- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Sağol canımKolay gelsin abla
Aklimda sana şeyetçem merkeze gidince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımKolay gelsin abla
Aaaa aaaaa abla bosver yahuSağol canım
Aklimda sana şeyetçem merkeze gidince
Aaaa olurmu aklimdaAaaa aaaaa abla bosver yahu
Unut onu ben unuttumAaaa olurmu aklimda
Ben unutmam kolay kolayUnut onu ben unuttum
Nerde benim köstekli saatim ⏱ şimdi bu saate odaklan ve unut unuuuuutttttt unuuuuuuuutttttttBen unutmam kolay kolay
Zorlama abla kendini biliyorsun bacağın için dikkatli olmalısın ben henüz 5000 olmadım bugün hedefim 10.000 bakalım nolur Allah bilirAdım atan varmı ben öglen aldim elime telefonu anca 6500 oldu 8bin yeterli çünkü çok yoruldum bide regl gelicek yarin belim ağriyor,sporda yaptim ok.
Hehe tamamNerde benik köstekli saatim ⏱ şimdi bu saate odaklan ve unut unuuuuutttttt unuuuuuuuuttttttt
Oldu mu tamam mıHehe tamam
Hehe okOldu mu tamam mı
Ay cansın valla ama olmaz burası temiz bir sayfa kirletememkackaloribu kuzum burada dertleşmek istersen biz buradayız
Kirlet kiz ne olcakAy cansın valla ama olmaz burası temiz bir sayfa kirletemem
Olsun kız kirlet aksam M MissHayaLet temizleyecek nasılsaAy cansın valla ama olmaz burası temiz bir sayfa kirletemem
Sen de mi buradasın kız, yok kirletmem. Bu hafiflemeye adanmış sayfayı dertlerimle şişirememKirlet kiz ne olcak
Temzilikciyi buldunuz yüklenin bakalim kardesimeOlsun kız kirlet aksam M MissHayaLet temizleyecek nasılsa
M MissHayaLet temizlerken bana saydırsın istemem hahahaOlsun kız kirlet aksam M MissHayaLet temizleyecek nasılsa
Burdayim kuzuSen de mi buradasın kız, yok kirletmem. Bu hafiflemeye adanmış sayfayı dertlerimle şişiremem
Kaç gündür ben temizliyorum ama banane bananeTemzilikciyi buldunuz yüklenin bakalim kardesime