- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
Söylesek çaresi yok, sussak gönül razı değil oldu bu iş. Üstten üstten yazıyorum işte bende.. Rahatlatır biraz diye.Burdayim kuzu
Aman bende dertlerimi icime ata ata şistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylesek çaresi yok, sussak gönül razı değil oldu bu iş. Üstten üstten yazıyorum işte bende.. Rahatlatır biraz diye.Burdayim kuzu
Aman bende dertlerimi icime ata ata şistim
Alışkın burasi açıldığından beri evi yetmiyor burasınida temizliyor yavrum@MissHayaLet temizlerken bana saydırsın istemem hahaha
Yapmaz o kız minnoş o arada susak der iste@MissHayaLet temizlerken bana saydırsın istemem hahaha
Alışmış kudurmuştan betermiş kızzAlışkın burasi açıldığından beri evi yetmiyor burasınida temizliyor yavrum
Kuzum hep derdimiz var yasamaya çabaliyoruz iste nasıl yasiyosak sağlığımızı kaybetmeyelim yeterkiSöylesek çaresi yok, sussak gönül razı değil oldu bu iş. Üstten üstten yazıyorum işte bende.. Rahatlatır biraz diye.
Ay alemsiniz vallahi güldümYapmaz o kız minnoş o arada susak der iste
Yaz kuzum yaz valla bak içine dert olan ne varsa tutma hasta oluyor insan çünküSöylesek çaresi yok, sussak gönül razı değil oldu bu iş. Üstten üstten yazıyorum işte bende.. Rahatlatır biraz diye.
Ya işte böyle gül hepAy alemsiniz vallahi güldüm
Islerin yolunda degil anladığim kadarinlaAy alemsiniz vallahi güldüm
Öyle canım öyle, dertsiz kul yokki.. Sadece bu zamlardan, zam üstüne gelen işsizlikten bunaldım. Tam olacak derken hep bir bunalım geliyor. Geçti zannediyorum geçmiyor. Bitmiyor yani yok.. Evde fırın çalıştırmam saçımı kurutmam ne bileyim sürekli süpürge açmam o kadar dikkat etmeme rağmen elektrik gelmiş 207 lira. Doğalgaz desen ayrı bir dert,700 lira gelmiş... Yakmasan çocuk hasta oluyor yaksan cep yakıyor. Mutfak derdi ayrı tavuk yemek lüks oldu ya. Derken derken işte bende dert küpü oldum taştımKuzum hep derdimiz var yasamaya çabaliyoruz iste nasıl yasiyosak sağlığımızı kaybetmeyelim yeterki
Haklısın canım da yazınca kendimi ezik hissediyorum resmen. yazmayınca da patlayacak gibi şişiyorum.Yaz kuzum yaz valla bak içine dert olan ne varsa tutma hasta oluyor insan çünkü
Ahir zamandayız kuzum bol bol oku dua et Rabbim sonumuzu hayra çıkarsın vakıa süresini oku surekliÖyle canım öyle, dertsiz kul yokki.. Sadece bu zamlardan, zam üstüne gelen işsizlikten bunaldım. Tam olacak derken hep bir bunalım geliyor. Geçti zannediyorum geçmiyor. Bitmiyor yani yok.. Evde fırın çalıştırmam saçımı kurutmam ne bileyim sürekli süpürge açmam o kadar dikkat etmeme rağmen elektrik gelmiş 207 lira. Doğalgaz desen ayrı bir dert,700 lira gelmiş... Yakmasan çocuk hasta oluyor yaksan cep yakıyor. Mutfak derdi ayrı tavuk yemek lüks oldu ya. Derken derken işte bende dert küpü oldum taştım
Ferahlamak için okuyorum canım bol bol dua.. Hayıra çıkarız inşallah..Ahir zamandayız kuzum bol bol oku dua et Rabbim sonumuzu hayrı çıkarsın vakıa süresini oku surekli
Keske insan olarak elimizden biseyler gelse ama bizim elimizde yokken baskasinada yardim edemiyoruzki cok utanc verici biseyFerahlamak için okuyorum canım bol bol dua.. Hayıra çıkarız inşallah..
Ya işte bu yüzden de derdini insan yazamıyor. Karşıdaki bişey bekliyor mantığına girmesin diye çekiniyorum. Arkadaşımı arayıp dertleşmek istiyorum para istiyor der yanlış anlar beni diye çekiniyorum . oysa insan iç dökmek istiyor bazen.. anlatmak istiyor..Keske insan olarak elimizden biseyler gelse ama bizim elimizde yokken baskasinada yardim edemiyoruzki cok utanc verici bisey
Kuzu yani siyasete gireceğim girmek istemiyorum insanlar daha zamlı maas alamadan para bitti bu soğuklarda sadece 1 ay içinde 4 gün doğalgaz yaktım gelen fatura 237 tl sadece 4 günün bedeli bu. Eşim 8 li tuvalet kağıdı ve 700 gr kaşar peynir aldı 110 tl tuttu ocagimiza incir ağacı diktiler elektrik faturası zaten hep kabarık gelir bize sebebini de bilmiyorum fırını ayda 1 2 acarım süpürge hergün bazen gün de 2 defa kullaniyorum vs 250 den aşağı gelmiyor ele gelen maas direkt geri gidiyorÖyle canım öyle, dertsiz kul yokki.. Sadece bu zamlardan, zam üstüne gelen işsizlikten bunaldım. Tam olacak derken hep bir bunalım geliyor. Geçti zannediyorum geçmiyor. Bitmiyor yani yok.. Evde fırın çalıştırmam saçımı kurutmam ne bileyim sürekli süpürge açmam o kadar dikkat etmeme rağmen elektrik gelmiş 207 lira. Doğalgaz desen ayrı bir dert,700 lira gelmiş... Yakmasan çocuk hasta oluyor yaksan cep yakıyor. Mutfak derdi ayrı tavuk yemek lüks oldu ya. Derken derken işte bende dert küpü oldum taştım
Benim derdimde siyaset değil aynen öyle her kelimene katılıyorum. Nereden tutsam elimde kalıyor. Neyden kısayım ben daha bilmiyorum. Yetişemiyoruz artık ipin ucu kaçtı tut tutabilirsen..Kuzu yani siyasete gireceğim girmek istemiyorum insanlar daha zamlı maas alamadan para bitti bu soğuklarda sadece 1 ay içinde 4 gün doğalgaz yaktım gelen fatura 237 tl sadece 4 günün bedeli bu. Eşim 8 li tuvalet kağıdı ve 700 gr kaşar peynir aldı 110 tl tuttu ocagimiza incir ağacı diktiler elektrik faturası zaten hep kabarık gelir bize sebebini de bilmiyorum fırını ayda 1 2 acarım süpürge hergün bazen gün de 2 defa kullaniyorum vs 250 den aşağı gelmiyor ele gelen maas direkt geri gidiyor
Yaa gelen 4bin se giden 4500Kuzu yani siyasete gireceğim girmek istemiyorum insanlar daha zamlı maas alamadan para bitti bu soğuklarda sadece 1 ay içinde 4 gün doğalgaz yaktım gelen fatura 237 tl sadece 4 günün bedeli bu. Eşim 8 li tuvalet kağıdı ve 700 gr kaşar peynir aldı 110 tl tuttu ocagimiza incir ağacı diktiler elektrik faturası zaten hep kabarık gelir bize sebebini de bilmiyorum fırını ayda 1 2 acarım süpürge hergün bazen gün de 2 defa kullaniyorum vs 250 den aşağı gelmiyor ele gelen maas direkt geri gidiyor
Canım ezik gibi hissetme çünkü bu durumda o kadar çok insan var ki ah ah Rabbim hepimize çok sabır versin yaz ki rahatla kurtul bir nebzede olsaHaklısın canım da yazınca kendimi ezik hissediyorum resmen. yazmayınca da patlayacak gibi şişiyorum.
Yaz canım ne olcak yazda rahatla özeldende dinlerim kimse yanliş anlayamaz ne olcak ya derdimizi anlatmaktanda korkar olduk artıkYa işte bu yüzden de derdini insan yazamıyor. Karşıdaki bişey bekliyor mantığına girmesin diye çekiniyorum. Arkadaşımı arayıp dertleşmek istiyorum para istiyor der yanlış anlar beni diye çekiniyorum . oysa insan iç dökmek istiyor bazen.. anlatmak istiyor..