- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
işte benim aradığım bu.ama şort bulamadım istediğim gibi.adidas nike gibi spor malzemelri satanlarda var ama kısa .siz biliyorsanız buraya yazarsanız sevinirim.
tam aynı dert canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte benim aradığım bu.ama şort bulamadım istediğim gibi.adidas nike gibi spor malzemelri satanlarda var ama kısa .siz biliyorsanız buraya yazarsanız sevinirim.
kısaltınca model kötüleşti mi?
kısaltsam mı dedim ama modelin içine eder miyim diye düşündüm :)
Deniz şortu istediğin uzunlukta bulursun. Spor mağazalarına bak özellikle.
Bunun altına şort hoş olmaz gibime geldi ya neyse sen daha iyi bilirsin tabii...mesela şu tarz bir mayo üzerine şort düşünüyorum, güzel olur mu?
ay hep bu model var tüm markalarda, çok az daha uzunu olsun istiyorum ben
Bunun altına şort hoş olmaz gibime geldi ya neyse sen daha iyi bilirsin tabii...
İlk koyduğun model daha iyidi bence...
aaa bu çok ciciymiş.Eki Görüntüle 1838117 Ben bunlari da seviyorum cok rahat
Yok yok var bende de var hatta. Dizaltı, diz üstü arada, kısa. Kullanmıyorum artık, sörf yapmaya heves ettiğim dönemde almıştım. Bakayım bulursam gönderebilirim bile sana istersen.
İstediğin boy olan billabong olmalı. Hala var mı billabong mağazası bilmiyorum. Ama büyük spor mağazalarında kesin bulursun. Decathlona falan bak istersen imkan varsa.
Eki Görüntüle 1838117 Ben bunlari da seviyorum cok rahat
Ben de bayildimaaa bu çok ciciymiş.
benim popo da biraz büyük, yazık etmeyelim senin şorta
Bende bi tane var çok güzel ama arkadaşım almıştı, ben yoğundum kendine de bana da almıştı
Sırtı açık gerçi giyer misin bilmem de nerden alacam desen onu da bilmiyorum
Bunun üstünü tek giy bence haha
annem bu da gecelik gibi çok sexy olmuşEki Görüntüle 1838117 Ben bunlari da seviyorum cok rahat
Ben de bayildim
Normalde bikini giyerim ama bu cok tatli yaaa alsam mi diye dusunuyorum 119tl imis bonprix sitesinde buldum