Tertemiz bir sayfa ❤

Sabah bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir 2 zeytin bir bardak çay.

Öğlen ıspanaklı bir yumurta.

Ara sütlü kahve

Akşam iki parça somon balığı salata bir dilim ekmek.
1,5 litre su
Afiyet olsun canım

İnşallah bisey yoktur canim

Güzel haberler ile gel inşallah canım
InsaAllah canlarım ama kendimi de kandırmayayım gözlüğü çıkarınca sağ gözü içe kayıyor maalesef belki gözlüğü degistirecek o merette çok pahalı ya
Sabah bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir 2 zeytin bir bardak çay.

Ara sütlü kahve

1,5 litre su
Afiyet olsun canım
Ben de

InsaAllah canlarım ama kendimi de kandırmayayım gözlüğü çıkarınca sağ gözü içe kayıyor maalesef belki gözlüğü degistirecek o merette çok pahalı ya

Afiyet olsun canım

Ben de
İnşallah gözlükle tedavi edilecek boyuttadır canım.

Evet kızlar
21 Gün "Squat ve Mekik" programımiz başlamış bulunmakta. Günlük kactane yaparsanız tane 10 puan "21"gün boyunca yapılacak katılım bekliyorum eğer ki vücudunuz da değişim gormek istiyorsaniz

F Frozen01
C _CikiLeta
E Elif_Eylul
@Li_zigi
M MissHayaLet veeeee basladikkkkk

Günaydın kızlar ❤❤❤
Günaydın canım
Gunaydin, ben de bugun basliyorum. Birlikte kilo verelim hadi, gercekten motivasyona ihtiyacim var. Diyete baslayip bozuyorum hep. Bu defa basaralim hep beraber kizlar.
Hoşgeldin
Günaydın guzellikler
Günaydın canım
Günaydın canlarım ciğer kebaplarım
Günaydın canım
Bugün hastaneye gideceğim kızlar küçük kuzuyu götüreceğim şaşılık doktoruna bakalım ne diyecek
Allah büyük canım inşallah şifasını versin kuzunun

Ara sütlü kahve

1,5 litre su
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…