• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Benim azimli yol arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum, sayenizde 10 kilo verdim 💗 bazı sebeplerden geri kilo almış olsakta hersey yine bizim elimizde bugün saat 19 a kadar hepimize müsaade yeyin için yatın son demlerimiz 🤭 aksam 19 dan sonra ağzına lokma koyana ceza verecegiz özellikle bana acımayın :sinirli:

Kurallarımız
Cuma günü tartı
Pazartesi kontrol tartısı
Cuma günü verdigimiz kilo ölçüsünde 1 ödül
Hergün 10 bin adim atılacak
Her gün günün egzersizi yapılacak
Her gün menü paylaşılacak ve filiz ablayı etiketleyecegiz
Spora Ayseyi

Eklemek istediginiz bir sey varsa şimdi söyleyin yoksa ebediyen susun🤣
Benimle çok maytap gectiniz gözüm üstünüzde yiyeni fururum:sinirli:
Emredersiniz komutanım ama bir itirazım var 10.000 adım çok ya zor oluyor 😢
Eklemek istediğim birşey yok herkes sporunu yapsın mutlaka :110::110::110: ogrtttmenim @Mevsim_bahar83 ve C _CikiLeta ödevini yapmiyorrrrrr:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
😆😆😆😆😆
Hacemat oldum kizlar 5yere vurdu 2hafta sonra ayaklara vurcak,bakalim ne olcak durum insaAllah iyi olur ama kan cekildikce ellerim ayaklarim dondu başım ağrıyor açtımda belkide ondandir dedim
Geçmiş olsun canım ❣️
Operada donuyor ozaman demekki
Bende bişey yok operadan giriyorum bende

Hacemat oldum kizlar 5yere vurdu 2hafta sonra ayaklara vurcak,bakalim ne olcak durum insaAllah iyi olur ama kan cekildikce ellerim ayaklarim dondu başım ağrıyor açtımda belkide ondandir dedim
Geçmiş olsun canım iyi gelsin şifa olsun inşallah 🤲🏻🥰

Back