O martıların dötünü kesmek farz olduTemizlik yapmaktan fenalik geldi napalım martı yapmıs benim suçum yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O martıların dötünü kesmek farz olduTemizlik yapmaktan fenalik geldi napalım martı yapmıs benim suçum yok
Çokta dötümdeO martıların dötünü kesmek farz oldu
TemizlikTemizlik yapmaktan fenalik geldi napalım martı yapmıs benim suçum yok
Bez bağlayalım dicem ama beze zam geldiO martıların dötünü kesmek farz oldu
Hemde okkalı zamBez bağlayalım dicem ama beze zam geldi
Döt deme abla üstüne alınan olabilüÇokta dötümde
Senin profilin ne guzelmisDöt deme abla üstüne alınan olabilü
Evet köpeklere kemik atmayı umutmusum da çok sesleri çıkıyor abla az once doyurdum karınlarınıSenin profilin ne guzelmis
Hosgeldin canim aramiza kendini tanitirmisinBenide aranıza alınn lütfeeeennnn
Gel bodoslama içeriBenide aranıza alınn lütfeeeennnn
Bende diyorum sabah beri hav hav kafam sistiEvet köpeklere kemik atmayı umutmusum da çok sesleri çıkıyor abla az once doyurdum karınlarını
Hoş geldin canımBenide aranıza alınn lütfeeeennnn
Kızlaar hayatımı hep zayııf olarak sürdürdüm boyum 170 kilom 58di taş çatlasın 60 olurdu.İlk gebeliğim (6 yıl önce) çok sorunlu oldu.Tuvalet dışında yürümem yasaktı.Tam 24 kilo aldım.82yle girdim 76 yla çıktım, emzirirken 85e çıktım.Çok azmettim 66ya düştüm tam eski halime çok yaklaştım derken tekrar gebe kaldım.Bu sefer 75le çıktım doğumdan yina emzirme stres felan derken ye yee 87 ye çıktım.Şuan oğlum 4 yaşında ve 75 kiloyum.Zamanla 12 kilosnu verdim ama azmedip 58i tekran görmem lazım.Bana hiç yılmayacak ben yılsam beni tutacak arkadaşlar lazım.Hosgeldin canim aramiza kendini tanitirmisin
Ne biçim hayvanseveriz biz hiç yakıştıramadım yazık günah onlara ya aç kaldılar görmedik bu bizim ayıbımız Kamu spotudur her gün onların karnını doyuralım lütfenBende diyorum sabah beri hav hav kafam sisti
Sakin ol sahipÇakacaksın ağzına iki tane böylelerinin
Ayni sende kendimi gördüm tam zayifladim derken birtane daha bebe geldiKızlaar hayatımı hep zayııf olarak sürdürdüm boyum 170 kilom 58di taş çatlasın 60 olurdu.İlk gebeliğim (6 yıl önce) çok sorunlu oldu.Tuvalet dışında yürümem yasaktı.Tam 24 kilo aldım.82yle girdim 76 yla çıktım, emzirirken 85e çıktım.Çok azmettim 66ya düştüm tam eski halime çok yaklaştım derken tekrar gebe kaldım.Bu sefer 75le çıktım doğumdan yina emzirme stres felan derken ye yee 87 ye çıktım.Şuan oğlum 4 yaşında ve 75 kiloyum.Zamanla 12 kilosnu verdim ama azmedip 58i tekran görmem lazım.Bana hiç yılmayacak ben yılsam beni tutacak arkadaşlar lazım.
Maymun ne alaka diye miNe biçim hayvanseveriz biz hiç yakıştıramadım yazık günah onlara ya aç kaldılar görmedik bu bizim ayıbımız Kamu spotudur her gün onların karnını doyuralım lütfen
Hosgeldin canım ah dogumlar cidden etkiliyor insanı kendini 2. Plana atıyor biz anneler bizimde hedefimiz yılmadan kilo vermek sohbet muhabbet enerji ne istersen mevcutturKızlaar hayatımı hep zayııf olarak sürdürdüm boyum 170 kilom 58di taş çatlasın 60 olurdu.İlk gebeliğim (6 yıl önce) çok sorunlu oldu.Tuvalet dışında yürümem yasaktı.Tam 24 kilo aldım.82yle girdim 76 yla çıktım, emzirirken 85e çıktım.Çok azmettim 66ya düştüm tam eski halime çok yaklaştım derken tekrar gebe kaldım.Bu sefer 75le çıktım doğumdan yina emzirme stres felan derken ye yee 87 ye çıktım.Şuan oğlum 4 yaşında ve 75 kiloyum.Zamanla 12 kilosnu verdim ama azmedip 58i tekran görmem lazım.Bana hiç yılmayacak ben yılsam beni tutacak arkadaşlar lazım.
Katılmak istiyorum tabloya benide katın.Ayni sende kendimi gördüm tam zayifladim derken birtane daha bebe geldi
Biz hem muhabbet edip hem kilo takibi yapiyoruz istersen katilabilirsin bize menu paylasip spor yapiyoruz