- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
Peki kimyasal mi olmuşKanamam yok. Doktora gittim kanaman bir kaç güne başlar dedi. Pazartesi de parça kalmış mi diye bakılacak ama hiç sancım kanamam lekem yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kimyasal mi olmuşKanamam yok. Doktora gittim kanaman bir kaç güne başlar dedi. Pazartesi de parça kalmış mi diye bakılacak ama hiç sancım kanamam lekem yok
Pazartesi anlayacağız onu. Hala kanama vs yokPeki kimyasal mi olmuş
Düşük yapıyorsun 1-2 güne kanaman başlar dedi ama hala tık yokDoktor a gittin mi ne dedi değerin neden düşmüş
Yalnız bir şey söylemek istiyorum değerin 30 olduğunda değer tahlil sonucunda kırmızı gozukmus hamilelik olunca sonuç kağıdında da köyü yazılır sanırım 1.580 i yanlış yorumlamış sin yada doktor da bakıp yanlış yorumlamış o normal değer olarak gozukmus yani gebelik yok yani değer 1580 olmamış bir nokta 580 olmuş yani benim bildiğim çoğul gebelikte o kadar yükselir beş gündeDüşük yapıyorsun 1-2 güne kanaman başlar dedi ama hala tık yok
Doktor da düşük yapıyorsun dedi zaten. Gebelik var demedi ki. İlk 30.28 çıktığında gebe dediYalnız bir şey söylemek istiyorum değerin 30 olduğunda değer tahlil sonucunda kırmızı gozukmus hamilelik olunca sonuç kağıdında da köyü yazılır sanırım 1.580 i yanlış yorumlamış sin yada doktor da bakıp yanlış yorumlamış o normal değer olarak gozukmus yani gebelik yok yani değer 1580 olmamış bir nokta 580 olmuş yani benim bildiğim çoğul gebelikte o kadar yükselir beş günde
Merhabalar nasılsınızVerdim kanı bakalım
Teşekkürler siz nasılsınızMerhabalar nasılsınız
Teşekkürler bildiğiniz üzere kimyasal gebelik geçirdim. O günden sonra daha 4 gün önce regl oldum. Çarşamba günü kontörlüm var dualarınızı bekliyorumSizi merak etmiştim nasılsınız diye baştan sona okudum mesajlarınızı
Ederim mutlaka inşallah gücünüzü toplayıp tekrar denemek istersiniz Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallahTeşekkürler bildiğiniz üzere kimyasal gebelik geçirdim. O günden sonra daha 4 gün önce regl oldum. Çarşamba günü kontörlüm var dualarınızı bekliyorum
Ben de ayni sekilde. Etkilendim de acikcasi. İnsallah en kisa vakitte gercek ve saglikli bir bebeginiz olur. Bu ay olma ihtimali yuksektir o yuzden umudunuzu kaybetmeyinSizi merak etmiştim nasılsınız diye baştan sona okudum mesajlarınızı
Teşekkürler bildiğiniz üzere kimyasal gebelik geçirdim. O günden sonra daha 4 gün önce regl oldum. Çarşamba günü kontörlüm var dualarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinBen de ayni sekilde. Etkilendim de acikcasi. İnsallah en kisa vakitte gercek ve saglikli bir bebeginiz olur. Bu ay olma ihtimali yuksektir o yuzden umudunuzu kaybetmeyin
Evet cnm hamilesin bnmkide bu sekildi geç döllenme olmuştuHamile kalabilmek için uzun savaslar veriyorum tip1 diyabet hastasıyım 22 yaşındayım kizlar
Adetim 6 gün gecikti ve bugün erken gebelik testi yaptım. Aşırı derece akıntım kaşıntı ve göğüs şişliği var. Sizce hamile miyim?