- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #4.841
Abla takip ediyorum ama hiç gelmedi bakayım dedim de öyle gördümÇok yazıyosun ya ondandir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla takip ediyorum ama hiç gelmedi bakayım dedim de öyle gördümÇok yazıyosun ya ondandir
Amannn artik çokta şeyetmeeeAbla takip ediyorum ama hiç gelmedi bakayım dedim de öyle gördüm
Gireriz gireceğiz bi bahar gelsinAmannn artik çokta şeyetmeee
Hic giresim gelmiyor profile bakiyorum cikiyorum
Ohh maşallahBen 10 saat uyumuşum
Kurcalamışsındır bir yerleriBana neden bildirim gelmiyeahh
Geç geldik annemden çocuklar 11 de uyudu ben de 11.30 du yattığımda gözümü bir açtım saat sabah 10 7 yıldır ilk defa 10 saat deliksiz uyumuşumOhh maşallah
OlabilüKurcalamışsındır bir yerleri
Okul yohmu?Geç geldik annemden çocuklar 11 de uyudu ben de 11.30 du yattığımda gözümü bir açtım saat sabah 10 7 yıldır ilk defa 10 saat deliksiz uyumuşum
Yok kız 15 tatile girdi ya çocuklar zaten benim kız 1 dd gidiyor okulaOkul yohmu?
He ben tatili unutmuşum sorryYok kız 15 tatile girdi ya çocuklar zaten benim kız 1 dd gidiyor okula
Midemi ne yakıyor 4 gündür buldumben cay içerken yanına 5 6 tane yer fıstığı yiyordum dün gece yemedim ya baya rahat uyudum midem de yanmadı
Yok artik fıstıkMidemi ne yakıyor 4 gündür buldumben cay içerken yanına 5 6 tane yer fıstığı yiyordum dün gece yemedim ya baya rahat uyudum midem de yanmadı
Abla cidden onu yemedim bi midemde yanma olmadıYok artik fıstık
Yağlı diyemikiAbla cidden onu yemedim bi midemde yanma olmadı
Kabukları soyulmamıştı abla tuzluylu belki o dokunduYağlı diyemiki
Olabilir canimKabukları soyulmamıştı abla tuzluylu belki o dokundu
Bugün ne yiyeceksinizOlabilir canim
Balık salataBugün ne yiyeceksiniz
Hiç bilmiyorum ablaBalık salata
Sen ne yapicaksin