- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Afiyet olsun canımSabah bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir 2 zeytin bir bardak çay.
Öğlen ıspanaklı bir yumurta.
Ara sütlü kahve
Akşam iki parça somon balığı salata bir dilim ekmek.
1,5 litre su
Zaten nerden baslayimki sacma sapandiSen yazma
Sağol canımAfiyet olsun canım
İnşallah bisey yoktur canim
InsaAllah canlarım ama kendimi de kandırmayayım gözlüğü çıkarınca sağ gözü içe kayıyor maalesef belki gözlüğü degistirecek o merette çok pahalı yaGüzel haberler ile gel inşallah canım
Afiyet olsun canımSabah bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir 2 zeytin bir bardak çay.
Ara sütlü kahve
1,5 litre su
Ben deSen yazma
İnşallah gözlükle tedavi edilecek boyuttadır canım.InsaAllah canlarım ama kendimi de kandırmayayım gözlüğü çıkarınca sağ gözü içe kayıyor maalesef belki gözlüğü degistirecek o merette çok pahalı ya
Afiyet olsun canım
Ben de
Evet kızlar
21 Gün "Squat ve Mekik" programımiz başlamış bulunmakta. Günlük kactane yaparsanız tane 10 puan "21"gün boyunca yapılacak katılım bekliyorum eğer ki vücudunuz da değişim gormek istiyorsaniz
F Frozen01
C _CikiLeta
E Elif_Eylul
@Li_zigi
M MissHayaLet veeeee basladikkkkk
Günaydın canımGünaydın kızlar❤❤❤
HoşgeldinGunaydin, ben de bugun basliyorum. Birlikte kilo verelim hadi, gercekten motivasyona ihtiyacim var. Diyete baslayip bozuyorum hep. Bu defa basaralim hep beraber kizlar.
Günaydın canımGünaydın guzellikler
Günaydın canımGünaydın canlarım ciğer kebaplarım
Allah büyük canım inşallah şifasını versin kuzununBugün hastaneye gideceğim kızlar küçük kuzuyu götüreceğim şaşılık doktoruna bakalım ne diyecek
Ara sütlü kahve
1,5 litre su
Evet kızlar
21 Gün "Squat ve Mekik" programımiz başlamış bulunmakta. Günlük kactane yaparsanız tane 10 puan "21"gün boyunca yapılacak katılım bekliyorum eğer ki vücudunuz da değişim gormek istiyorsaniz
F Frozen01
C _CikiLeta
E Elif_Eylul
@Li_zigi
Somurtma 50/50 yapsan kârdırGünaydın canım
Hoşgeldin
Günaydın canım
Günaydın canım
Allah büyük canım inşallah şifasını versin kuzunun
Afiyet olsun canım
Canım hiç bir şey yapmak istemiyor valla nedir bu halim hiç anlamış değilimSomurtma 50/50 yapsan kârdır
Slm kızlar bende hali hazır diyetteyim bugün yediklerim
Kızlar hoşgeldiniz kendinizi tanitabilirmisinizGunaydin, ben de bugun basliyorum. Birlikte kilo verelim hadi, gercekten motivasyona ihtiyacim var. Diyete baslayip bozuyorum hep. Bu defa basaralim hep beraber kizlar.
Yat aşayaCanım hiç bir şey yapmak istemiyor valla nedir bu halim hiç anlamış değilim
InsaAllah kuzumİnşallah gözlükle tedavi edilecek boyuttadır canım.
Ben varım bebişEvet kızlar
F Frozen01
C _CikiLeta
E Elif_Eylul
@Li_zigi
Aynen öyle canım Rabbim şifasız hastalıklardan muhafaza etsin cümlemiziGünaydın canım
Hoşgeldin
Günaydın canım
Günaydın canım
Allah büyük canım inşallah şifasını versin kuzunun
Afiyet olsun canım
Kalk bakalım yok öyleCanım hiç bir şey yapmak istemiyor valla nedir bu halim hiç anlamış değilim
Bırak temizliği de arada spor yapBen varım bebiş
Yat aşaya
Kalk bakalım yok öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?