• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettüre yakın mayo

darkmore darkmore sana bunu beğendim;
kalbi çok güzel

15092998-gYFwQ4dm.jpg
Evet gercekten cok guzel sade, gecen yildan kalma var benzeri annemin evinde duruyor sitede havuza girerken kullaniyorum. Ele gune karsi konu komsuya ayip olur bikiniyle diye
Ama bana azcik cingilli lazim ;)tatillik soyle suslu puslu

mesela şu tarz bir mayo üzerine şort düşünüyorum, güzel olur mu?

yuzucu-mayolari.jpg
ben geçen sene öyle yapmıştım mayo üstüne şort almıştım çokta rahat ettim. etekli mayo giyerdim önceden etekleri kalkıyor yapışıyor falan hoş olmuyor. şortlardan aldım böyle mayonun üstüne veya bikini ile giyiyorum ne yapışıyor ne birşey rahat oluyor

ben geçen sene öyle yapmıştım mayo üstüne şort almıştım çokta rahat ettim. etekli mayo giyerdim önceden etekleri kalkıyor yapışıyor falan hoş olmuyor. şortlardan aldım böyle mayonun üstüne veya bikini ile giyiyorum ne yapışıyor ne birşey rahat oluyor

süper, garip durmadı değil mi mayonun üzerine, bikini ile zaten güzel olur da.

658947.jpg
bu kadın bile mayo giyiyorsa :eğlence:

süper, garip durmadı değil mi mayonun üzerine, bikini ile zaten güzel olur da.
yoo gayet güzel oldu mayonun rengine uygun almıştım şortlarıda hiç abes kaçmadı. bende geçen sene çok aramıştım bir sürü site bulmuştum ama hamile olunca hepsini silmişim :D

yoo gayet güzel oldu mayonun rengine uygun almıştım şortlarıda hiç abes kaçmadı. bende geçen sene çok aramıştım bir sürü site bulmuştum ama hamile olunca hepsini silmişim :KK70:

tüh ya.
şimdi ben bu sene plaj tatili yapamayacağım için, sonraki sene için şimdiden acayip hırslıyım :KK76:
hatta internetten almaya cesaret etsem bu seneden mayomu falan hazır edeceğim, evde bakar bakar hayal kurarım artık :)

Ben tesettur mayosunu anlam veremiyorum yanlıs anlamayın acık hanımlr giysin rahat nasıl ediyorlarsa ama kapalı tesetturlu pardesu giyen bir bayanın denize girmesi beni sasırtıyor bazı otellerde kapalılar icin sadece bayan havuzları vvar o daha mantıklı geliyor bilemiyorum ben fikrimi soyledim bu kapalılar icin
.ama aldıgınız mayo gayet guzel kısalttıra bilirsiniz ayrıca Hamile olmanız isi degistirmez hamileyken de yuzmek faydalı die biliyorum allah bagıslasın bu arada

Ben tesettur mayosunu anlam veremiyorum yanlıs anlamayın acık hanımlr giysin rahat nasıl ediyorlarsa ama kapalı tesetturlu pardesu giyen bir bayanın denize girmesi beni sasırtıyor bazı otellerde kapalılar icin sadece bayan havuzları vvar o daha mantıklı geliyor bilemiyorum ben fikrimi soyledim bu kapalılar icin
.ama aldıgınız mayo gayet guzel kısalttıra bilirsiniz ayrıca Hamile olmanız isi degistirmez hamileyken de yuzmek faydalı die biliyorum allah bagıslasın bu arada

ah canım ah,
bir yandan öyle düşünüyorum, bir yandan da sıcakta zorlanırım diye vaz geçiyorum.
eşim de olmayacak çünkü.
ama belki kardeşlerimi ikna edip 2-3 günlüğüne yakın bir yere kaçabilirim.
ama yüzebileceğimi hiç sanmıyorum :KK53:

ah canım ah,
bir yandan öyle düşünüyorum, bir yandan da sıcakta zorlanırım diye vaz geçiyorum.
eşim de olmayacak çünkü.
ama belki kardeşlerimi ikna edip 2-3 günlüğüne yakın bir yere kaçabilirim.
ama yüzebileceğimi hiç sanmıyorum :KK53:
Bebis iyi olsunda :)

Tayt ayrı da satılıyor ayrıca kestirebilirsin yada ne bilim bende bu tarz giyiyorum daha kısaları da var.. bu arada ben böyle takım almadım kapalı bir mayo altına ayrıca tayt aldım. . Ama ben kadınlar arasında giyiyorum

:)))

ben tesettürlü değilim ama genel olarak kapalı giyinirim.
Plajda da pek bikini mayo giymeyi sevmeyenlerdenim.

önceden mayo giyerdim ama şu an onla da rahat edemiyorum.

Geçen yıl, yarım tesettürlü mayolardan aldım, daha rahat ettim ama onların da taytları çok uzun;
bakın bendeki şu;

z-yarim-kapali-mayo--acik-lacivert--adasea-81414-2.jpg

şimdi bu sene hamileyim gerçi de, plaj tatili iptal gibi.
ama konu açıp fikirleri toplayayım dedim seneye için.

bu yarım kapalı mayoyla rahat ettim ama dediğim gibi bende yarım kapalı yarım açık olduğum için yine sorun oldu :)
taytı çok uzun, ben daha kısa etekler giydiğim için hem yanma hem de uzunluktan dolayı terleme yaptı.
üstü gayet rahattı ama denizde altı baya kalkıp rahatsız edebiliyor.

ben şunu düşündüm; arkası kapalı yüzücü mayosu altına da mayo firmalarının deniz şortlarından alayım.
gerçi tam istediğim boy deniz şortu bulabilir miyim bilmiyorum da :) şöyle mini gibi olmasın da diz üstünden biraz daha kısa olsun.

başka yöntemleri deneyen arkadaşlar neler yapıyorlar yazabilirler mi?
kollari açik... kapali olsa tamam derim :)

Back