yerleşme kanamasıdır belki yorulma dinlen bebek tutuna kadar agır seyler kaldırma ve kimseye söylemeBenimki de dün 30.28 çıktı çok yeni yukseltmek için ne yapabilirim 2 gündür de hafif kanamalarim oluyor açık renkte
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testte Silik çizgi hamile miyim
- Konu Sahibi Ktgba0602
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Yoo öyle yapıyorum zaten ama hani bu durumu yaşayan var mı tecrübeleri merak ediyorumyerleşme kanamasıdır belki yorulma dinlen bebek tutuna kadar agır seyler kaldırma ve kimseye söyleme
bende çok erke öğrendim seninki gibiydi ama hemen kan vermedim kimyasal gebelik falan olursa üzülmiyim diye kan acık renkse yerleşme kanaması derler kanamada yaşamadım o yüzden inşallah yardımcı olcak biri çıkar şimdiden Hayırlı olsun <3Yoo öyle yapıyorum zaten ama hani bu durumu yaşayan var mı tecrübeleri merak ediyorum
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Kizlar. Dün gebeligimi öğrendim fakat 3 gündür açık kirmizi ve kahverengi tonda kanamam oluyor sizce yerlesme kanaması mi ? Doktora da gidemiyorum beta HCG için 2-3 gün bekle dedilerBurdan cinsiyetini yazmayıda unutma lütfenricaederim
- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 26
Beta eğer 2 gün sonra kan verdiğinde 2 kat artarsa sağlıklı gebeliktir inşAllah. Bende olmadı ama ilk 3 ayı boyunca kanaması devam eden hamileler oldu koyu kırmızıya dönmediği sürece korkma inşAllah yerleşme kanamasıdır. 2 sonra kan ver iki katı yükselmişse hemen doktora git belki sana ilaç başlarKizlar. Dün gebeligimi öğrendim fakat 3 gündür açık kirmizi ve kahverengi tonda kanamam oluyor sizce yerlesme kanaması mi ? Doktora da gidemiyorum beta HCG için 2-3 gün bekle dediler
- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 26
Bir de folik asit kullanmış mıydın?Kizlar. Dün gebeligimi öğrendim fakat 3 gündür açık kirmizi ve kahverengi tonda kanamam oluyor sizce yerlesme kanaması mi ? Doktora da gidemiyorum beta HCG için 2-3 gün bekle dediler
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Daha dün acilde ögrendim pzrt muayeneye gidecegimBir de folik asit kullanmış mıydın?
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Pazartesi kendi doğum doktoruma gideceğim işte. Acilde ögrendim hamile olduğumu dua edin nolur eşim çok umutlandı onu üzmek istemiyorumBeta eğer 2 gün sonra kan verdiğinde 2 kat artarsa sağlıklı gebeliktir inşAllah. Bende olmadı ama ilk 3 ayı boyunca kanaması devam eden hamileler oldu koyu kırmızıya dönmediği sürece korkma inşAllah yerleşme kanamasıdır. 2 sonra kan ver iki katı yükselmişse hemen doktora git belki sana ilaç başlar
- 27 Nisan 2022
- 169
- 135
- 33
- 34
Kuzum doktora görüldün mü kanamalar için hafif kanalar normal diye biliyorum ama yinede doktora sormanda fayda var. Ben hcg pozitif görür görmez yememe içmeme dikkat ettim. asitli içeçekler sakatatlar, abur cubur paketli yiyecekler falan çıkarttım hayatımdan. daha cok başı biliyorum ama düşününce o iyi olsun diye içimden gelmiyor zaten. kahve ve soda günde 1 defa tüketiyorum. çay içmiyorum. protein ağırlıklı beslenmek önemliymiş. birde hergün ayran veya yogurt tüketmeye çalışıyorum. bu arada ben öncesinde de folikasit kullanıyordum hala devam hergün. kullanmıyorsan ilk ona başla. ve bende değerlerim düşük diye ilave b12 ve d vitamini alıyorum.Benimki de dün 30.28 çıktı çok yeni yukseltmek için ne yapabilirim 2 gündür de hafif kanamalarim oluyor açık renkte
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 83
- 27
2 kere kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak sizi korkutmak istemem ama kanamanız kahverengileştiyse bi acile gitmenizde fayda varBugün kanamam bitmiş ayrıca Ben zaten normalde de abur cubur yiyen insan değilim kahveyi sütle tuketirim türk kahvesi içmem. B12 değerlerim iyiydi o yüzden hiç vitamin folik asit kullanmadım. Dediğim gibi daha dün ogrendigim için pazartesi kendi doktoruma gideceğim
- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 26
Doktorlar genellikle hamilelik düşünmeye başladıysanız hamilelikten 3 ay önce kullanılmasını öneriyor o hamileliğin en önemli unsuruDaha dün acilde ögrendim pzrt muayeneye gidecegim
- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 26
İnşAllah Rabbim yüzünüzü güldürsün canımPazartesi kendi doğum doktoruma gideceğim işte. Acilde ögrendim hamile olduğumu dua edin nolur eşim çok umutlandı onu üzmek istemiyorum
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Canim bende de böyle oldu. Sanırım daha çok küçük bende doktorum küçük olduğu icin ultrasonda bile göremedi. Kandan gebelik olduğunu anladık. Umarım hamilesindirTest bozuk mu diye yeniden test yaptım yine silik çizgi çıktı ama farklı bir platform da ki arkadasdada aynısı olmuş adet olmuş o . Bekliyorum suanbir hafta sonra kan testi vericemEki Görüntüle 3073379
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Şuan 5 haftaliksiniz sanırım yakın zamanda beta HCG ölçümü yaptırdınız mi ? Nedir değerleriniz bende pzrt gideceğim korkuyorumVar gibi duruyor kuzum. Bende de böyle olmuştu hemen koşup kan verdim çok erken farkettiğim için silik çıkmış. hcg 28,75 cıkmıstı. Kan sonucuna gore emın olabilirsin.
- 24 Ekim 2016
- 166
- 63
- 98
- 33
Adet tarihim gecikti düzensiz olduğum için emin olamadım. Dün sabahta bu sabahta erken gebelik testinde hayali çizgi görüyorum. Çok net değil ama silik var. Bel sırt ağrısı göğüslerde hassasiyet ve akıntım var. Ümitlenmeli miyim? Kan verip üzülmek istemiyorum. Böyle de için içimi yiyor.
Eklentiler
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Valla canım benimde aynı böyleydi. Hatta 3 tane yaptım akıntım falan vardi kan verdim değerlerim 30.28 çıktı 2.5 haftalık hamileyim bugün kontrolüm var. Hiç korkma ve kan ver bence varAdet tarihim gecikti düzensiz olduğum için emin olamadım. Dün sabahta bu sabahta erken gebelik testinde hayali çizgi görüyorum. Çok net değil ama silik var. Bel sırt ağrısı göğüslerde hassasiyet ve akıntım var. Ümitlenmeli miyim? Kan verip üzülmek istemiyorum. Böyle de için içimi yiyor. Eki Görüntüle 3075920 Eki Görüntüle 3075920
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Evet sanki varla yok arası çizgi, kaç gün gecikti gününüz isterseniz kan testi yaptırıp rahatlayınAdet tarihim gecikti düzensiz olduğum için emin olamadım. Dün sabahta bu sabahta erken gebelik testinde hayali çizgi görüyorum. Çok net değil ama silik var. Bel sırt ağrısı göğüslerde hassasiyet ve akıntım var. Ümitlenmeli miyim? Kan verip üzülmek istemiyorum. Böyle de için içimi yiyor. Eki Görüntüle 3075920 Eki Görüntüle 3075920
- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Bu duayı yap hergun 7 kez oku. Faydasını göreceksinizSat 13 Nisan ama hep düzensizdim emin olamıyorum. Ocak ayında hamileydim dış gebelik geçirdim martta ameliyat oldum tüpün biri alındı gene aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.