Gebeliğe Hazırlık Sizce ikiz mi (yanıtlarını muhakkak bekliyorumm)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kedilililill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
37
30
3
25
Selam kızlar günlerdir hamilelik testleri yapıyorum hepsinde silik çizgi görünce bu akşam gidip kan verdim ve beta HCG 42.37 çıktı beklenen adetime daha 8 gün var, yumurtam 13-14 gün önce döllenmiş, sizce de adete 8 gün varken bu kadar yüksek çıkması normal mi? Çoğul gebelik olabilir mi sizce?

Selam kızlar günlerdir hamilelik testleri yapıyorum hepsinde silik çizgi görünce bu akşam gidip kan verdim ve beta HCG 42.37 çıktı beklenen adetime daha 8 gün var, yumurtam 13-14 gün önce döllenmiş, sizce de adete 8 gün varken bu kadar yüksek çıkması normal mi? Çoğul gebelik olabilir mi sizce?
Adetin ertesi günü bile yumurtlayanlar var çoğul gebelik bu şekilde anlaşılmaz sizinki erken döllenme hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın

İkizler böyle başlangıçta ilk değerle falan anlaşılmaz, iki hafta için de normal bı değer, sağlıcakla gelişir inşallah

Beta ile ikiz gebelik denilmez kese ile belirlenir betanizda çok yüksek değil normal hayırlısı olsun

Beta ile ikiz gebelik denilmez kese ile belirlenir betanizda çok yüksek değil normal hayırlısı olsun
Ne bileyim 13-14 gün önce döllenmiş bir yumurtaya göre çok mu ki dedim, çünkü daha adetime de var, önceki gebeligimde adetimden 1 hafta geçince beyan 120 idi, bu bu kadar erken belli olup, bir de hemen testlerde falan da çıkınca Heralde çoğul dedim🌸

Back
X