- 2 Şubat 2025
- 246
- -27
- 11
- Konu Sahibi camsilecek
-
Ben de bunu dedim. Yok ben kendi işimi yapacagim girişim yapacagim bana çalış malis deme akıl verme bla bla dediHic sevmem ise yaramaz, param yok diye aglayan erkegi, dusuk maasla calissin yine cebinde para olsun.
Ben şuan 42 yaşındayım, bunu yaşadığımda 26 yaşındaydım ve afedersin ama mal gibi 3 sene bu acıyı çektim. Keşke beni odunla dövselermiş kendime gelseymişim. Ağzımı yüzümü kırsalarmış o 3 sene boşa gitmeseymiş. Deneyimlerimizden ders al, boşa yazmıyoruz inan bana.Teşekkürler kac yasindaydiniz bunu yaşadığınızda ve ne kadar sürede atlattiniz
Öyle yapacağım teşekkürlerOlan oldu her şekilde. Yine söylüyorum, her hamlen daha kötü hâle getiriyor, bir de üstüne hakaret duyuyorsun. Bırak artık, olmuyorsa doğru düzgün ve istikrarlı bir profesyonel destek al, kendini iyi etmeye odaklan.
Saygı denen bi şey kalmamış, buradan dönüp düzelmez bu iş, bunu kabullenirsen daha kolay olur atlatmak. Öyle miydi böyle miydi kısmını da geç, kendi hatalarından ders al.
Evet bende şu sorun var normalde de kimseyle küsemem. Biri bana bir şey yapsın özür dilesin ya da iki gülsün sorun biter. Bunda da o kadar güzel şeyler yasatti ki bana kötü olanları gölgeliyor unutuyorum. Bence de korkunç daha ne detaylar var ama burda yazamayacagim artık o kadarını son gün olan. En iyisi bana yaptığı kötü şeyleri yazmak ve okumak sürekliGerçek, çirkin yüzünü gördün işte bu sayede. Hiç boşuna ben mi bu hâle getirdim diyerek kendine acı çektirip herifi gözünde yüce varlık hâline getirme. Düzgün bi adam olsaydı üslubunu bozmazdı.
Hele birlikte olmanızın ardından yaptıkları, söyledikleri korkunç ötesi.
Ayy 3 sene mi korkunc ya ben mayisa kadar toplamak istiyorum. Haziranda esamesi kalmasın istiyorum. Sanırım evlenip boşandıniz o ilişkiniz bu ilişkiden sonra miydiBen şuan 42 yaşındayım, bunu yaşadığımda 26 yaşındaydım ve afedersin ama mal gibi 3 sene bu acıyı çektim. Keşke beni odunla dövselermiş kendime gelseymişim. Ağzımı yüzümü kırsalarmış o 3 sene boşa gitmeseymiş. Deneyimlerimizden ders al, boşa yazmıyoruz inan bana.
Önceydi canım. Ne kısmetler geldi teptim. Ah salak kafam. Şimdi hepsi nasıl mutlu.Ayy 3 sene mi korkunc ya ben mayisa kadar toplamak istiyorum. Haziranda esamesi kalmasın istiyorum. Sanırım evlenip boşandıniz o ilişkiniz bu ilişkiden sonra miydi
Bunun için hızlıca düşünce sistemini değiştirmen gerekli. Bir takıntı olursa senelerce çekersin elin zübüğünü zümüklüsünü.Ayy 3 sene mi korkunc ya ben mayisa kadar toplamak istiyorum. Haziranda esamesi kalmasın istiyorum. Sanırım evlenip boşandıniz o ilişkiniz bu ilişkiden sonra miydi
Aslında şu an bir tık daha iyiyim üzüntüm çok yoğun ama bizden olmaz kısmını artık anlayabiliyorum ya da beni sevmemiş kısmını kabullendim. Önceden bunu da inkar ediyordum. Tek istediğim şu lanet beynim onu unutsun hatta karsilassyim zerre bir his olmasın. Yeni birine aşık olayım çok seveyim iyi ki ayrilmisiz diyeyimBunun için hızlıca düşünce sistemini değiştirmen gerekli. Bir takıntı olursa senelerce çekersin elin zübüğünü zümüklüsünü.
Bu arada o kişiden sonra yeniden aşık olabildiniz miÖnceydi canım. Ne kısmetler geldi teptim. Ah salak kafam. Şimdi hepsi nasıl mutlu.
Biraz zaman gerekli. Aklına geldikçe üzüntü duydukça, hemen düşüncelerimi farklı yöne kaydır. Misal hava soğudu, şu filmi izleyeyim, şunu yiyeyim diye. Düşündükçe beynin ayrılığa odaklanacak. İlk başlarda çok zor gelecek, mutsuz hissedeceksin ama kısa sürede değişimş hissedeceksin. Ne zaman aklına gelirse hemen saçma bile olsa başka şey düşün.Aslında şu an bir tık daha iyiyim üzüntüm çok yoğun ama bizden olmaz kısmını artık anlayabiliyorum ya da beni sevmemiş kısmını kabullendim. Önceden bunu da inkar ediyordum. Tek istediğim şu lanet beynim onu unutsun hatta karsilassyim zerre bir his olmasın. Yeni birine aşık olayım çok seveyim iyi ki ayrilmisiz diyeyim
Tabiki oldum, o takıntıymış ve aşk falan değilmiş. Tamamen akıl tutulmasıymış. İyiki benden ayrılmış amerikalara gitmiş, yanmıştım yoksa öyle bir adamla evlensem. Sen de aynı durumdasın, farkında değilsin. Evlenilecek adam değil o kişi emin ol buna.Bu arada o kişiden sonra yeniden aşık olabildiniz mi
yüksek ihtimalle şu anda hayatının öncelikli konusu paraErtesi gün hapı almış onu bile son paramla aldim diyor sürekli param yok muhabbeti
Bunu sonrasında ben dedim o da ilk başta bana olmaz dedin o sözlerin hala kulağımda sen kötü günde duramazsın o maya yok sende vs demksti iki ay peşinde koştum maddi kısmını ben hallederim sen Toparlan dedim enayi gibi ben de öyle düşünüyorum ilk ayrılalım dediğimde bile ben bu kıza ocak için söz vermiştim tamam şu an durumum kötü ama toparlayacagim gel bana destek ol el ele verelim deseydi iki sene de olur daha uzun sürmez diyor ama kesin de olmaz bizim işler diyor ben bu durumda nasıl kalacaktım ortağı ile kiz arkadaşı devam ediyor ben ortağım gibi kadın parası yemem ayrıca kız küçük diyor yani ben önümü göremiyorum seni de bekletmeyeyim ufaktan yaylan diyor tam bir errrkek anlayacağınız işine gelince de ben herkesi elde ederim anca benim gibi saftrigi elde ederSen 2 sene onu beklesen ohoo başkasına çoktan kancayı atardı. Erkek dediğin en kötü zamanında bile domates ekmek yeriz ama seni seviyorum, gel beraber tutalım bu işim ucunda der. Tatlı su erkeği seninki. Kandırmış seni boşa üzülüp durma.
O kişi hakkında bilgi aldınız mı hiç peki yazdı mi sonra ya da evlenmiş mi ne durumdaTabiki oldum, o takıntıymış ve aşk falan değilmiş. Tamamen akıl tutulmasıymış. İyiki benden ayrılmış amerikalara gitmiş, yanmıştım yoksa öyle bir adamla evlensem. Sen de aynı durumdasın, farkında değilsin. Evlenilecek adam değil o kişi emin ol buna.
Köyde koyun güdüyorO kişi hakkında bilgi aldınız mı hiç peki yazdı mi sonra ya da evlenmiş mi ne durumda
Ben de bunu dedim bana ayrılırken bile seni seviyorum ama önüne bak konu sevgi değil dedi en son da sen unutulması gereken mmazisin dedi sevmiyorum diyemedi. Ben ona sen önceliğin yapmadin demistim aynı sizin gibi. Ağustos ayında bir kavgamız olmustu orda Ben ayrılmayayim diye neler yapmıştı sen aç kalsan Ben yemek yememler sen benim hayatımın önceliğisin vs vs o zamanlar deli dehşet peşimdeydi ekimden sonra hafif aramız bozuldu işlerinin bozulmasına paralel aralik sonrasi koptu zaten. Nasıl bir aşksa uc ay once aşkından ölecek adam şimdi evlenince sevdiğim adam diyip çocuğun ismini adımı koyarsin hehehe diyebiliyor iğrenç. Hatta kaldığımızda bana yazdığı notları getirmiştim anı kutumuzu ne şair adammisim ben diyor o da üç ay öncesi daha kendi aşkına saygısı yok ki bana olsun. Hayat beni s...ti atti. Beni bitirdi diyor kimseyle konuşmadım duyor ama bir yandanda benim instagram mesajlarıma bakıp kendi mesajlarını göstermiyor. Evet o gördüğünüz mesajlar hafifi daha neler neler dedi. Bu saygısızlığı nasıl kabul edip sineye çekebiliyorum aklım almiyoryüksek ihtimalle şu anda hayatının öncelikli konusu para
para işini halledebilirse kendini ispatlamış olacak, başarılı vs. biri olacak kızlar da önüne dizilecek.
ha bunlar olabilir de geçrekten
ama olmayabilir de, kader artık....
sizi hayatının öncelikli meselesi haline getirecek kadar sevmemiş. bunu da kabul edin artık. -ki bence bunda da bi sıkıntı yok
kimsenin hayatı kimsenin etrafında dönmek zorunda değil. ben de hayatımda sadece 1 kere birini o kadar çok sevdim. başka da kimseyi hayatımda 1. sıraya koyacak kadar sevmedim. sever miyim bilmiyorum. öyle vuuuhuuu tutkulu aşlar filan herkes her zaman yaşamıyor. ama aileler, kültür, eğitimler, zevkler, yaşlar ve hayatında evlilik istediği zamanlar vs. denk geliyor, anlaşıyor evleniyor. işin gerçeği bu.
esas sorun -bence- şu ki
bu çocuk sizin o sevginizi hak eden birisi değil, seviyesiz, saygısız hatta terbiyesiz o kahve üstüne dediği laf ne demek öyle?. o yüzden lütfen kendinize acı çektirmeyin. özsaygı bize aşktan çok daha gerekli. olmamış. sağlık olsun.
işinize gücünüze bakın, yeni meşguliyetler edinin, çıkın kardan adam yapın ama bu adamı düşünmeyin, lütfen. özsaygınıza yazık.
Gizli tembeller diyorum ben bunlara. Icinde calisma istegi olmayan bir cok kisi kendi isimi kuracagim diyip daha beter batiriyor. Oysa kendi isini yapmak, bir yerde maasli calismaktan cok daha zor ve riskli, kolay saniyorlar.Ben de bunu dedim. Yok ben kendi işimi yapacagim girişim yapacagim bana çalış malis deme akıl verme bla bla dedi
Amerikanin köyünde koyun guduyordur insallah, kovboy falan olmusturKöyde koyun güdüyorciddiyim bu arada haha. Evlenmemiş kim napsın onu.
Haklısınız. Beni seviyor dediğiniz kısım aralik ayına kadar olan süre ayrilik sonrasi koptu daha yani eylul ayında bile aşkından ölüyordu hisler bu kadar hızlı değişmemeli eğer gerçek ve derinse. Benim ona yazmam düzeltmeye çalışmam gerçekten seven adam için iyi bir şeydi aksine. Bak kız ne olursa olsun yanımda olmak istiyor derdi seven adam. Ama o ne diyor bana iyi kız numarası yapma iki ay yanımda durursun sonra gidersin sen parasız yapamazsin. Sonra aleyna tilkinin sana güvenmiyorum şarkısını çalıyor bana guvenmuyormus erkeklerle geziyormusum hem önüne bak diyor hem çıkmalarına karışıyor hem jnstagramima bakiyor hem kendi göstermiyor çelişki üstüne çelişki. Evet beni belki sevmeyecek ama bence gerçek sevgi olsa bir senede tükenmezdi. Ayrilinca onu ne kadar sevdigimi söylemem onu itmezdi. Bununki yüzeysel bir aşkmış onun sevgisine güvenip iki sene beklememem belki çok doğru bir karar olmusZamanında seviyorken size iyi davranmış ama artık sizi kullanma evresine geçmiş, siz de o iyi davrandığı zamanlara takılı kalıp şöyle yapsaydım devam ederdik böyle yapsaydım devam ederdik diye kafanızda kurup duruyorsunuz. Kadın ağzında kuş tutsa da erkek istemezse devam etmeeez.... Bunu bir aklına koy. Erkeğin çabaladığı, sevdiği ilişki devam eder. Onunla her konuşman kendini kullandırmak olacaktır, eskiden sevdiği için sana öyle iyi davranmış ama hem gururunu ayaklar altına serdiğin kendini ezdirdiğin için hem de senden sıkıldığı için şu an seni kullanacağı biri gibi görüyor. Parası olmayabilir, param yok param yok diye niye kıvranıyor bu davranışlarının hepsi seni başından atmak için. İsterse bir işe girer yine parasını kazanır bir erkek yeter ki bir kızı sevsin onun için yapamayacağı şey yoktur. Seni birdaha o şekilde sevmeyecek umudunu kes ve hayatına bak. Mutlaka tedavi ol ve her yerden engelle açık kapı bırakma, bedava ihtiyacını gidermek için bunun sana zaman zaman yazacağını düşünüyorum. Tedavi olup kendini ezdirmemeyi, değer gördüğün kadar değer vermeyi, takıntıya kapılmamayı bitince bitmesi gerektiğini ve daha birçok şeyi öğrenmelisin yoksa bu kişiyi unutur başka bir ilişkinde yine böyle takıntılı davranırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?