• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettüre yakın mayo

:)))

ben tesettürlü değilim ama genel olarak kapalı giyinirim.
Plajda da pek bikini mayo giymeyi sevmeyenlerdenim.

önceden mayo giyerdim ama şu an onla da rahat edemiyorum.

Geçen yıl, yarım tesettürlü mayolardan aldım, daha rahat ettim ama onların da taytları çok uzun;
bakın bendeki şu;

z-yarim-kapali-mayo--acik-lacivert--adasea-81414-2.jpg

şimdi bu sene hamileyim gerçi de, plaj tatili iptal gibi.
ama konu açıp fikirleri toplayayım dedim seneye için.

bu yarım kapalı mayoyla rahat ettim ama dediğim gibi bende yarım kapalı yarım açık olduğum için yine sorun oldu :)
taytı çok uzun, ben daha kısa etekler giydiğim için hem yanma hem de uzunluktan dolayı terleme yaptı.
üstü gayet rahattı ama denizde altı baya kalkıp rahatsız edebiliyor.

ben şunu düşündüm; arkası kapalı yüzücü mayosu altına da mayo firmalarının deniz şortlarından alayım.
gerçi tam istediğim boy deniz şortu bulabilir miyim bilmiyorum da :) şöyle mini gibi olmasın da diz üstünden biraz daha kısa olsun.

başka yöntemleri deneyen arkadaşlar neler yapıyorlar yazabilirler mi?

DHa önce söyleyen oldu mu bilmiyorum. Gugıla fastskin mayo yazıp gösellere bak. Kısa taytlı yüzücü mayoları çıkar. Yüzmek için aşırı rahat oluyor.

Ha buarada nerde oturuyorsun bilmiyorum ama büyük kipalara yeni şortlar gelmiş geçen hafta gördük çok güzellerdi bakabilirsin ;)

DHa önce söyleyen oldu mu bilmiyorum. Gugıla fastskin mayo yazıp gösellere bak. Kısa taytlı yüzücü mayoları çıkar. Yüzmek için aşırı rahat oluyor.

peki bunları giyip çıkarması zor olmuyor mu, ben hiç denemedim de.

Ha buarada nerde oturuyorsun bilmiyorum ama büyük kipalara yeni şortlar gelmiş geçen hafta gördük çok güzellerdi bakabilirsin :KK66:

kipada eskiden F&F satılıyordu, çok uğrardım, şimdi değiştirmiş giyim markasını sanırım.
uğrayayım bir ara, çok yakın değil ama yolum düşüyor yine de.

Deniz şortu bulabilirsin boy boy mayon güzel ama banada o taytlar çok uzun geliyor şöhle hemen mayonun altında bitse iyi olur :KK50:

bak burada bir arkadaş paylaştı,
tam mayo ile bitiyor.
mayovera diye bir sitede, bazı modeller tam tesettür ama bazıları tam dediğin şekilde.

:)))

ben tesettürlü değilim ama genel olarak kapalı giyinirim.
Plajda da pek bikini mayo giymeyi sevmeyenlerdenim.

önceden mayo giyerdim ama şu an onla da rahat edemiyorum.

Geçen yıl, yarım tesettürlü mayolardan aldım, daha rahat ettim ama onların da taytları çok uzun;
bakın bendeki şu;

z-yarim-kapali-mayo--acik-lacivert--adasea-81414-2.jpg

şimdi bu sene hamileyim gerçi de, plaj tatili iptal gibi.
ama konu açıp fikirleri toplayayım dedim seneye için.

bu yarım kapalı mayoyla rahat ettim ama dediğim gibi bende yarım kapalı yarım açık olduğum için yine sorun oldu :)
taytı çok uzun, ben daha kısa etekler giydiğim için hem yanma hem de uzunluktan dolayı terleme yaptı.
üstü gayet rahattı ama denizde altı baya kalkıp rahatsız edebiliyor.

ben şunu düşündüm; arkası kapalı yüzücü mayosu altına da mayo firmalarının deniz şortlarından alayım.
gerçi tam istediğim boy deniz şortu bulabilir miyim bilmiyorum da :) şöyle mini gibi olmasın da diz üstünden biraz daha kısa olsun.

başka yöntemleri deneyen arkadaşlar neler yapıyorlar yazabilirler mi?
Tek kısa taytlar oluyor yüzücü mayolar ile rahat kullanılıyor 3 boyu var piyasada ama yeni almayı düşünürseniz taytlı tüm yüzücü mayolar daha hoş duruyor

kipada eskiden F&F satılıyordu, çok uğrardım, şimdi değiştirmiş giyim markasını sanırım.
uğrayayım bir ara, çok yakın değil ama yolum düşüyor yine de.
Evet geçen hafta gördüm çok güzel şortlar gelmişti hatta erkek bölümünde neon renkli şortlar vardı bayıldım :27: :27:

Tek kısa taytlar oluyor yüzücü mayolar ile rahat kullanılıyor 3 boyu var piyasada ama yeni almayı düşünürseniz taytlı tüm yüzücü mayolar daha hoş duruyor

marka?
ben 3 boy pek görmedim, genelde hep mini boy gördüm tayt olarak, ya da tesettür modellerinde diz altı.

marka?
ben 3 boy pek görmedim, genelde hep mini boy gördüm tayt olarak, ya da tesettür modellerinde diz altı.
Haşema Fatih İstanbul mağazasında diz altı diz üstü birde diz üstünden bir ila bir buçuk karış kadar yukarıda tek taytlar vardı geçen yıl ben yüzücü mayomun altına diz altı bir beden küçük almıştım uyumlu ve farklı gibi durmamıştı ayrıca tesetrürlü bayanlar için ideal boyda direk kendi bedeni alınırsa göbeğe geliyor ve ince lastikli çirkin bir görüntü olmadığı için üst tek bikini ile de giyilebilir hoşlukta fazla renkleri yoktu tek kötü yanı ama dediğim gibi geçen sene şuan sezon başı mutlaka yeni modeller ve çeşitler gelmiştir diye düşünüyorum

Ay yildiz firmasi vardi bu aralar gormuyorum kapanmis olabilir. Ben ordan sort aliyodum mayonun ustune giyiyodum. Olur yani. Bu modelden daha cok rahat edersin. Hem onlarin bacak bolumu daha bol oluyo erkeklerin sortlari gibi yani.

ay canım iş yerinde açamamıştım linki, sonra diğer markalar konunun sonunda daha çok konuşulunca onlara bakmıştım.
ayyıldızda her boy varmış neredeyse ya,
süpersin sağol.

Back