- 20 Mayıs 2023
- 1.219
- 649
- 43
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
Çok teşekkür ederim deneyiminizi paylastiginiz içinO duygu bir noktada geçmiyor.
30+ yaşımda evlendim, güzel bir evlilik yaptım 13 senedir huzur ile devam ediyor çok şükür.
Şu an 40+ yaşlardayım...
Ama zaman zaman kariyer anlamında başaramadıklarıma üzülüyorum.
Çocuklarıma daha iyi gelecek sağlayabilecekken, yapamadıklarıma, zamanında alamadığım kararlara hayıflanıyorum.
Ama hayatımı bu düşünceler ile karartmıyorum.
Elimden gelenin en iyisini yapabilme peşindeyim, hem kendim hem ailem için.
O konuşanlar var ya, gerçekten 5 para etmezler, sadece konuşurlar, vasıfları bu.
İyi konumlarda olsunlar, olmasınlar... Düzgün yaşamları, tam istedikleri gibi hayatları olsun olmasın...
O gru hep konuşur, o yüzden sen kulak kapatacaksın.
Kendi ailen için de bu geçerli, kulak kapatmayı, hı-hı diyip geçmeyi bileceksin.
Ailenden gelen maddi imkana gelince, zaten birikimin varmış, onu nasıl harcadığında tabii ki senin tasarrufunda.
O yüzden kimin ne dediğinin yine bir önemi yok, sen kendini kendine göre ayarlarsın zaten.
Öte yandan, kariyer sahibi olmak gerçekten güzel birşey, insanı motive ediyor.
Bu yüzden sen de hazır evli değilken (evlenince bu işler zorlaşıyor) kendine değer ve özgüven katacak konularda eğitimler alabilirsin.
Kariyer açısından kendini zenginleştirecek şeyler yapabilirsin ve tekrardan iş hayatına atılırsın ve emin ol güzel şeyler çıkacaktır karşına.

Ben normalde arkadaşlarım tarafından "o kız diye tabir edeyim her şeyi bilen rol model fikirleri öncü" bı kızdım ama zamanla geride kaldım yani hala donanım olarak daha iyi olabilirim ama kariyerimi daha kötü yönettim daha özgür rahat oldum görece.. ama içi seni dışı beni bir süreç.. tekamül süreci düşünce süreci kendini bilmek olayları süzgeçten gecirmek vs kendimle ilgilendim işin özü.