• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettüre yakın mayo

Lc waikiki de varmış ya la.

image.jpeg

tankini olur mu ki ya.nem de düşündüm bi ara,eşim tuhaf tuhaf yüzüme baktı.
Niye ki ablacim cok guzel modeller var,benim annem bile giyiyorsa sen de giyersin. Normalde tesetturlu degilsen hasemaya gerek yok, gayet hos modeller var bu sene

Bence en guzeli yuzucu mayosu tarzi kapali bir mayo altina deniz sortu. Deniz sortlari her yerde var zaten de factodan colinse kadar. Bence bu tayt tarzi olanlardan hep daha rahat hem daha modern gorunuyorlar.

bu çok güzelmiş ama bunun da altı kısa.
Evet bu biraz bana goreymis;)
Uzunlari da vardi sitede gordum
Iyice bakinmak gerek
Ben bikininin altina da boxer tipi giyiyorum rahat oldugu icin,dagiden almistim paca boylari uzun olanlar da vardi, kisa istendiginde de tadilat yapiyorlardi

Niye ki ablacim cok guzel modeller var,benim annem bile giyiyorsa sen de giyersin. Normalde tesetturlu degilsen hasemaya gerek yok, gayet hos modeller var bu sene

tesettürlü değilim de,biraz kapalı mayo olsun istiyorum.iki senedir,etekli mayo giyiyorum.boy güdük olduğu için,onun da etekleri dizlerime geliyor,komik duruyor.bi de suya girince,hakikaten kafaya geçiyor ya.

tesettürlü değilim de,biraz kapalı mayo olsun istiyorum.iki senedir,etekli mayo giyiyorum.boy güdük olduğu için,onun da etekleri dizlerime geliyor,komik duruyor.bi de suya girince,hakikaten kafaya geçiyor ya.
;) haklisin
Ben de annem icin cok baktiydim gecen sene. En sonunda berskada buldum saka gibi,alti boxer ustu de normal atlet gibiydi,icine yapisik sutyeni vardi destekli. Ama yuzerken kalkmiyordu ust cunku genis degildi,kalin askili olanlar da vardi incesi de.annemin de boyu kisa etekli model asla giyemez komik durdugunu soylemisti aynen sizin gibi

Back