Testte Silik çizgi hamile miyim

Düşük yapıyorsun 1-2 güne kanaman başlar dedi ama hala tık yok
Yalnız bir şey söylemek istiyorum değerin 30 olduğunda değer tahlil sonucunda kırmızı gozukmus hamilelik olunca sonuç kağıdında da köyü yazılır sanırım 1.580 i yanlış yorumlamış sin yada doktor da bakıp yanlış yorumlamış o normal değer olarak gozukmus yani gebelik yok yani değer 1580 olmamış bir nokta 580 olmuş yani benim bildiğim çoğul gebelikte o kadar yükselir beş günde

Doktor da düşük yapıyorsun dedi zaten. Gebelik var demedi ki. İlk 30.28 çıktığında gebe dedi

Teşekkürler bildiğiniz üzere kimyasal gebelik geçirdim. O günden sonra daha 4 gün önce regl oldum. Çarşamba günü kontörlüm var dualarınızı bekliyorum
Ederim mutlaka inşallah gücünüzü toplayıp tekrar denemek istersiniz Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah

Sizi merak etmiştim nasılsınız diye baştan sona okudum mesajlarınızı
Ben de ayni sekilde. Etkilendim de acikcasi. İnsallah en kisa vakitte gercek ve saglikli bir bebeginiz olur. Bu ay olma ihtimali yuksektir o yuzden umudunuzu kaybetmeyin
Teşekkürler bildiğiniz üzere kimyasal gebelik geçirdim. O günden sonra daha 4 gün önce regl oldum. Çarşamba günü kontörlüm var dualarınızı bekliyorum

Evet cnm hamilesin bnmkide bu sekildi geç döllenme olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…