Testte Silik çizgi hamile miyim

Asla umudunu bitirme benimde öyle olmuştum tamamen sil kafandan gebe kalma düşüncesini inan ki üstüne düşmezsen asıl ozaman oluyor
O kadar haklısın ki bazen diyorum kendimi başka şeylere vereym ama ay sonları aklıma geliyor adet dönemi başlayınca

Hadi ya değerler gereğonden fazlamı çıkmış üzme kendini belkide düşmez
İnşallah. Birazdan tekrar kan vereceğim inşallah birşey olmamıştır. Bu durumdan dolayı eşim bile konuşmuyor benimle psikolojim alt üst oldu en ihtiyacım olduğu zamanda mahvetti beni bu durum

İnşallah. Birazdan tekrar kan vereceğim inşallah birşey olmamıştır. Bu durumdan dolayı eşim bile konuşmuyor benimle psikolojim alt üst oldu en ihtiyacım olduğu zamanda mahvetti beni bu durum
canım değerlern normal görünüyor neden düşük dedi ki doktor,arıca eşin neden konuşmuyor anlamadım.

canım değerlern normal görünüyor neden düşük dedi ki doktor,arıca eşin neden konuşmuyor anlamadım.
Bilmiyorum neden konuşmadığını ama aşırı derecede kırıldım çökmüş durumdayım yani. Şimdi tekrar kan vereceğim inşallah yükseliş veya düşüş olmaz

Bilmiyorum neden konuşmadığını ama aşırı derecede kırıldım çökmüş durumdayım yani. Şimdi tekrar kan vereceğim inşallah yükseliş veya düşüş olmaz
Canım benim asla moralini bozma modun yüksek olsun Allah bebeğini sana bağışlasın lütfen haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…