• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte Silik çizgi hamile miyim

Yoo öyle yapıyorum zaten ama hani bu durumu yaşayan var mı tecrübeleri merak ediyorum
bende çok erke öğrendim seninki gibiydi ama hemen kan vermedim kimyasal gebelik falan olursa üzülmiyim diye kan acık renkse yerleşme kanaması derler kanamada yaşamadım o yüzden inşallah yardımcı olcak biri çıkar şimdiden Hayırlı olsun <3

Kizlar. Dün gebeligimi öğrendim fakat 3 gündür açık kirmizi ve kahverengi tonda kanamam oluyor sizce yerlesme kanaması mi ? Doktora da gidemiyorum beta HCG için 2-3 gün bekle dediler
Beta eğer 2 gün sonra kan verdiğinde 2 kat artarsa sağlıklı gebeliktir inşAllah. Bende olmadı ama ilk 3 ayı boyunca kanaması devam eden hamileler oldu koyu kırmızıya dönmediği sürece korkma inşAllah yerleşme kanamasıdır. 2 sonra kan ver iki katı yükselmişse hemen doktora git belki sana ilaç başlar

Beta eğer 2 gün sonra kan verdiğinde 2 kat artarsa sağlıklı gebeliktir inşAllah. Bende olmadı ama ilk 3 ayı boyunca kanaması devam eden hamileler oldu koyu kırmızıya dönmediği sürece korkma inşAllah yerleşme kanamasıdır. 2 sonra kan ver iki katı yükselmişse hemen doktora git belki sana ilaç başlar
Pazartesi kendi doğum doktoruma gideceğim işte. Acilde ögrendim hamile olduğumu dua edin nolur eşim çok umutlandı onu üzmek istemiyorum

Benimki de dün 30.28 çıktı çok yeni yukseltmek için ne yapabilirim 2 gündür de hafif kanamalarim oluyor açık renkte
Kuzum doktora görüldün mü kanamalar için hafif kanalar normal diye biliyorum ama yinede doktora sormanda fayda var. Ben hcg pozitif görür görmez yememe içmeme dikkat ettim. asitli içeçekler sakatatlar, abur cubur paketli yiyecekler falan çıkarttım hayatımdan. daha cok başı biliyorum ama düşününce o iyi olsun diye içimden gelmiyor zaten. kahve ve soda günde 1 defa tüketiyorum. çay içmiyorum. protein ağırlıklı beslenmek önemliymiş. birde hergün ayran veya yogurt tüketmeye çalışıyorum. bu arada ben öncesinde de folikasit kullanıyordum hala devam hergün. kullanmıyorsan ilk ona başla. ve bende değerlerim düşük diye ilave b12 ve d vitamini alıyorum.

Bugün kanamam bitmiş ayrıca Ben zaten normalde de abur cubur yiyen insan değilim kahveyi sütle tuketirim türk kahvesi içmem. B12 değerlerim iyiydi o yüzden hiç vitamin folik asit kullanmadım. Dediğim gibi daha dün ogrendigim için pazartesi kendi doktoruma gideceğim ☺️

Bugün kanamam bitmiş ayrıca Ben zaten normalde de abur cubur yiyen insan değilim kahveyi sütle tuketirim türk kahvesi içmem. B12 değerlerim iyiydi o yüzden hiç vitamin folik asit kullanmadım. Dediğim gibi daha dün ogrendigim için pazartesi kendi doktoruma gideceğim ☺️
2 kere kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak sizi korkutmak istemem ama kanamanız kahverengileştiyse bi acile gitmenizde fayda var

Test bozuk mu diye yeniden test yaptım yine silik çizgi çıktı ama farklı bir platform da ki arkadasdada aynısı olmuş adet olmuş o . Bekliyorum suanbir hafta sonra kan testi vericemEki Görüntüle 3073379
Canim bende de böyle oldu. Sanırım daha çok küçük bende doktorum küçük olduğu icin ultrasonda bile göremedi. Kandan gebelik olduğunu anladık. Umarım hamilesindir ❤️❤️❤️

Var gibi duruyor kuzum. Bende de böyle olmuştu hemen koşup kan verdim çok erken farkettiğim için silik çıkmış. hcg 28,75 cıkmıstı. Kan sonucuna gore emın olabilirsin.
Şuan 5 haftaliksiniz sanırım yakın zamanda beta HCG ölçümü yaptırdınız mi ? Nedir değerleriniz bende pzrt gideceğim korkuyorum

Adet tarihim gecikti düzensiz olduğum için emin olamadım. Dün sabahta bu sabahta erken gebelik testinde hayali çizgi görüyorum. Çok net değil ama silik var. Bel sırt ağrısı göğüslerde hassasiyet ve akıntım var. Ümitlenmeli miyim? Kan verip üzülmek istemiyorum. Böyle de için içimi yiyor.
2D22A853-0EC2-4B7D-8E68-D5724D3FFBDF.png
2D22A853-0EC2-4B7D-8E68-D5724D3FFBDF.png

Eklentiler

• FDC079F3-8E8F-434F-835C-2CA5B7EB8FAD.jpeg
    FDC079F3-8E8F-434F-835C-2CA5B7EB8FAD.jpeg
    58,3 KB · Görüntüleme: 74
Adet tarihim gecikti düzensiz olduğum için emin olamadım. Dün sabahta bu sabahta erken gebelik testinde hayali çizgi görüyorum. Çok net değil ama silik var. Bel sırt ağrısı göğüslerde hassasiyet ve akıntım var. Ümitlenmeli miyim? Kan verip üzülmek istemiyorum. Böyle de için içimi yiyor. Eki Görüntüle 3075920 Eki Görüntüle 3075920
Valla canım benimde aynı böyleydi. Hatta 3 tane yaptım akıntım falan vardi kan verdim değerlerim 30.28 çıktı 2.5 haftalık hamileyim bugün kontrolüm var. Hiç korkma ve kan ver ❤️ bence var

Adet tarihim gecikti düzensiz olduğum için emin olamadım. Dün sabahta bu sabahta erken gebelik testinde hayali çizgi görüyorum. Çok net değil ama silik var. Bel sırt ağrısı göğüslerde hassasiyet ve akıntım var. Ümitlenmeli miyim? Kan verip üzülmek istemiyorum. Böyle de için içimi yiyor. Eki Görüntüle 3075920 Eki Görüntüle 3075920
Evet sanki varla yok arası çizgi, kaç gün gecikti gününüz isterseniz kan testi yaptırıp rahatlayın

Sat 13 Nisan ama hep düzensizdim emin olamıyorum. Ocak ayında hamileydim dış gebelik geçirdim martta ameliyat oldum tüpün biri alındı 🥺 gene aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

Sat 13 Nisan ama hep düzensizdim emin olamıyorum. Ocak ayında hamileydim dış gebelik geçirdim martta ameliyat oldum tüpün biri alındı 🥺 gene aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
Bu duayı yap hergun 7 kez oku. Faydasını göreceksiniz

Eklentiler

• Screenshot_20220527-162330.png
    Screenshot_20220527-162330.png
    280,8 KB · Görüntüleme: 75
Back