- 2 Şubat 2025
- 246
- -27
- 11
- Konu Sahibi camsilecek
-
Ciddi miKöyde koyun güdüyorciddiyim bu arada haha. Evlenmemiş kim napsın onu.
Aslında uğraşıyor konuşması diksiyonu güzel haberlere de çıkmış başarılı bir çocuk ama bir olmamışlik var girişimi bir türlü tutmuyor çünkü hedef kitlesi çok dar ehliyet al diye baskı yapıyordum bir ara ondan da baya bunalmisti. Alacağım diyip geciktiriypdu gerçi orda ben sacmalamisim alsa ne almasa ne bananeGizli tembeller diyorum ben bunlara. Icinde calisma istegi olmayan bir cok kisi kendi isimi kuracagim diyip daha beter batiriyor. Oysa kendi isini yapmak, bir yerde maasli calismaktan cok daha zor ve riskli, kolay saniyorlar.
Hem öyle hem de sen kendini çok fazla ezdirmişsin. Ona takıntılı olduğunun da farkında. İhtiyacını gidermek için zaman zaman seni yoklayabilir ama daha fazlası olmayacaktır. Evet sana zamanında çok iyi davranmıştır bunlar senin çok hoşuna gitmiştir ama bak zamanında. Artık seni eziyor kullanıyor farkındaysan. O hayalindeki eski hallerine de dönmeyecek. O yüzden unutmaya çalışman en doğrusu.Bununki yüzeysel bir aşkmış
Ehliyeti de mi yokAslında uğraşıyor konuşması diksiyonu güzel haberlere de çıkmış başarılı bir çocuk ama bir olmamışlik var girişimi bir türlü tutmuyor çünkü hedef kitlesi çok dar ehliyet al diye baskı yapıyordum bir ara ondan da baya bunalmisti. Alacağım diyip geciktiriypdu gerçi orda ben sacmalamisim alsa ne almasa ne banane
İşte psikolojim bozuk battım param yok ilk tekmeyi de sen koydun vs diyince düzeltmeye çalıştım enayi gibi ama haklisinizÇok uzun yazmışsın yarıda bıraktım. Ya hu sevmiyor işte. Bir çiçek iki yemek ne olabilir ki kazancını sana harcarsın? Seven evlenmek isteyen erkek böyle çok düşünmez kapında yatardı. Kurtulmuşsun bence de önüne bak. Artık o bile acımış da rengini belli etmiş. 1 dakika düşünülecek biri değil
Hayir sonradan öğrendim bende al bence dedim tamam ağustos da alcam dedi ağustos geldi yok tamam eeylul dedi eylul geldi yok ekim.geldi yok sonra ben baya laf sokmaya başladım bu basit sorumluluğu bile yapamıyorsun sözünde durmuyosun evlilik nasıl olacak diye. Evet biraz o konularda bunalttım kendisi alır almaz bananeydi. Muhtemelen o sıra kursa verecek para da mı yoktu bilmiyorm keske önceden halletseydi ya da almicam deseydi tıpkı evlilik gibi onu da yapcam diyip yapamadıEhliyeti de mi yok
Sanmiyorum tekrar onun için yazsin. yazsa önceden yazardı çünkü ben onunla konuşurken bir gün kalalim kafa dinleyelim demistim o da bu doğru bir fikir mi emin değilim her şey yine b.ka sarar vs demisti. Öyle konuştuk kalınca da son sevişmemiz demiştik. Yani sadece onun için iletişim kurmaz ki ben ona çok pişman oldugumu kirlenmiş gibi hissettiğimi söyledim bitinceHem öyle hem de sen kendini çok fazla ezdirmişsin. Ona takıntılı olduğunun da farkında. İhtiyacını gidermek için zaman zaman seni yoklayabilir ama daha fazlası olmayacaktır. Evet sana zamanında çok iyi davranmıştır bunlar senin çok hoşuna gitmiştir ama bak zamanında. Artık seni eziyor kullanıyor farkındaysan. O hayalindeki eski hallerine de dönmeyecek. O yüzden unutmaya çalışman en doğrusu.
Ve dediğim gibi bu kişiyi unutursan, karşına çıkan kişilere yine böyle aşırı verici davranır kendini ezdirirsen yine kaybedersin. Değer gördüğün kadar değer vermelisin. Alma verme dengesi vardır. Ayrıldığın kişilere karşı takıntı geliştirmeyi aşmak için destek alman şart. Yoksa yine böyle takıntılı olur başkası için üzülürsün sana yazık.
Benim takıldığım kısım bir de şu bu adama bu hale ben mi getirdim evlilik diyerek ehliyet o bu diyerek. Ama bir yanda da sorumluluk almak ister seven erkek evlilik ehliyet vs dedim diye kacacaksa ya da bir kagve ictim diye afedersiniz o.... olacaksam hemen silip atacaksa tüm suç benim olamaz ben iki ay çabaladım cjnku artık yapacak bir şey kalmadiHiç kimse vazgeçilmez değildir. Sen kafanda oluşturduğun adama karşı takıntılısın. Durumun tamamen zihinde bitiyor. O kafanda oluşturduğun sana çok iyi davranan kişi artık yok, artık o hale gelmesi de imkansız. Bunu kabullenirsen unutma sürecin daha kolay olur.
Bugun on görüşmem vardı tatli bir psikolog çok kısa konustuk. Ancak çok yüzeysel geldi yani nasıl bir çalışma yapariz neler olur vs derinlemesine bir bilgi vermedi. Haftada bir seans yapacagiz vs dedi bir kisi ile daha tanisacagim Bilişsel davranisci terapi emdr yöntemi ile çalışıyor aynı zamanda okb yas vz üzerine çalışmış salı öğlen kısa on görüşmem var umarım bu daha iyi gecer ve başlarımBugün online terapin vardı. Nasıl geçti?
Hayır, zaten evlenmek isteyen erkek konuyu kendi açar. Senin de kabul ettiğin gibi öyle aman aman sevmiyormuş sen de iyice takıntılı davranınca iyice soğumuş çünkü erkekler böyle ağzının içine bakan kızların kıymetini asla bilmezler. Böyle olunca kıymetin bilinmedi aksine senden kaçar oldu ve seni kullanacağı konuma getirdi. O yüzden alma verme dengesini öğrenmen şart.Benim takıldığım kısım bir de şu bu adama bu hale ben mi getirdim evlilik diyerek ehliyet o bu diyerek. Ama bir yanda da sorumluluk almak ister seven erkek evlilik ehliyet vs dedim diye kacacaksa ya da bir kagve ictim diye afedersiniz o.... olacaksam hemen silip atacaksa tüm suç benim olamaz ben iki ay çabaladım cjnku artık yapacak bir şey kalmadi
Evlenirdim ama maddiyat vs diyip durdu evet para sorunu vardı ama çözülemeyecek hele ki ilişki bitirecek bir şey degil. İlişkide bu denge çok yerindeydi ayrikik sonrasi o kötü ben terk ettim bir de gittim o kötüyken kahve içtim date anladi vs diye kendimi yedim ama zaten anlamak istese uzlaşmak istese uzlasirdi. Neyse hayırlısı neyse o olsun kızlar teşekkürler. İyi aksamlarHayır, zaten evlenmek isteyen erkek konuyu kendi açar. Senin de kabul ettiğin gibi öyle aman aman sevmiyormuş sen de iyice takıntılı davranınca iyice soğumuş çünkü erkekler böyle ağzının içine bakan kızların kıymetini asla bilmezler. Böyle olunca kıymetin bilinmedi aksine senden kaçar oldu ve seni kullanacağı konuma getirdi. O yüzden alma verme dengesini öğrenmen şart.
zaten anlamak istese uzlaşmak istese uzlasirdi.
Sana benden tavsiye önce ben de kimseyi idare etmeye çalışma. Sonra derler ki yapmasaydın!İşte psikolojim bozuk battım param yok ilk tekmeyi de sen koydun vs diyince düzeltmeye çalıştım enayi gibi ama haklisiniz
nasıl atlatırım diyorsun ya, ben sana söyleyeyim: kısa vadede ilaçla, uzun vadede terapiyle. devlet hastanesinde bir psikiyatriste danış.
kendim de seninkinden 1000 kat daha zor bir ayrılığı atlatmaya çalıştığım dönemlerde bunu yaptım. tek başıma kirada otururken maaşımın %20sini de her ay terapiye ve özel psikiyatra döktüm, hala da (başka bir nedenden dolayı) döküyorum. çünkü iyileşmek istiyordum, param yetmese ibb'nin kliniğine giderdim gerekirse erenköy ruh ve sinir'e giderdim, ama bir şekilde giderdim, anladın mı? sen daha "terapiye git" dendiğinde bile "ama aile evinde yaşıyorum duyacaklar bıdıbıdı" diye bahaneler buldun. kaybettiğin yer burası işte, sen iyileşmek istemiyorsun. nasıl atlatacağın sana 50 kez söylendi, neden 51.yi de duymak tese
Teşekkürler ama lütfen buradaki konuşmalarımı artık suslu sözlüğe atıp hakkımda konuşmayın. Görüyorum ve daha da üzülüyorum sizin iki egleneceksiniz diye gerçekten burda konusunda rahatlayan bir insanı daha da gerip üzüyorsunuz. Gereği yok artik oraya bir soru açmıyorum ama habire beni takip edip üstümden konuşmayın rica ediyorumnasıl atlatırım diyorsun ya, ben sana söyleyeyim: kısa vadede ilaçla, uzun vadede terapiyle. devlet hastanesinde bir psikiyatriste danış.
kendim de seninkinden 1000 kat daha zor bir ayrılığı atlatmaya çalıştığım dönemlerde bunu yaptım. tek başıma kirada otururken maaşımın %20sini de her ay terapiye ve özel psikiyatra döktüm, hala da (başka bir nedenden dolayı) döküyorum. çünkü iyileşmek istiyordum, param yetmese ibb'nin kliniğine giderdim gerekirse erenköy ruh ve sinir'e giderdim, ama bir şekilde giderdim, anladın mı? sen daha "terapiye git" dendiğinde bile "ama aile evinde yaşıyorum duyacaklar bıdıbıdı" diye bahaneler buldun. kaybettiğin yer burası işte, sen iyileşmek istemiyorsun. nasıl atlatacağın sana 50 kez söylendi, neden 51.yi de duymak istiyorsun?
Yavaş yavaş farkına varıyorum diyelim süreç alıyor terapi için ilk ön gorusmemi yaptım salı da bir randevum daha var hangisi uyarsa başlayacağım. Kötü olayları hatırlayıp iyi ki olmadı kısmının üzerinde çalışmalıyım. Bu arada çok teşekkür ederim herkese gerçekten yardımcı oluyorsunuz içim ferahlıyor sizinle konuşuncaAynen öyle. Aslında çoğu şeyin farkındasın ama tahminimce hayalinde sana iyi davrandığı zamanları düşünüp kopamıyorsun. Ama artık sana öyle davranması imkansız, sadece bu kişi için değil hayatına girecek diğer kişilere karşı da böyle takıntılı hale gelmemek için, alma verme dengesini öğrenmek için terapi mutlaka al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?