• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte Silik çizgi hamile miyim

Düşük yapıyorsun 1-2 güne kanaman başlar dedi ama hala tık yok
Yalnız bir şey söylemek istiyorum değerin 30 olduğunda değer tahlil sonucunda kırmızı gozukmus hamilelik olunca sonuç kağıdında da köyü yazılır sanırım 1.580 i yanlış yorumlamış sin yada doktor da bakıp yanlış yorumlamış o normal değer olarak gozukmus yani gebelik yok yani değer 1580 olmamış bir nokta 580 olmuş yani benim bildiğim çoğul gebelikte o kadar yükselir beş günde

Yalnız bir şey söylemek istiyorum değerin 30 olduğunda değer tahlil sonucunda kırmızı gozukmus hamilelik olunca sonuç kağıdında da köyü yazılır sanırım 1.580 i yanlış yorumlamış sin yada doktor da bakıp yanlış yorumlamış o normal değer olarak gozukmus yani gebelik yok yani değer 1580 olmamış bir nokta 580 olmuş yani benim bildiğim çoğul gebelikte o kadar yükselir beş günde
Doktor da düşük yapıyorsun dedi zaten. Gebelik var demedi ki. İlk 30.28 çıktığında gebe dedi

Teşekkürler bildiğiniz üzere kimyasal gebelik geçirdim. O günden sonra daha 4 gün önce regl oldum. Çarşamba günü kontörlüm var dualarınızı bekliyorum 💕
Ederim mutlaka inşallah gücünüzü toplayıp tekrar denemek istersiniz 😘 Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah 🙏

Sizi merak etmiştim nasılsınız diye baştan sona okudum mesajlarınızı 🥰
Ben de ayni sekilde. Etkilendim de acikcasi. İnsallah en kisa vakitte gercek ve saglikli bir bebeginiz olur. Bu ay olma ihtimali yuksektir o yuzden umudunuzu kaybetmeyin🥰
Teşekkürler bildiğiniz üzere kimyasal gebelik geçirdim. O günden sonra daha 4 gün önce regl oldum. Çarşamba günü kontörlüm var dualarınızı bekliyorum 💕💕

Hamile kalabilmek için uzun savaslar veriyorum tip1 diyabet hastasıyım 22 yaşındayım kizlar
Adetim 6 gün gecikti ve bugün erken gebelik testi yaptım. Aşırı derece akıntım kaşıntı ve göğüs şişliği var. Sizce hamile miyim?
Evet cnm hamilesin bnmkide bu sekildi geç döllenme olmuştu

Back