- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
Ben adidas ta görmüştüm uzun deniz şortları..
Online bakayım bulursam yazıcam.
uzun deniz şortları göremedim adidasta.erkek için olanlarından alacaktım,kafayı bozdum.onlarda üstüm de emanet gibi durdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adidas ta görmüştüm uzun deniz şortları..
Online bakayım bulursam yazıcam.
Giyerim dersen neden olmasınha ha havuza falan giderken tek giydiğim oldu,
playda olur mu ki, zaten elbise mayo diye sattıkları da buna benziyor :)
Canim ustu dar oldugu icin toparlanmiyorkız bu üstü toparlanıyor mu yüzerken?
ben de bu tarz baktım ama yüzerken rahat olmaz diye düşündüm.
uzun deniz şortları göremedim adidasta.erkek için olanlarından alçaktım,kafayı bozdum.onlarda üstüm de emanet gibi durdu.
Ben mayoyu da bu tip şeyleri de pek seviyorum aslında. Ama eşim manyak, hiç hoşlanmıyor mayodan, yaşlılar giyermiş. Bikiniye talim.
Canim ustu dar oldugu icin toparlanmiyor
Annemde var cok benzeri firfirsiz olani, cok rahat ediyor. Hem tesetturlu olmayan biri icin uygun.
aa bakayım ben tek renk olsun istiyorum aslında. mayom renkli.ben dagide biraz uzun bir şey buldum ama internet sitesinde yok.
benim gördüğüm de tek renk sade bişeydi, almamıştım o zaman.
Adam hakliBen mayoyu da bu tip şeyleri de pek seviyorum aslında. Ama eşim manyak, hiç hoşlanmıyor mayodan, yaşlılar giyermiş. Bikiniye talim.
hahaha gençlik böyle bir şey işte.yaş 53 olunca,mayoya,oradan da haşemaya geçiş.
ay süpersiniz,hiç oralara bakmak aklıma gelmemişti.hunter7 Alys
İstediğiniz bu tarz bişey galiba uzun bunlar,
defacto da varmış :)
Eki Görüntüle 1838120 Eki Görüntüle 1838119
Spor cesitleri de varzaten bu benim ilk mesajımda gönderdiğim toparlanıyor yüzerken.
Bir-Dost bu sebeple de açık giyinmeyeyim derken hepten açacağız bir tarafları diye plajda cesaret edemedim tek giymeye
ay süpersiniz,hiç oralara bakmak aklıma gelmemişti.
Adam hakli
Benim annem 60 yasinda iste bu tankini denen ziriltidan giyiyor, naapsin bikini giyse olmaz ,hasemaya zaten karsi fikir olarak kala kala tek bu turlere kaldi kadin:)
Puhahazaten bu benim ilk mesajımda gönderdiğim toparlanıyor yüzerken.
Bir-Dost bu sebeple de açık giyinmeyeyim derken hepten açacağız bir tarafları diye plajda cesaret edemedim tek giymeye
Eki Görüntüle 1838126
Spor cesitleri de var
Sana bakinayim derken kendim mayo alcam durduk yere bak zarara girdim yine hahahaha