Teşekkür ederimBu duayı yap hergun 7 kez oku. Faydasını göreceksiniz
Peki sizinde bel kasık ağrısı varmıştı? Her an hasta olacakmışım gibi oluyor ama olamıyorumValla canım benimde aynı böyleydi. Hatta 3 tane yaptım akıntım falan vardi kan verdim değerlerim 30.28 çıktı 2.5 haftalık hamileyim bugün kontrolüm var. Hiç korkma ve kan verbence var
Evet canım vardı. Sanki heran akacak ve hasta olacak gibi hissediyordum hala da aynı ağrılar ara ara varPeki sizinde bel kasık ağrısı varmıştı? Her an hasta olacakmışım gibi oluyor ama olamıyorum
Zaten hamileyken de regl gününde , sanki regl olacakmış gibi ağrı oluyor günün geçince ağrıda gecitordu yani bemde öyle oldu en azındanEvet canım vardı. Sanki heran akacak ve hasta olacak gibi hissediyordum hala da aynı ağrılar ara ara var
Valla bende geçmedi ya. Ara ara sancı ve bel ağrısı oluyor yeni olduğum için sanırımZaten hamileyken de regl gününde , sanki regl olacakmış gibi ağrı oluyor günün geçince ağrıda gecitordu yani bemde öyle oldu en azından
İnşalalh hayırlısıyla pozitiftir. Bi hafta daha bekleyeyim en iyisiEvet canım vardı. Sanki heran akacak ve hasta olacak gibi hissediyordum hala da aynı ağrılar ara ara var
Şuan kan versende beta HCG düşük çıkıyor bende öyle oldu. 30 çıktı bende 2 haftalık çok küçük daha dediler. O yüzden 1 hafta daha bekle kan ver için rahat etsinİnşalalh hayırlısıyla pozitiftir. Bi hafta daha bekleyeyim en iyisi
Canım ben dayanamadım beta baktırdım malesef negatif. 2.00 çıktı değerŞuan kan versende beta HCG düşük çıkıyor bende öyle oldu. 30 çıktı bende 2 haftalık çok küçük daha dediler. O yüzden 1 hafta daha bekle kan ver için rahat etsin
Sağlık olsun asla üzülmeCanım ben dayanamadım beta baktırdım malesef negatif. 2.00 çıktı değer
Merhaba siz doktora gittiniz mi sonuçlarınız ne oldu bebeğiniz iyidir inşallahSağlık olsun asla üzülme
Dün kese görünmedi tekrar kan verdik değerler 1.581 olmuşMerhaba siz doktora gittiniz mi sonuçlarınız ne oldu bebeğiniz iyidir inşallah
Yaa çok çok sevindim kuzum Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinDün kese görünmedi tekrar kan verdik değerler 1.581 olmuşhaftaya cuma kontrol için tekrar gideceğiz küçük olduğu için ultrason da görünmedi haftaya alttan bakılacak ama değerler güzel yükselmiş dedi
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsinYaa çok çok sevindim kuzum Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindim inşallah bende on gün sonra güzel haberler alırım inşallah bende gebeyimdir sağlıkla gelsin inşallahTeşekkürler canım
Ben daha gebelik testi yapmadım balım bekliyorum adet günümü geçince yapıcam ama adet olacağım galiba belirtililerim arttı göğüslerim şiş kasıklarım çok ağrıyor göğüslerimin uçlaro kıpkırmızı olduAmin rabbim isteyen herkese nasip etsinsen ne durumdasin ?
Valla bende öyle olmuştum ama adet olmadimBen daha gebelik testi yapmadım balım bekliyorum adet günümü geçince yapıcam ama adet olacağım galiba belirtililerim arttı göğüslerim şiş kasıklarım çok ağrıyor göğüslerimin uçlaro kıpkırmızı oldu
İnşallah gebesinizdir bizede verin haberleri merak ederizÇok sevindim inşallah bende on gün sonra güzel haberler alırım inşallah bende gebeyimdir sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah ama her ay biraz daha umut bitiyorValla bende öyle olmuştum ama adet olmadim
Hamile olabilrisiniz bihafta sonra tekrar kan verinCanım ben dayanamadım beta baktırdım malesef negatif. 2.00 çıktı değer
Asla umudunu bitirme benimde öyle olmuştum tamamen sil kafandan gebe kalma düşüncesini inan ki üstüne düşmezsen asıl ozaman oluyorİnşallah ama her ay biraz daha umut bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?