- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
canım bonprix dıye bı sıte var orda plaj modasına bak ıstersen :)
ay yeni gördüm bu siteyi.
uzun zamandır online alışveriş sitelerine bakmıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bonprix dıye bı sıte var orda plaj modasına bak ıstersen :)
bu çok güzelmiş ama bunun da altı kısa.Eki Görüntüle 1838126
Spor cesitleri de var
Sana bakinayim derken kendim mayo alcam durduk yere bak zarara girdim yine hahahaha
Ben böyle bir şeyler buldum ararken Fikir olsun ben de konuyu takipteyim :)Eki Görüntüle 1838129 Eki Görüntüle 1838128
cok guzel mayolar varay yeni gördüm bu siteyi.
uzun zamandır online alışveriş sitelerine bakmıyorum.
Mayovera fiyatı da uygun bence. Çok şık gerçekten.marka ne çok şıkmış,
ay ben bunla düğüne giderim :)
Niye ki ablacim cok guzel modeller var,benim annem bile giyiyorsa sen de giyersin. Normalde tesetturlu degilsen hasemaya gerek yok, gayet hos modeller var bu senetankini olur mu ki ya.nem de düşündüm bi ara,eşim tuhaf tuhaf yüzüme baktı.
Kiz o etek basina gecmiyor mu yuzerkenPuhaha
Benim bunun aynısı ama sırtı açık baya
Buna bitişik dikilmiş kısa da bi taytı var
Ama nerden alındı bilmiyorum Eki Görüntüle 1838127
hiç ummadığım yerlerde çıkıyor.sağolun kızlar.
Geçiyodur ama altında bitişik taytı varKiz o etek basina gecmiyor mu yuzerken
Evet bu biraz bana goreymisbu çok güzelmiş ama bunun da altı kısa.
Valla ben panikten bogulurum kesin hahahahaGeçiyodur ama altında bitişik taytı var
ay bakmadık ya oralara, ne bilelim, ben sadece mayo firmalarına ve spor ürün firmalara bakmıştım :)
bir de kaliteli olsun bir kaç yıl beni idare etsin neticede, o kadar takım yapacağız:)
Niye ki ablacim cok guzel modeller var,benim annem bile giyiyorsa sen de giyersin. Normalde tesetturlu degilsen hasemaya gerek yok, gayet hos modeller var bu sene
Bence Malta'da içinizden geldiği gibi mayo giyersiniz çünkü buradaki gibi ağzı açık süzmediklerine eminim :)
haklisintesettürlü değilim de,biraz kapalı mayo olsun istiyorum.iki senedir,etekli mayo giyiyorum.boy güdük olduğu için,onun da etekleri dizlerime geliyor,komik duruyor.bi de suya girince,hakikaten kafaya geçiyor ya.