- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Simdi gollll diyerek agzina cips atiyodurGelsin de yarısını yazsın kayboldu ortadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi gollll diyerek agzina cips atiyodurGelsin de yarısını yazsın kayboldu ortadan
Ülker sütlü fındikli
Pazar günü bomba gibi geliyoruz yiyerek
Nere gitti cipsin icine girdi galibaGelsin de yarısını yazsın kayboldu ortadan
AynenPazar günü bomba gibi geliyoruz yiyerek
Afiyet olsun canım7 ocak menü
Sabah: kıymalı yumurta, limonlu maydonoz, zeytin, peynir
Ara: filtre kahve
2. Ara: 1 havuc, 1 dilim dereotlu peynir
Akşam: 3 kaşık sade makarna, 1 tabak yeşil mercimek yemeği
Afiyet olsun canım7 ocak menü
Sabah: kıymalı yumurta, limonlu maydonoz, zeytin, peynir
Ara: filtre kahve
2. Ara: 1 havuc, 1 dilim dereotlu peynir
Akşam: 3 kaşık sade makarna, 1 tabak yeşil mercimek yemeği
Yaaa gecmis olsun tekrardan ne dediler varmı gelismeKızlaar bu saate kadar hastanedeydim öldüm yaa 8244 adım atmışım, ayakta bekle bekle hastaneler aşırı dolu dikkat edin.
Sabah,bir yumurta ve bir dilim kaşar dan omlet,bir dilim peynir,5 zeytin, 2 dilim ekmek 2 bardak çay.
Ara bir sütlü kahve 1 ceviz 3 badem 5 fındık.
Öğlen bir kase çorba.
Akşam yemedim ama kocam bey profiterol almış yerim 3 parça
Su 1,5 litre.
Afiyet olsun canım keske Akşam da bisey yeseydinAkşam ne yesem diye düşünürken canım yemek yemek istemedi yedigimden birşey anlamıyorum ama tatlıyı gömerim haberiniz olsun
Grip dediler ilaç verip gönderdiler.Yaaa gecmis olsun tekrardan ne dediler varmı gelisme
Ay valla onu mu yiyim bunu mu yiyim derken pazarlıklar 6 da geldi o saatten sonra da aman dedim canım birşey istemediAfiyet olsun canım keske Akşam da bisey yeseydin
Zaten gecmeyen bir hastalik var üstümüzde bakalim nereye kadar gitçek heleki cocuklar olunca bitiriyor bizi Rabbim sifa versin herkeseGrip dediler ilaç verip gönderdiler.
Ekmek arasina peynir koyaydin yaAy valla onu mu yiyim bunu mu yiyim derken pazarlıklar 6 da geldi o saatten sonra da aman dedim canım birşey istemedi
Amiin inşallah bu gece rahat uyur.Zaten gecmeyen bir hastalik var üstümüzde bakalim nereye kadar gitçek heleki cocuklar olunca bitiriyor bizi Rabbim sifa versin herkese
Insallah canım inşallahAmiin inşallah bu gece rahat uyur.