O kadar haklısın ki bazen diyorum kendimi başka şeylere vereym ama ay sonları aklıma geliyor adet dönemi başlayıncaAsla umudunu bitirme benimde öyle olmuştum tamamen sil kafandan gebe kalma düşüncesini inan ki üstüne düşmezsen asıl ozaman oluyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testte Silik çizgi hamile miyim
- Konu Sahibi Ktgba0602
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Haklısın valla ama uğraş bul kendine kafana ne kadar takarsan o kadar olmuyor oluruna bırakO kadar haklısın ki bazen diyorum kendimi başka şeylere vereym ama ay sonları aklıma geliyor adet dönemi başlayınca
- 21 Kasım 2017
- 166
- 83
- 48
- 31
Nasıl oldun iyimisin bebiş nasıl kaç haftalık dedi doktorunHaklısın valla ama uğraş bul kendine kafana ne kadar takarsan o kadar olmuyor oluruna bırak
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Valla göstermiyor kendisini değerlerim yukselmis haftaya cuma alttan bakılacakNasıl oldun iyimisin bebiş nasıl kaç haftalık dedi doktorun
Eklentiler
- 21 Kasım 2017
- 166
- 83
- 48
- 31
Maşallah 5güne negüzel yükselmiş değeriniz 5.ci 6.cı haftalarda kese görünür sağlıklı olsun beklerizValla göstermiyor kendisini değerlerim yukselmis haftaya cuma alttan bakılacak
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Doktoruma attım değerleri düşük yapıyorsun kan ver gece sabah yanıma gel dediMaşallah 5güne negüzel yükselmiş değeriniz 5.ci 6.cı haftalarda kese görünür sağlıklı olsun bekleriz
Tebrik ederim hislerim kız bebek diyor....Teşekkürler canım
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Rabbim sizi duysun ve bebeğimi bana bağışlasın doktoruma değerleri attım. Düşük yapıyorsun kan ver sabah yanıma gel dedi çok korkuyorumTebrik ederim hislerim kız bebek diyor....
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Ama hiç kanama vs yokTebrik ederim hislerim kız bebek diyor....
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
Düşük ne alaka ki? Nerden vardı bu kanıyaAma hiç kanama vs yok
- 21 Kasım 2017
- 166
- 83
- 48
- 31
Hadi ya değerler gereğonden fazlamı çıkmış üzme kendini belkide düşmezDoktoruma attım değerleri düşük yapıyorsun kan ver gece sabah yanıma gel dedi
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
BilmiyorumDüşük ne alaka ki? Nerden vardı bu kanıya
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
İnşallah. Birazdan tekrar kan vereceğim inşallah birşey olmamıştır. Bu durumdan dolayı eşim bile konuşmuyor benimle psikolojim alt üst oldu en ihtiyacım olduğu zamanda mahvetti beni bu durumHadi ya değerler gereğonden fazlamı çıkmış üzme kendini belkide düşmez
- 19 Şubat 2020
- 5.351
- 2.903
- 123
- 40
canım değerlern normal görünüyor neden düşük dedi ki doktor,arıca eşin neden konuşmuyor anlamadım.İnşallah. Birazdan tekrar kan vereceğim inşallah birşey olmamıştır. Bu durumdan dolayı eşim bile konuşmuyor benimle psikolojim alt üst oldu en ihtiyacım olduğu zamanda mahvetti beni bu durum
Canım burda değer yükselmemiş aksine düşmüş...kimyasal olabilir... geçmiş olsunValla göstermiyor kendisini değerlerim yukselmis haftaya cuma alttan bakılacak
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Bilmiyorum neden konuşmadığını ama aşırı derecede kırıldım çökmüş durumdayım yani. Şimdi tekrar kan vereceğim inşallah yükseliş veya düşüş olmazcanım değerlern normal görünüyor neden düşük dedi ki doktor,arıca eşin neden konuşmuyor anlamadım.
- 18 Mart 2022
- 727
- 534
- 18
Kanamanız yoksa nasıl düşük yapıyorsunuz diyor? Kimyasaldan şüphelenmiş olabilir ama onun içinde çok erken bence..Ama hiç kanama vs yok
- 30 Mayıs 2022
- 217
- 237
- 33
Canım benim asla moralini bozma modun yüksek olsun Allah bebeğini sana bağışlasın lütfen haberdar et biziBilmiyorum neden konuşmadığını ama aşırı derecede kırıldım çökmüş durumdayım yani. Şimdi tekrar kan vereceğim inşallah yükseliş veya düşüş olmaz
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Kan verdik ve Bugün muayeneye gidecegim işte bakalım artık. Rabbim bana bağışlar umarım.Kanamanız yoksa nasıl düşük yapıyorsunuz diyor? Kimyasaldan şüphelenmiş olabilir ama onun içinde çok erken bence..
- 18 Mart 2022
- 727
- 534
- 18
İnşallah, gönlünüzü ferah tutunKan verdik ve Bugün muayeneye gidecegim işte bakalım artık. Rabbim bana bağışlar umarım.