- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
Sağol canım benim , teşekkür ederim canımsınnCanım ezik gibi hissetme çünkü bu durumda o kadar çok insan var ki ah ah Rabbim hepimize çok sabır versinyaz ki rahatla kurtul bir nebzede olsa
Teşekkür ederim tatlım benim, iyiki varsınızYaz canım ne olcak yazda rahatla özeldende dinlerim kimse yanliş anlayamaz ne olcak ya derdimizi anlatmaktanda korkar olduk artık
Herseyin vergisi artti daha yeni marketlere tekrar zam gelmiş gaza elektriğe suya herseye zam geldi kısamıyorsun canım mümkünatı yokBenim derdimde siyaset değil aynen öyle her kelimene katılıyorum. Nereden tutsam elimde kalıyor. Neyden kısayım ben daha bilmiyorum. Yetişemiyoruz artık ipin ucu kaçtı tut tutabilirsen..
Sende iyki varsınTeşekkür ederim tatlım benim, iyiki varsınız
Hemde okkalı bir şekildeDemek çanak çömlek patlattın he seni gidi seni
Fırın çömlegi ablaNe çömlegı kız
Ne etcen ya merak ettim ne diyonuzSağol canım
Aklimda sana şeyetçem merkeze gidince
Heee çömlek heHemde okkalı bir şekilde
Fırın çömlegi abla
Ne etcen ya merak ettim ne diyonuz
Hiç yemem hıhhh
Daha yemek yemedim bagirsaklarim çalışmadıAbla bunuyapmadın iyi ki
Hahay ben de yemedimDaha yemek yemedim bagirsaklarim çalışmadı
Yaaa bende tarladan gelince kahve ictim 3tanede burcak yedim kesti oda ama simdi tarhana yaptim içerim reglide oldumHahay ben de yemedim
Tarhana mıYaaa bende tarladan gelince kahve ictim 3tanede burcak yedim kesti oda ama simdi tarhana yaptim içerim reglide oldum
Geçmis olsun kuzumHepinizden Allah razı olsun çok ağrım var karnım yarışacak sanki ilaç içmek istemiyorum arkadaşlarım içme rahim iyice dökülsün dediler ama öyle böyle ağrı değilne zorlu süreçler böyle Allah'ım yardım etsin E Elif_Eylul abla senin dizin de mi rahatsızlık var geçen sormayı unuttum
Kalori sayma sistemi de güzel umarım iyi gelir.Kızlar 85 kilodan 67 kiloya düşürken kalori kısıtlaması yapmıştım.Şimdi hatırladım.Bunu çok yalnış bulanda var ama bana en iyi gelen yöntem buydu.Kalori sayar indirdim takip ederek devam edicem.
Ben 6000 olmuştur yatana kadar kaç olursa artık çok yorgunumAdım atan varmı ben öglen aldim elime telefonu anca 6500 oldu 8bin yeterli çünkü çok yoruldum bide regl gelicek yarin belim ağriyor,sporda yaptim ok.
Kaç gündür ben temizliyorum ama banane banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?