Terkedildim acım geçmiyor

Sevmiyormuş Sevse ayrılmazdı zaten. Hatta şuan sevgilisi var bence. Bu kadar yapışmayın bir erkeğe değmez

Sevmiyormuş Sevse ayrılmazdı zaten. Hatta şuan sevgilisi var bence. Bu kadar yapışmayın bir erkeğe değmez
Sevmedigine artık inanıyorum ama sevgilisi yok bence. Hem para yönünden hem de tüm gün birlikteydik telefon ortadaydı tüm gece vs mutlaka çalardı ya da yoğun mesajlaşırdi

Her seferinde üşenmeden yazmana hayranim , okuyamadım aynıdır heralde 1.5yillik ilişki için fazla drama cikartiyorsunuz !

Canım benim maddi sorunlar baskın gelmiş diye bir şey yok. Seni kandırmış, hiçbir zaman evliliğe hazır değilmiş. Herkes yalan söyleyebilir. Bunu bir türlü anlamadın. Şöyle iyiydi, böyle ilgiliydi neden böyle oldu diye diye kendini bitirdin. Bak ben 1,5 sene birine aşıktım, tam aileler görüşecek Amerikaya gitti. Aynı senin gibi nasıl olur dedim, çok seviyordu, ben sıktım bunalttım dedim. Hayır ya hepsi bahane. Bunu geçen 15 sene sonunda gönül rahatlığıyla yazıyorum.
Ve inan onun için üzüldüğüm 1 saniyeye bile değmezmiş. Aklına geldiğinde aklını dağıt, başka şeyler düşün, kendini zorlayacaksın. O beynini başka düşüncelerle zorla dolduracaksın. Aklını başına al. Ben geçen zamanıma şimdi acıyorum. İnan karşıma çıksa yüzüne tükürmem, tükürüğüme yazık. Kararlı ol, düşüncelerimi dağıt. Bunu biz yapamayız, psikolog yapamaz. Çaba göstermen gerekli.

Biraz sessiz kal
Bir kaç ay en az

Hamle yaptıkça yüzüne gözüne bulaştırmışsın
Yok asla yazmayacağım şu an zaten ayrilik sonrasi bana bu yaşattıkları ve söylenen şeyler çok ağırıma gitti. Pişman olup dönerse bu sefer intikam almak isterim. Şu an tek istediğim iyi olmak. Onu unutmak bunu beceremiyorum. Terapi için bir öngörüsme yaptim ancak bir kişi ile online deneyeceğim gestalt terapi çalışan biri bakalım umarım uyusuruz. İlk psikoloğum haftada bir terapi önerdi. Muhtemelen mart başında terapi sürecine başlayacağım ekstra ne yapabilirim iletişim kurmamak stalklamamak dışında

Ertesi gün hapı almış onu bile son paramla aldim diyor sürekli param yok muhabbeti
Ya çulsuz adam seni sevse, evlenseniz ne olacaktı. Maddiyat çok önemli aynı eve girince aşk maşk kalmıyor. 10 senelik evliliğimi bitirdim, ne aşkı ya. S.çmşm aşkına cidden.

Olan oldu her şekilde. Yine söylüyorum, her hamlen daha kötü hâle getiriyor, bir de üstüne hakaret duyuyorsun. Bırak artık, olmuyorsa doğru düzgün ve istikrarlı bir profesyonel destek al, kendini iyi etmeye odaklan.
Saygı denen bi şey kalmamış, buradan dönüp düzelmez bu iş, bunu kabullenirsen daha kolay olur atlatmak. Öyle miydi böyle miydi kısmını da geç, kendi hatalarından ders al.

Ya vallahi öyle. Sürekli mıymıy param yok diyen adamı 1 sene çekersin sonra eh be s.k.rim senin işini dersin. Bu dünyaya çulsuza bakmaya gelmedin hemen silkelen.
O da ilk ayrıldığımda ya pişman olursan işim tutarsa vs diyodu sonra ağlamaya başladı sigortam bile yok yemek yiyoruz karnımı doyurdum şükür işte son paramla ertesi gün aldım. Çocuk olsa bakamam kendime bakamıyorum. Sürekli bu tantana sadece emek verip uğraşıp olmadığı için üzülüyordum ama bir yandan da haklısınız valla neredeyse 30 yasina gelcek umutsuz konuşup duruyor. Gercek iki senede duze çıkarım demisti bakalım

Çünkü suç bende gibi hissediyorum. Evlilik baskısı yapmasaydim 2 seneye okey olsaydım ya da kahve içme meselesini söylemeseydim şu an belki birlikteydik diye düşünüyorum.
Gerçek, çirkin yüzünü gördün işte bu sayede. Hiç boşuna ben mi bu hâle getirdim diyerek kendine acı çektirip herifi gözünde yüce varlık hâline getirme. Düzgün bi adam olsaydı üslubunu bozmazdı.
Hele birlikte olmanızın ardından yaptıkları, söyledikleri korkunç ötesi.

Aman ne iki senede düze çıkacak. Böyle tipler hayatı boyunca sürünür. Sanki görmedik, duymadık. Fıs yani. 42 yaşındayım hayatta inanmam böyle diyene peh. Sallıyor anam sallıyor salon kadınızı çizgimden çıktım bak. Bol keseden sallıyor.

Teşekkürler kac yasindaydiniz bunu yaşadığınızda ve ne kadar sürede atlattiniz

Sen 2 sene onu beklesen ohoo başkasına çoktan kancayı atardı. Erkek dediğin en kötü zamanında bile domates ekmek yeriz ama seni seviyorum, gel beraber tutalım bu işim ucunda der. Tatlı su erkeği seninki. Kandırmış seni boşa üzülüp durma.

Ya vallahi öyle. Sürekli mıymıy param yok diyen adamı 1 sene çekersin sonra eh be s.k.rim senin işini dersin. Bu dünyaya çulsuza bakmaya gelmedin hemen silkelen.
Zaten ilk ben ayrıldığımda üç dört gün konuşuyorduk bana şey demişti senden az kazansam onu eve getirsem sorun olacak vs bir buçuk senelik ilişkide ne kazanıyor ne ediyor hiç bahsetmedi bile açıkça dese konu buralara gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…