Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tesettüre yakın mayo
- Konu Sahibi Alys
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- mayo muahafazakar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
@orkidekaramel sağol canım, yok ben bu kadar kapalı giyinmiyorum.
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.652
- 798
Pentide güzel 2 parçalı secenekler vardı bence onlara yada mayolara bakın,üzerine plaj elbisesi gayet güzel olur. Ben bikini giyiyorum ama sudan cıkınca genelde plaj elbisesi giyiyorum rahat oluyor ,kapşonlu almıstım önden bağlamali,gayet severek kullanıyorum,bu sene pentide gözüme kestirdim bir iki parça,onlara bakacağım geniş bir zamanda.
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Pentide güzel 2 parçalı secenekler vardı bence onlara yada mayolara bakın,üzerine plaj elbisesi gayet güzel olur. Ben bikini giyiyorum ama sudan cıkınca genelde plaj elbisesi giyiyorum rahat oluyor ,kapşonlu almıstım önden bağlamali,gayet severek kullanıyorum,bu sene pentide gözüme kestirdim bir iki parça,onlara bakacağım geniş bir zamanda.
bakarım, iş yerinde bir çok site engelli, pentiye bir de bu konuda adı geçen bir kaç mağazaya evden bakıcam.
- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
Mayo giyince bile tertemiz deniz suyu her yanıma degmiyor diye rahatsız olup, bikini giyerim. Ama bu yaz aldıgım kilolardan bikini giyemeyecegim.
Peki benim merak ettiğim, kapalı mayolarda, elbise gibi olanlar var, birkaç üstte resimli örnekleri eklemiş bir arkadasım.
Onlarda nasıl rahat edip yüzülebiliyor? Toplanmıyor mu? Çünkü altı bluz gibi geliyor, bollaşıyor. İnsanın başına kadar bile çıkabilir o modeller.
Ben kapalı kadınların, mayo üzerine şort giymelerini yakıstırıyorum, başlarına da boneyle birlikte gayet iyi görünüyor. Çünkü öbür türlüsünü, denizde dalgayla ve yüzerken, her yanına hakim olamıyor, mayo açılıyor, bol olan üstler vücuda inanılmaz derecede oturuyor ve cok dikkat çekici oluyor.
Peki benim merak ettiğim, kapalı mayolarda, elbise gibi olanlar var, birkaç üstte resimli örnekleri eklemiş bir arkadasım.
Onlarda nasıl rahat edip yüzülebiliyor? Toplanmıyor mu? Çünkü altı bluz gibi geliyor, bollaşıyor. İnsanın başına kadar bile çıkabilir o modeller.
Ben kapalı kadınların, mayo üzerine şort giymelerini yakıstırıyorum, başlarına da boneyle birlikte gayet iyi görünüyor. Çünkü öbür türlüsünü, denizde dalgayla ve yüzerken, her yanına hakim olamıyor, mayo açılıyor, bol olan üstler vücuda inanılmaz derecede oturuyor ve cok dikkat çekici oluyor.
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Mayo giyince bile tertemiz deniz suyu her yanıma degmiyor diye rahatsız olup, bikini giyerim. Ama bu yaz aldıgım kilolardan bikini giyemeyecegim.
canım benim ilk mesajda paylaştığım etekleri toplanıyor ve rahat olmuyor o yönüyle.
haklısın.
ama elbise mayo şeklinde olanlar kilot kısmı ile birleşikse onlar o kadar toplanmıyordur muhtemelen.
- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
canım benim ilk mesajda paylaştığım etekleri toplanıyor ve rahat olmuyor o yönüyle.
haklısın.
ama elbise mayo şeklinde olanlar kilot kısmı ile birleşikse onlar o kadar toplanmıyordur muhtemelen.
Aynen... Birleşik olanlar toplanmaz.
Zaten tesettür mayolarında, bluz gibi olanlarda, amaç yüzmek değil. Annemin lafıyla çimmek... Çünkü onlarda kulaç atıp yüzmek imkansız...
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Aynen... Birleşik olanlar toplanmaz.
Zaten tesettür mayolarında, bluz gibi olanlarda, amaç yüzmek değil. Annemin lafıyla çimmek... Çünkü onlarda kulaç atıp yüzmek imkansız...
benim mayom mesela havuzda daha rahattı, ama dalgalı denizde baya sorun çıkarıyordu.
- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
bonprix nasıl sence kullandın mı hiç bende o markada kararsız kaldımBen de bayildim
Normalde bikini giyerim ama bu cok tatli yaaa alsam mi diye dusunuyorum 119tl imis bonprix sitesinde buldum
- 28 Kasım 2010
- 41.692
- 138.192
- 798
Cok kaliteli buldum ben onu canim,uc yildir kullaniyorum hem debonprix nasıl sence kullandın mı hiç bende o markada kararsız kaldım
Pahali da degil pek. Ben oyle bir mayoya 200-300 vermek istemedigim icin
- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
çok teşekkürler o zaman internet sitesine bakayım. çok zor bi iş uygun mayo bulmakCok kaliteli buldum ben onu canim,uc yildir kullaniyorum hem de
- 28 Kasım 2010
- 41.692
- 138.192
- 798
Eskiden gittigidiyordan aliyordum victorias secret marka onlar da guzeldi ve de ekonomik oluyorduçok teşekkürler o zaman internet sitesine bakayım. çok zor bi iş uygun mayo bulmak
Su an bonprix favorim gayet memnun kalirsin eminim.
- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
o zaman deniyorum :))Eskiden gittigidiyordan aliyordum victorias secret marka onlar da guzeldi ve de ekonomik oluyordu
Su an bonprix favorim gayet memnun kalirsin eminim.
- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
iade de sorun oluyor mu peki ?Cok kaliteli buldum ben onu canim,uc yildir kullaniyorum hem de