Adet tarihinden hemen sonra test yaptım silin çizgi çıktı

Eşime söylediğim zaman her seferinde ben ona şaka yapmıştım o alınıyor diyor bilerek bana alttan alttan laf vurup sonra ben bişey söylediğim zaman eşime şikayet ediyor inanın geçen yolda trafik olmasını bana bağladı ben güdümsüzmüşüm her yola çıktığında yollar açık olurmuş ben varım diye trafik olmuş geçenlerde mangal yapmak istemiştik eşimle yağmur yağdı yağmurun yağmasını bile benim güdümsüz olmama bağlıyor öyle diyoe emine dışarı çıksın yağmur yağar falan diyoe eşimin ramazan ayında işlerş durgundu onu bile bana bağlıyor oğlum evlenmeden önce çok para kazanırdı seni alalı kazanmıyor arkasından dua okumuyorsun etmiyorsun diyor nerden biliyor okuyup okumadığımı anlamıyorum
Ben olsam hayatta görüşmem. Eşin bir şey demiyor mu annesine?
Görüşmek konuşmak istemiyorum resmen benimle dalga geçiyor beni defalarca insan içinde rezil etti ama eşime bi türlü anlatamıyprum annem sana şaka yapıyor seni seviyor seninle eğleniyor diyor şaka falan yapmasın bana istemiyorum diyorum çok alıngansın diyor kayınvalidem söylediği herşeyi şaka yapae givi söylüyoe ama her seferinde bana laf vuruyor
Eşin durumu idare etmek için safa yatmanı istiyor da hayat öyle lay lay lom herkesin ağzına geleni söyleyebileceği birsey değil ki. Kalp bu kırılır alınganlık falan da değil alenen terbiyesizlik yapıyor kaynananız

Eşime söylediğim zaman her seferinde ben ona şaka yapmıştım o alınıyor diyor bilerek bana alttan alttan laf vurup sonra ben bişey söylediğim zaman eşime şikayet ediyor inanın geçen yolda trafik olmasını bana bağladı ben güdümsüzmüşüm her yola çıktığında yollar açık olurmuş ben varım diye trafik olmuş geçenlerde mangal yapmak istemiştik eşimle yağmur yağdı yağmurun yağmasını bile benim güdümsüz olmama bağlıyor öyle diyoe emine dışarı çıksın yağmur yağar falan diyoe eşimin ramazan ayında işlerş durgundu onu bile bana bağlıyor oğlum evlenmeden önce çok para kazanırdı seni alalı kazanmıyor arkasından dua okumuyorsun etmiyorsun diyor nerden biliyor okuyup okumadığımı anlamıyorum
Allah ıslah etsin ıslah etmiyorsa helak etsin böyle kaynanaları gerçekten aynısı bende de var benim kaynana da aynen böyle ama ben şöyle söylüyorum halimden anlayan alimdir anlamayan zalimdir Allah anlamayanın ve kınayanın başına versin benim canımı yakıyor İnşallah evladından da görür diyorum bu beddua değil ektiğini biçmektir canımı yakanın canı yansın

Allah ıslah etsin ıslah etmiyorsa helak etsin böyle kaynanaları gerçekten aynısı bende de var benim kaynana da aynen böyle ama ben şöyle söylüyorum halimden anlayan alimdir anlamayan zalimdir Allah anlamayanın ve kınayanın başına versin benim canımı yakıyor İnşallah evladından da görür diyorum bu beddua değil ektiğini biçmektir canımı yakanın canı yansın
Bende aynısını demiştim kayınvalideme dedim ki allah senşn kızına da kendi gibi görümce senin gibi kaynana versin o zaman görüşelim dedşm o da beddua etme dedi bende eğer siz iyi bi insan olsaydınız bunu dua olarak algılardınız sizde biliyorsunuz nasıl olduğunuzu beddua olarak algılıyorsunuz dedim

Amin canım inşallah allah bize bol bol sabır versin
Amin ecmain Gercekten yani eşe de anlatılmıyor ki bize ailemiz kötü deseler ya da anneniz kötü deseler inanır mıyız inanmayız onlar da annelerine kötü desek inanırlar mı inanmazlar biz kötü oluruz sonuçta el kızıyız işte Kaynanalar da oğullarının yanında bir şey demiyorlar oğulları yokken laf söylüyor lar bunu biz oğullarını anlatamıyoruz Allah'ım herkesin gerçek yüzünü göstersin

Bende aynısını demiştim kayınvalideme dedim ki allah senşn kızına da kendi gibi görümce senin gibi kaynana versin o zaman görüşelim dedşm o da beddua etme dedi bende eğer siz iyi bi insan olsaydınız bunu dua olarak algılardınız sizde biliyorsunuz nasıl olduğunuzu beddua olarak algılıyorsunuz dedim
Vallahi ben yüzüne karşı söyledim Allah dedim benim kaderimi sizin kızınıza yaşatsın dedim senin kaderinde ne varmış diyor kaderin çok güzel diyor benim oğlumun neyi var diyor oğluna sorun yok zaten anne sende sorun var diyorum e biz seni seviyoruz sen anlamıyorsun diyor hiçbir iyiliği de dokunmaz vallahi oğlu benimle evlendi bir çöp almadı bir çöp vallahi bir kuruşu geçmedi bize düğünü her şeyi benim eşim yaptı

Her zaman 5 gün sürerdi en az 4 ve hep tam gününde gelirdi bu sefer hem erken geldi hemde hiç ağrısız geçti ve çok az geldi 2 gün içinde bitti daha önce kimyasal gebelik geçirdim umutlanmak istemiyorum 1.5 senedir evliyim hiç korunmadım ama olmuyor kayınvalidem eşime yeni eş bakmaya başladı çok üzülüyorum
Ay yok artık.. Çocuk olmayınca eş mi aranıyor yani insanlaeın on sene çocuğu olmuyor. O kafada insanlar var mı hala ya

Vallahi ben yüzüne karşı söyledim Allah dedim benim kaderimi sizin kızınıza yaşatsın dedim senin kaderinde ne varmış diyor kaderin çok güzel diyor benim oğlumun neyi var diyor oğluna sorun yok zaten anne sende sorun var diyorum e biz seni seviyoruz sen anlamıyorsun diyor hiçbir iyiliği de dokunmaz vallahi oğlu benimle evlendi bir çöp almadı bir çöp vallahi bir kuruşu geçmedi bize düğünü her şeyi benim eşim yaptı
Bide biz harika bir hayat yaşıyormuşuz gibi konuşmaları yok mu hepsi aynılar cidden benim eşimle hiç bi sıkıntım yok fakat ailesi sürekli olarak onu dolduruyor eşim her annesinin evine gittiğşnde onların ağzıyla konuşuyor ben lafın nereden geldiğini biliyorum kayınbabam eşimle azıcık iyi geçinsek eşim biraz bi beni dinlese hemen kılıbıksın karına sözün geçmiyor diye şey yapıyor kaynanamda sinsilik yapıyor ben gelinimi çok seviyorum da ona şaka yapmıştım o da bana böyle böyle dedi diyor bizi sahiplenmiuor bizi sevmiyor diyor

Bide biz harika bir hayat yaşıyormuşuz gibi konuşmaları yok mu hepsi aynılar cidden benim eşimle hiç bi sıkıntım yok fakat ailesi sürekli olarak onu dolduruyor eşim her annesinin evine gittiğşnde onların ağzıyla konuşuyor ben lafın nereden geldiğini biliyorum kayınbabam eşimle azıcık iyi geçinsek eşim biraz bi beni dinlese hemen kılıbıksın karına sözün geçmiyor diye şey yapıyor kaynanamda sinsilik yapıyor ben gelinimi çok seviyorum da ona şaka yapmıştım o da bana böyle böyle dedi diyor bizi sahiplenmiuor bizi sevmiyor diyor
Benim de eşimle sıkıntım yok ama işte Kaynanalar yani bizi sevmiyor şaka yapıyoruz anlamıyor biz ona şaka yapmıştık sevdiğimizden yaptık vesaire vesaire diyor ama aynı şekilde bana şaka yaptığı gibi aynısını ben ona yapıyorum ve senin karın bana bunu söyledi diyor diyorum anne senin söylediğini ben alınmıyorum benim sana aynısını söylüyorum sen alınıyorsun kendi kırıldığın şeyi bana niye yapıyorsun diyorum ya biz seni seviyoruz ondan yapıyoruz diyor yani Allah ıslah etsin ne diyeyim Allah bizi böyle insanlardan korusun imtihandayız Allah hayırlısıyla sabretmeyi imtihandan hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin Allah bu gibi güzel tatlı görünüp yılan dilli insanlardan bizleri korusun evlatlarımızı korusun amin

Ay yok artık.. Çocuk olmayınca eş mi aranıyor yani insanlaeın on sene çocuğu olmuyor. O kafada insanlar var mı hala ya
Rabbim tez vakitte kendi hazinesinden tüm yol gözleyenlere evlat hasreti çekenlere tez vakitte kendi kesesinden versin Allah'ım bir isteğini 2 versin inşallah Allah'ım amin

Yav azarlayıp azarlayıp atın şunu belki senin güdümsüzlüğündendir sürekli burnumuzun dibindesin deseydin keşke şuna sende azarla azarla at eşin sorarla şaka yapıyorum o alınıyor dersin vurcan şapalığı indircen aşağı şu tarz insanları ya ya sabır Allah bana geliyolaaasr

Canım ikinci test de bariz hamilesin yaaa pazartesi hemen doktora git çıkar ❤️
Bende bir buçuk yıldır deniyorum heöen hemen daha olmadı ama bende bu ay kahverengi lekelenme yaşadım gecikmenin 1. Gününde kan verdim ama negatif pazartesiyi bekliyorum bana da dua et bu ay tutmuş olsun

Canım ikinci test de bariz hamilesin yaaa pazartesi hemen doktora git çıkar ❤️
Bende bir buçuk yıldır deniyorum heöen hemen daha olmadı ama bende bu ay kahverengi lekelenme yaşadım gecikmenin 1. Gününde kan verdim ama negatif pazartesiyi bekliyorum bana da dua et bu ay tutmuş olsun
Umarım öyledir sizin için de dua edeceğim rabbim hakkımızda hayırlı olanı eylesin inşallah

Annesinin agzini kapayamayan asil gudumsuz sizin esiniz kusura bakmayin size boyle muamele edilmesine nasil izin veriyor?

Valla Allah yardimciniz olsun gercekten genel olarak hepsi ayni ben bir seneden fazladir gorusmuyom gayet de mutluyum huzurluyum esimde pek gitmiyor artik ne kavgamiz var ne huzursuzlugumuz , Allah herkesi hayrli iyi niyetli vicdanli insanlarla karsilastirsin

Back
X