- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Yok kız ben duygusal sevmem komedi izlerimSeninle hiç ağlak film izlenmez iki dk duygusala bağladık içine sıjdın
Ben de başak kadınıyım yanimda biri ağlasa ağlarımYok kız ben duygusal sevmem komedi izlerim
He birde korku filmi severim ben yaBen de başak kadınıyım yanimda biri ağlasa ağlarımkomedi bende severim özellikle carli caplin gibi sessiz olanlara bayılırım
Aa evet canım onlarda favorim bir de aksiyon dövüş filmleri ya bruce lee bayılırdım onaHe birde korku filmi severim ben yapolisiye de olur
Geçmiş olsun canım.Dişim ağrıyor be ya zaten acılıyım
Sağol canım yarın randevum var ya ondan ağrıyor kerataGeçmiş olsun canım.
Selam günlüğüm bugün yitiksifamin hazırlık öğününü yedim çok şükür doydumaz sonra niyetleneceğim insaAllah Allah yolumda yardımcım olsun
InsaAllah canım takipte kal bence belki sende şevke gelirsinHadi hayırlısı olsun inşallah.
InsaAllah canım takipte kal bence belki sende şevke gelirsin
Canım kusura bakma yeni gördümhayırlı olsun yeni sayfan canım
Gözüm üstünde diyorsun uuuu tırstımEvett buralarda olacağım ben de. Yakından bakıciim
Gözüm üstünde diyorsun uuuu tırstım
Yok canım anladım ben seni kesinlikle hem kendim hem de sana ornek olmak için ekstra ekstra dikkatli olacağım ❤Hii aşk olsun.Destek kuvvet diyelim
Yok canım anladım ben seni kesinlikle hem kendim hem de sana ornek olmak için ekstra ekstra dikkatli olacağım ❤
Ben deÇok sevindimGörüşmek üzere o halde, iyi geceler canım.
Mesaji şimdi gördümAnlamı var galiba canım
Macera severimAa evet canım onlarda favorim bir de aksiyon dövüş filmleri ya bruce lee bayılırdım ona
Ya çok iyi yapmışsın canım yeni yilda sana ne istiyorsan nasip etsin Allah kuzum ❤Mesaji şimdi gördüm
Kendi adimi aldim. 2022de en çok kaybettigim kendimi bulmak ve kendime değer vermek istiyorum
Ben deMacera severim