• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Abooo çok güldüm buna:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben de yazarken çok güldüm 🤣🤣🤣
Yeni kurallar super hepimiz uyariz inşallah haftayada sonkez yiyin için demeyiz 🙈
Tugbacim senin izindeyiz sen yersen yeriz kaptan olarak sen yime yeter yoksa zincirleme gidiyor 🤣🤣
Ben yemeyeceğim bakalım yiyenin bahanesi ne okacak çok pis cezalar düşünüyorum 😈
10 kiloyu nasil vermis bu deli onu yazmayi unuttum
Kazan dibi yiyerekmi :KK70:
Kız deli yitik şifa sayesinde sizinde motivasyonlarınızla 71 kilodan 61,3 indim ya 😂

Benim azimli yol arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum, sayenizde 10 kilo verdim 💗 bazı sebeplerden geri kilo almış olsakta hersey yine bizim elimizde bugün saat 19 a kadar hepimize müsaade yeyin için yatın son demlerimiz 🤭 aksam 19 dan sonra ağzına lokma koyana ceza verecegiz özellikle bana acımayın :sinirli:

Kurallarımız
Cuma günü tartı
Pazartesi kontrol tartısı
Cuma günü verdigimiz kilo ölçüsünde 1 ödül
Hergün 10 bin adim atılacak
Her gün günün egzersizi yapılacak
Her gün menü paylaşılacak ve filiz ablayı etiketleyecegiz
Spora Ayseyi

Eklemek istediginiz bir sey varsa şimdi söyleyin yoksa ebediyen susun🤣
Benimle çok maytap gectiniz gözüm üstünüzde yiyeni fururum:sinirli:
Emredersiniz komutanım ! 💂🏻‍♀️💂🏻‍♀️💂🏻‍♀️
Abooo çok güldüm buna:KK70::KK70::KK70::KK70:
Bende 😄😄😄

Hacemat oldum kizlar 5yere vurdu 2hafta sonra ayaklara vurcak,bakalim ne olcak durum insaAllah iyi olur ama kan cekildikce ellerim ayaklarim dondu başım ağrıyor açtımda belkide ondandir dedim
Biseyler yiyip bir agri kesici al dinlen canim geçmiş olsun 😕

Hacemat oldum kizlar 5yere vurdu 2hafta sonra ayaklara vurcak,bakalim ne olcak durum insaAllah iyi olur ama kan cekildikce ellerim ayaklarim dondu başım ağrıyor açtımda belkide ondandir dedim
Açlıktandır. Güzelce bugün ye iç yarın yemicez ona göre 😄🙈 Geçmiş olsun.❤️

Back