• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettüre yakın mayo

Ben adidas ta görmüştüm uzun deniz şortları..
Online bakayım bulursam yazıcam.

uzun deniz şortları göremedim adidasta.erkek için olanlarından alacaktım,kafayı bozdum.onlarda üstüm de emanet gibi durdu.:110:

kız bu üstü toparlanıyor mu yüzerken?
ben de bu tarz baktım ama yüzerken rahat olmaz diye düşündüm.
Canim ustu dar oldugu icin toparlanmiyor
Annemde var cok benzeri firfirsiz olani, cok rahat ediyor. Hem tesetturlu olmayan biri icin uygun.

uzun deniz şortları göremedim adidasta.erkek için olanlarından alçaktım,kafayı bozdum.onlarda üstüm de emanet gibi durdu.:110:

ben dagide biraz uzun bir şey buldum ama internet sitesinde yok.
benim gördüğüm de tek renk sade bişeydi, almamıştım o zaman.

Ben mayoyu da bu tip şeyleri de pek seviyorum aslında. Ama eşim manyak, hiç hoşlanmıyor mayodan, yaşlılar giyermiş. Bikiniye talim.

hahaha gençlik böyle bir şey işte.yaş 53 olunca,mayoya,oradan da haşemaya geçiş.

hunter7 hunter7 Alys Alys

İstediğiniz bu tarz bişey galiba uzun bunlar,
defacto da varmış :)

E0478_BB4_15SM_01_01.jpg
D9300_BB2_15SM_01_01.jpg

Canim ustu dar oldugu icin toparlanmiyor
Annemde var cok benzeri firfirsiz olani, cok rahat ediyor. Hem tesetturlu olmayan biri icin uygun.

zaten bu benim ilk mesajımda gönderdiğim toparlanıyor yüzerken.
Bir-Dost Bir-Dost bu sebeple de açık giyinmeyeyim derken hepten açacağız bir tarafları diye plajda cesaret edemedim tek giymeye :KK70:

ben dagide biraz uzun bir şey buldum ama internet sitesinde yok.
benim gördüğüm de tek renk sade bişeydi, almamıştım o zaman.
aa bakayım ben tek renk olsun istiyorum aslında. mayom renkli.

Ben mayoyu da bu tip şeyleri de pek seviyorum aslında. Ama eşim manyak, hiç hoşlanmıyor mayodan, yaşlılar giyermiş. Bikiniye talim.
Adam hakli;)
Benim annem 60 yasinda iste bu tankini denen ziriltidan giyiyor, naapsin bikini giyse olmaz ,hasemaya zaten karsi fikir olarak;) kala kala tek bu turlere kaldi kadin:)

image.png
Bir-Dost Bir-Dost bu sebeple de açık giyinmeyeyim derken hepten açacağız bir tarafları diye plajda cesaret edemedim tek giymeye :KK70:
Spor cesitleri de var;)
Sana bakinayim derken kendim mayo alcam durduk yere bak zarara girdim yine hahahaha

Adam hakli:KK66:
Benim annem 60 yasinda iste bu tankini denen ziriltidan giyiyor, naapsin bikini giyse olmaz ,hasemaya zaten karsi fikir olarak:KK66: kala kala tek bu turlere kaldi kadin:)

tankini olur mu ki ya.nem de düşündüm bi ara,eşim tuhaf tuhaf yüzüme baktı.

Puhaha :D
Benim bunun aynısı ama sırtı açık baya
Buna bitişik dikilmiş kısa da bi taytı var
Ama nerden alındı bilmiyorum
Fashion-font-b-Skirt-b-font-One-Piece-Swimsuit-Blue-Swimwear-Sexy-Backless-font-b-Swim.jpg

canım bonprix dıye bı sıte var orda plaj modasına bak ıstersen :)

Ben böyle bir şeyler buldum ararken. İki parça şortlu. Fikir olsun ben de konuyu takipteyim :)
2.PNG
1.PNG

Back