- 17 Ağustos 2023
- 7.201
- 19.308
-
- Konu Sahibi Kafayiyiceemm
Vicdan olmayinca insanlar böyle birşeye dönüşüyor demekki..Çok üzüldüm ne aff edilecek nede unutulacak bir olay bu bazen anne babana bile güvenemiyorsun işte.Inşallah eşinle kizinla hep mutlu olursun.Ah zerosh onlar kör olmus bağnaz kafalılar ne cektim Allah bilir.. o geceyi hic unutmam annem zorla beni yıkamak istedi vicdan yapmıs yersen.. basımdan asagıya suyu dökdükçe hissettim tüm acıları sabaha kadar balkonda oturdum ne yasıyorum diye düşündüm.. kızım olursa böyle şeylerler yasamasın diye hep dua ettim çok şükür bir kızım var ve şükür ki bilinçli bir annesi babası var.. aile her seydir
bir de o kadar heves ediyordum ki ya fotolara bakınca şok oluyorum üzülüyorum hatta. reglimi bile ben 9. sınıfta oldum.
Üzücü olan kan bağınız olan insanların tavırları. Yazdıklarınızı okudum.aslında üzülecek bir şey yok çünkü ben çok isteyerek kapandım heves ediyordum ki çevremde kapalı birisi yoktur. annem bile tesettürlü değildi. kendi kendime başörtüsü takardım. 12. sınıfta da çıkardım. ama keşke ailem çok desteklemiş olmasaydı
Gercekten anneye babaya da güven olmazmıs.. amin insallah teşekkür ederimVicdan olmayinca insanlar böyle birşeye dönüşüyor demekki..Çok üzüldüm ne aff edilecek nede unutulacak bir olay bu bazen anne babana bile güvenemiyorsun işte.Inşallah eşinle kizinla hep mutlu olursun.
ben de umreye gittim geldim. hafızım. yatılı Kur'an kursunda okudum vs. işte nasıl böyle yaparsın çok günah. eee size ne yani ben böyle mutluyum demek ki. şimdi inancımı tamamen kaybettim. ilk zamanlar annem üzülmesin diye oruç taklidi yapıyordum namaz kılma taklidi yapıyordum. ne kadar salakmışım ya benim ailem çocukların bile gizli gizli sunnet edildiği cenaze namazı vs kılamadıkları bir ülkeden göç etmişler. o zaman içimde o kini de çok net hatırlıyorum mesela. oturup ağlıyordum. beni motive eden neydi bilmiyorumAynen öyle yukarıda hemif te yazmıs ben de açılınca yok felç mi gecirdin de acıldın yok çok çirkin oldun yok hacının kızısın yok soyadımızı lekeliyorsun sanarsın ki kraliyet soyu ben de diana
akraba akbaba demişler işte ne yaparsın. şeytan sürüsüÜzücü olan kan bağınız olan insanların tavırları. Yazdıklarınızı okudum.
çok benzer hikâyeyi bir arkadaşım da yaşıyordu. şimdi tesettürden çıktınız mı pekisırf böyle şeyler yüzünden cocukluğumu yasayamadım hep günlüğüme intihar mektupları bırakırdım of bu konu beni derinden yaraladı gece gece
Konuyla alakasiz ama hafiz olmak yani kurani tam okuyup bitirmek istiyorum hep ilgimi çekmiştir şu an degil ama inşallah çoçuklarim büyüsun biraz.Zormuydu ögrenmesi?ben de umreye gittim geldim. hafızım. yatılı Kur'an kursunda okudum vs. işte nasıl böyle yaparsın çok günah. eee size ne yani ben böyle mutluyum demek ki. şimdi inancımı tamamen kaybettim. ilk zamanlar annem üzülmesin diye oruç taklidi yapıyordum namaz kılma taklidi yapıyordum. ne kadar salakmışım ya
ben de umreye gittim geldim. hafızım. yatılı Kur'an kursunda okudum vs. işte nasıl böyle yaparsın çok günah. eee size ne yani ben böyle mutluyum demek ki. şimdi inancımı tamamen kaybettim. ilk zamanlar annem üzülmesin diye oruç taklidi yapıyordum namaz kılma taklidi yapıyordum. ne kadar salakmışım ya
O dayaktan sonra cıkmıstım dinden de cıktım haliyle baya büyükkk bir bosluga düstüm uzunca cok sacma seyler yasadım hepsi geride kaldı onlar icin ama bende travma olarak kalıcı kaldıçok benzer hikâyeyi bir arkadaşım da yaşıyordu. şimdi tesettürden çıktınız mı peki
o hatim ben ezbere biliyorum ve evet çok zordu. bunun sınavları oluyor diyanet yapıyor giriyorsun. kendi kendine zor kurslar var. 2 senede ezberlerdim benKonuyla alakasiz ama hafiz olmak yani kurani tam okuyup bitirmek istiyorum hep ilgimi çekmiştir şu an degil ama inşallah çoçuklarim büyüsun biraz.Zormuydu ögrenmesi?
önemli olan şimdi mutlu olmak. çok zor şeyler yaşamışsınız.O dayaktan sonra cıkmıstım dinden de cıktım haliyle baya büyükkk bir bosluga düstüm uzunca cok sacma seyler yasadım hepsi geride kaldı onlar icin ama bende travma olarak kalıcı kaldı
Evet ama değdi ya beni güçlü biri yaptı yaşamam lazımmıs herkesin sınavı baska iste benim ki de aileönemli olan şimdi mutlu olmak. çok zor şeyler yaşamışsınız.
şuan görüşüyor musunuz?Evet ama değdi ya beni güçlü biri yaptı yaşamam lazımmıs herkesin sınavı baska iste benim ki de aile
Görüsüyorum suan sadece annem ve iki abimle onlarlada düğünden sonra konusmaya basladımşuan görüşüyor musunuz?
hiç özür dilediler mi?Görüsüyorum suan sadece annem ve iki abimle onlarlada düğünden sonra konusmaya basladım
Hayır aksine kendilerini hala haklı görüyorlarhiç özür dilediler mi?
çok üzücü. ailelerimizi seçemiyoruz işte. kendi kurduğunuz ailede mutlu olursunuz umarımHayır aksine kendilerini hala haklı görüyorlar
Maalesef seçemiyoruzçok üzücü. ailelerimizi seçemiyoruz işte. kendi kurduğunuz ailede mutlu olursunuz umarım
Ah evet hatim etmek dogrusu oydu benim istedigim.Tandigim hoca var o guzel ogretiyor kurani hatim etmeyi belki onun yanina giderim.Bana dedem çok guzel kuran almişti hep okuyamadigim için vicdan azabi çekiyorum.o hatim ben ezbere biliyorum ve evet çok zordu. bunun sınavları oluyor diyanet yapıyor giriyorsun. kendi kendine zor kurslar var. 2 senede ezberlerdim ben