• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettüre yakın mayo

:KK66: haklisin
Ben de annem icin cok baktiydim gecen sene. En sonunda berskada buldum saka gibi,alti boxer ustu de normal atlet gibiydi,icine yapisik sutyeni vardi destekli. Ama yuzerken kalkmiyordu ust cunku genis degildi,kalin askili olanlar da vardi incesi de.annemin de boyu kisa etekli model asla giyemez komik durdugunu soylemisti aynen sizin gibi

anneniz benim tarzdaymış,tanımadan kanım ısındı.:KK36:

ha ha o da var :)
canım ben kendim açık giyinmeyi pek sevmem, o yüzden arıyorum böyle.
ama dediğin gibi ortam değiştirince ben de farklı düşünebilirim.

Yunanistanda üstsüz güneşlenmiştim :KK48:
Türkiyede olmayınca herşey farklı oluyor. Sen yine de yanına istediğin gibi şeyler al, bir iki bikini de at.

Yunanistanda üstsüz güneşlenmiştim :KK48:
Türkiyede olmayınca herşey farklı oluyor. Sen yine de yanına istediğin gibi şeyler al, bir iki bikini de at.

bikiniye geçmem ya o kadar da değil :)
ama yüzücü mayolar normalde sempatik geliyor. belki zamanla şortu atarım veya kısaltırım :)
şimdilik ben takımı denkleştireyim :)

bir de yine benim gibi giyinen bazı arkadaşlarım şöyle yapıyorlar,
mayo giyip denizden çıktığı gibi üzerine pareo veya deniz elbisesi geçiriyorlar.

böyle mi yapsam acaba?
zaten güneşlenmeyi hiç sevmem ben.

ama yüzücü mayolar normalde sempatik geliyor. belki zamanla şortu atarım veya kısaltırım :)

mayo giyip denizden çıktığı gibi üzerine pareo veya deniz elbisesi geçiriyorlar.

böyle mi yapsam acaba?

decathlon'a da bakabilirsin. Tam nasıl istediğini anlamadım ama :KK48:

böyle mi yapsam acaba?

O da mantıklı. Denizden çıkınca önce havluya sarılırsın sonra pareonu ya da şortunu giyersin.

böyle mi yapsam acaba?
Yabancilarin da cogu o sekilde yapiyordu, bikini giyip yuzdukten sonra hemen plaj elbisesi giyip ortalikta takiliyorlar. Sen de oyle mayo uzeri pareo kullanabilirsin bence
Dedigin gibi takimi denklestir sonra ortamina bak, belki sen de ustsuzler kervanina katilirsin benle sephora gibi;)

Yabancilarin da cogu o sekilde yapiyordu, bikini giyip yuzdukten sonra hemen plaj elbisesi giyip ortalikta takiliyorlar. Sen de oyle mayo uzeri pareo kullanabilirsin bence
Dedigin gibi takimi denklestir sonra ortamina bak, belki sen de ustsuzler kervanina katilirsin benle sephora gibi:KK66:

ha ha sonra temelli dönüş yaptırsın benim koca.
gerçi o da değişir belki ha ha.

yok kızlar ben kendim çok sevmem açıklığı zaten, rahat edemem yani.

Alys Alys aradım taradım epey benzerini buldum
Benimki böyleydi
f495a231-8f31-4f2f-ad38-8a0145ef1986.jpg
8f114225-0890-442e-bf53-eae96da58a32.jpg

100 TL ymiş nette gördüm

böyle mi yapsam acaba?
Ben hiç kapalı giyinmiyorum ama ben de denizden havuzdan çıktıktan sonra şezlongta otururken pareo kullanıyorum. Şezlongta bağdaş falan kurduğum için daha rahat oluyor.
Şorttan ziyade böyle bir şey de tercih edebilirsiniz. Hatta sadece belden aşağınıza değil göğüs hizanızdan da bağlayabilirsiniz.

Ben hiç kapalı giyinmiyorum ama ben de denizden havuzdan çıktıktan sonra şezlongta otururken pareo kullanıyorum. Şezlongta bağdaş falan kurduğum için daha rahat oluyor.
Şorttan ziyade böyle bir şey de tercih edebilirsiniz. Hatta sadece belden aşağınıza değil göğüs hizanızdan da bağlayabilirsiniz.

evet şimdi bu da mantıklı geldi, zaten yüzerken o kadar önemli değil alt kısmı.
yüzücü mayosu düşünüyorum zaten.
bu tarz şeylere de hiç bakmamıştım, bakayım onlara da.

:)))

ben tesettürlü değilim ama genel olarak kapalı giyinirim.
Plajda da pek bikini mayo giymeyi sevmeyenlerdenim.

önceden mayo giyerdim ama şu an onla da rahat edemiyorum.

Geçen yıl, yarım tesettürlü mayolardan aldım, daha rahat ettim ama onların da taytları çok uzun;
bakın bendeki şu;

z-yarim-kapali-mayo--acik-lacivert--adasea-81414-2.jpg

şimdi bu sene hamileyim gerçi de, plaj tatili iptal gibi.
ama konu açıp fikirleri toplayayım dedim seneye için.

bu yarım kapalı mayoyla rahat ettim ama dediğim gibi bende yarım kapalı yarım açık olduğum için yine sorun oldu :)
taytı çok uzun, ben daha kısa etekler giydiğim için hem yanma hem de uzunluktan dolayı terleme yaptı.
üstü gayet rahattı ama denizde altı baya kalkıp rahatsız edebiliyor.

ben şunu düşündüm; arkası kapalı yüzücü mayosu altına da mayo firmalarının deniz şortlarından alayım.
gerçi tam istediğim boy deniz şortu bulabilir miyim bilmiyorum da :) şöyle mini gibi olmasın da diz üstünden biraz daha kısa olsun.

başka yöntemleri deneyen arkadaşlar neler yapıyorlar yazabilirler mi?
öyle şortlar bulursun olmadı erkek reyonlarından s veya m beden diz üstündeki mayo şortlarından al. içinede dedigin gibi yuzucu mayolarından giy oldu bitti.
eşim almıştı şort rengi cok holuma gitmişti git dedim bana da al :D s beden aldı geldi . hala giyerim tutuncu turucuncuuu

öyle şortlar bulursun olmadı erkek reyonlarından s veya m beden diz üstündeki mayo şortlarından al. içinede dedigin gibi yuzucu mayolarından giy oldu bitti.
eşim almıştı şort rengi cok holuma gitmişti git dedim bana da al :KK70: s beden aldı geldi . hala giyerim tutuncu turucuncuuu

zaten erkek şortları çok güzeller :KK70:
çok seçenek var o tarafta.

Back