O kadar haklısın ki bazen diyorum kendimi başka şeylere vereym ama ay sonları aklıma geliyor adet dönemi başlayıncaAsla umudunu bitirme benimde öyle olmuştum tamamen sil kafandan gebe kalma düşüncesini inan ki üstüne düşmezsen asıl ozaman oluyor
Haklısın valla ama uğraş bul kendine kafana ne kadar takarsan o kadar olmuyorO kadar haklısın ki bazen diyorum kendimi başka şeylere vereym ama ay sonları aklıma geliyor adet dönemi başlayınca
Nasıl oldun iyimisin bebiş nasılHaklısın valla ama uğraş bul kendine kafana ne kadar takarsan o kadar olmuyoroluruna bırak
Valla göstermiyor kendisiniNasıl oldun iyimisin bebiş nasılkaç haftalık dedi doktorun
Maşallah 5güne negüzel yükselmiş değeriniz 5.ci 6.cı haftalarda kese görünür sağlıklı olsun beklerizValla göstermiyor kendisinideğerlerim yukselmis haftaya cuma alttan bakılacak
Doktoruma attım değerleri düşük yapıyorsun kan ver gece sabah yanıma gel dediMaşallah 5güne negüzel yükselmiş değeriniz 5.ci 6.cı haftalarda kese görünür sağlıklı olsun bekleriz
Tebrik ederim hislerim kız bebek diyor....Teşekkürler canım
Rabbim sizi duysun ve bebeğimi bana bağışlasın doktoruma değerleri attım. Düşük yapıyorsun kan ver sabah yanıma gel dediTebrik ederim hislerim kız bebek diyor....
Ama hiç kanama vs yokTebrik ederim hislerim kız bebek diyor....
Düşük ne alaka ki? Nerden vardı bu kanıyaAma hiç kanama vs yok
Hadi ya değerler gereğonden fazlamı çıkmış üzme kendini belkide düşmezDoktoruma attım değerleri düşük yapıyorsun kan ver gece sabah yanıma gel dedi
BilmiyorumDüşük ne alaka ki? Nerden vardı bu kanıya
İnşallah. Birazdan tekrar kan vereceğim inşallah birşey olmamıştır. Bu durumdan dolayı eşim bile konuşmuyor benimle psikolojim alt üst oldu en ihtiyacım olduğu zamanda mahvetti beni bu durumHadi ya değerler gereğonden fazlamı çıkmış üzme kendini belkide düşmez
canım değerlern normal görünüyor neden düşük dedi ki doktor,arıca eşin neden konuşmuyor anlamadım.İnşallah. Birazdan tekrar kan vereceğim inşallah birşey olmamıştır. Bu durumdan dolayı eşim bile konuşmuyor benimle psikolojim alt üst oldu en ihtiyacım olduğu zamanda mahvetti beni bu durum
Canım burda değer yükselmemiş aksine düşmüş...kimyasal olabilir... geçmiş olsunValla göstermiyor kendisinideğerlerim yukselmis haftaya cuma alttan bakılacak
Bilmiyorum neden konuşmadığını ama aşırı derecede kırıldım çökmüş durumdayım yani. Şimdi tekrar kan vereceğim inşallah yükseliş veya düşüş olmazcanım değerlern normal görünüyor neden düşük dedi ki doktor,arıca eşin neden konuşmuyor anlamadım.
Kanamanız yoksa nasıl düşük yapıyorsunuz diyor? Kimyasaldan şüphelenmiş olabilir ama onun içinde çok erken bence..Ama hiç kanama vs yok
Canım benim asla moralini bozma modun yüksek olsun Allah bebeğini sana bağışlasın lütfen haberdar et biziBilmiyorum neden konuşmadığını ama aşırı derecede kırıldım çökmüş durumdayım yani. Şimdi tekrar kan vereceğim inşallah yükseliş veya düşüş olmaz
Kan verdik ve Bugün muayeneye gidecegim işte bakalım artık. Rabbim bana bağışlar umarım.Kanamanız yoksa nasıl düşük yapıyorsunuz diyor? Kimyasaldan şüphelenmiş olabilir ama onun içinde çok erken bence..
İnşallah, gönlünüzü ferah tutunKan verdik ve Bugün muayeneye gidecegim işte bakalım artık. Rabbim bana bağışlar umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?