• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettüre yakın mayo

kısaltınca model kötüleşti mi?
kısaltsam mı dedim ama modelin içine eder miyim diye düşündüm :)

üstünün de eteğinden kestirebilirsin biraz
bence kötü olmadı
sanki elbise mayo gibi bişey oldu
bunlarla da amele yanığı oluyoruz yav
benim bacaklarım çizgi olmuş. yarıdan üstü beyaz altı yanık :D

Deniz şortu istediğin uzunlukta bulursun. Spor mağazalarına bak özellikle.

ay hep bu model var tüm markalarda, çok az daha uzunu olsun istiyorum ben

kad%C4%B1n-kurulu-%C5%9Fort-mayo-kad%C4%B1n-kurulu-%C5%9Fort-stre%C3%A7-s%C3%B6rf-bayanlar-kurulu-%C5%9Fort-k%C4%B1zlar-rahat-giymek-y%C3%BCzmek.jpg

mesela şu tarz bir mayo üzerine şort düşünüyorum, güzel olur mu?

yuzucu-mayolari.jpg
Bunun altına şort hoş olmaz gibime geldi ya neyse sen daha iyi bilirsin tabii...
İlk koyduğun model daha iyidi bence...

ay hep bu model var tüm markalarda, çok az daha uzunu olsun istiyorum ben

kad%C4%B1n-kurulu-%C5%9Fort-mayo-kad%C4%B1n-kurulu-%C5%9Fort-stre%C3%A7-s%C3%B6rf-bayanlar-kurulu-%C5%9Fort-k%C4%B1zlar-rahat-giymek-y%C3%BCzmek.jpg

Yok yok var bende de var hatta. Dizaltı, diz üstü arada, kısa. Kullanmıyorum artık, sörf yapmaya heves ettiğim dönemde almıştım. Bakayım bulursam gönderebilirim bile sana istersen.

İstediğin boy olan billabong olmalı. Hala var mı billabong mağazası bilmiyorum. Ama büyük spor mağazalarında kesin bulursun. Decathlona falan bak istersen imkan varsa.

Bunun altına şort hoş olmaz gibime geldi ya neyse sen daha iyi bilirsin tabii...

ya ben de bilemedim işte.
ilk koyduğum modelde sıkıntım yüzerken üstünün toparlanması ve taytının uzunluğu dolayısıyla sonrasında etek giyememem.

Yok yok var bende de var hatta. Dizaltı, diz üstü arada, kısa. Kullanmıyorum artık, sörf yapmaya heves ettiğim dönemde almıştım. Bakayım bulursam gönderebilirim bile sana istersen.

İstediğin boy olan billabong olmalı. Hala var mı billabong mağazası bilmiyorum. Ama büyük spor mağazalarında kesin bulursun. Decathlona falan bak istersen imkan varsa.

benim popo da biraz büyük, yazık etmeyelim senin şorta :KK70:

Bende bi tane var çok güzel ama arkadaşım almıştı, ben yoğundum kendine de bana da almıştı
Sırtı açık gerçi giyer misin bilmem de nerden alacam desen onu da bilmiyorum

Bunun üstünü tek giy bence :D haha

işte benim aradığım bu.ama şort bulamadım istediğim gibi.adidas nike gibi spor malzemelri satanlarda var ama kısa .siz biliyorsanız buraya yazarsanız sevinirim.

Ben adidas ta görmüştüm uzun deniz şortları..
Online bakayım bulursam yazıcam.

QUOTE="Laale, post: 46651186, member: 30249"]Bunun altına şort hoş olmaz gibime geldi ya neyse sen daha iyi bilirsin tabii...
[/QUOTE]

bu olmaz mı ya?ben de tam böyle bir şey alacaktım.üstüne şortla.

etekli mayolardan giymez misiniz ?

Bende bi tane var çok güzel ama arkadaşım almıştı, ben yoğundum kendine de bana da almıştı
Sırtı açık gerçi giyer misin bilmem de nerden alacam desen onu da bilmiyorum

Bunun üstünü tek giy bence :KK70: haha

ha ha havuza falan giderken tek giydiğim oldu,
playda olur mu ki, zaten elbise mayo diye sattıkları da buna benziyor :)

Arkası kapalı yüzücü mayosu altına da sort demissiniz ya bence o tam olur size. :) ben etrafımda gördüm hep oyle giyenleri bana hiç kötü gözükmedi. Hatta böyle sanki denizden anlarmış, ben sürekli yuzerim, havası veriyordu. :)

Bu arada sağlıklı doğumlar :)

Back