiyorum diyorum çok alıngansın diyor kayınvalidem söylediği herşeyi şaka yapae givi söylüyoe ama her seferinde bana laf vuruyor