• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte Silik çizgi hamile miyim

Değerlerim düşmüş kimyasaldi sanırım 🥺🥺 doktoruma gideceğim 5te bakalım ne tavsiye edecek. Berbat durumdayım kizlar
Hiç üzmüyosun kendini vardır bundada bi himet diyosun .kuzum. senelerce uğraşıp olmayanlar a rabbim yardım etsin enazından hamile olabiliyosun sakın üzülme sakın .çevremde çok kimyasal olup 1 2aya gene hamile kalanları duyuyorum yanındayız geçicek 🌹🌹

Hamile olabilrisiniz bihafta sonra tekrar kan verin
Sanmıyorum canım ama hala regl olamadım. Kasıklarım ağrıyor. Yoğun akıntım var. Ha oldu ha olacak diye bekliyorum ama malesef 😭 ama dikkat de etmiyorum yüzme fitness detoks suları kullanıyorum. Kan kesin sonuç verir diye hamile düşüncesini çıkarttım aklımdan

Sanmıyorum canım ama hala regl olamadım. Kasıklarım ağrıyor. Yoğun akıntım var. Ha oldu ha olacak diye bekliyorum ama malesef 😭 ama dikkat de etmiyorum yüzme fitness detoks suları kullanıyorum. Kan kesin sonuç verir diye hamile düşüncesini çıkarttım aklımdan
Detoks suları biraz tehlikeli olabilir dikkat edin kullanmayın derim. Bende yoğun akıntı ve kasık bel ağrısı çok çektim sizin gibi ha oldum ha olucam diyordum ama hamileymişim oysa ki.

Bence hamilesin sen kan ver yine

Detoks suları biraz tehlikeli olabilir dikkat edin kullanmayın derim. Bende yoğun akıntı ve kasık bel ağrısı çok çektim sizin gibi ha oldum ha olucam diyordum ama hamileymişim oysa ki.
Kanda çıkmadı ki. Negatifi gördüm. Erken bile olsa kanda muhakkak çıkardı. Ben artık aklımdan çıkartıyorum. Şüphe bile insanı ümitlendiriyor.

Değerlerim düşmüş kimyasaldi sanırım 🥺🥺 doktoruma gideceğim 5te bakalım ne tavsiye edecek. Berbat durumdayım kizlar
Üzülme desekte üzüleceksin malesef. Ama beterin beteri var. Ben yakında dışgebelik geçirdim. Dua ettim o an inşalalh kimyasaldır diye. Çok zor zamanlar geçirdim. En azından böyle bir şey değil. Allah kucağını doldursun üzülme her nasibin bi zamanı bar. Zamanını bekliyoruz

Back