Terkedildim acım geçmiyor

Öyle ama benim çok zor bir dönemden gectiğimi biliyordu. İletişimi kesmek için wptan instagramdan engellemiş smsten vs her yerden. Yani sen bu kıza zamanında değer vermişsin her anında yanında olmuşsun. Beni bir ari soktu diye bile oteli ayaga kaldirmisti. Daha iki bucuk ay kadar olmuş ayrılalı. on gün önce sevismissin. Allah korusun hamile bile kalma ihtimali var ya da başka bir sorun olur insan evleneceğim diyip seviyorum diyip o buluştuğumuz gün bile param olsaydı devam ederdik evlenirdik dedi sevmiyorum diyemedi bu kalleşligi yapmazdı. Bir gulusu icin neler yapardim. Art arda o kadar sorun yaşıyorum ki 2025 yılında Allah inşallah şu acımı dindirir onu hiç hatırlamam ya da buz gibi olurum.
İnan beş para etmezler benim bu bahsettiğim erkek de bir gece önce sensiz yapamam diyip ertesi gün yalanını ortaya çıkardım diye araya mesafe koyalım dedi sözün özü fikirleri ve zikirleri aynı olmuyor erkeklerin ciddiye alma dediklerini
icraatına bak. Erkek ilişkide anlaşmazlıklarda, kavgalarda ortaya çıkarır gerçek yüzünü her şey güllük gülistanlıkken senin huyunu suya giderler hep. Sevmiyorum demesine de anlam yükleme. Seviyorum ama bizden olmaz, seninle yapamam bla bla dese de senin için emek harcamadığını ve ilişkisine sahip çıkmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Ve şundan emin ol bu ilişki sana o kadar çok tecrübe kazandırdı ki bunu yeni ilişkinde idrak edeceksin ve adımların daha cesur olacak daha mantıklı davranacaksın. kendini tanıdın, ilişki yaşayıp biçimini, sevip sevilme şeklini öğrendin tecrübe hanene hep artı puan bunlar. Aynılarını yaşamış biri olarak yazdım sana bunları.

İnan beş para etmezler benim bu bahsettiğim erkek de bir gece önce sensiz yapamam diyip ertesi gün yalanını ortaya çıkardım diye araya mesafe koyalım dedi sözün özü fikirleri ve zikirleri aynı olmuyor erkeklerin ciddiye alma dediklerini
icraatına bak. Erkek ilişkide anlaşmazlıklarda, kavgalarda ortaya çıkarır gerçek yüzünü her şey güllük gülistanlıkken senin huyunu suya giderler hep. Sevmiyorum demesine de anlam yükleme. Seviyorum ama bizden olmaz, seninle yapamam bla bla dese de senin için emek harcamadığını ve ilişkisine sahip çıkmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Ve şundan emin ol bu ilişki sana o kadar çok tecrübe kazandırdı ki bunu yeni ilişkinde idrak edeceksin ve adımların daha cesur olacak daha mantıklı davranacaksın. kendini tanıdın, ilişki yaşayıp biçimini, sevip sevilme şeklini öğrendin tecrübe hanene hep artı puan bunlar. Aynılarını yaşamış biri olarak yazdım sana bunları.
Evet . Terapiye başladım ilk seansimi aldim ikinci seansi iple çekiyorum. Etrafımdaki herkes neyin var diyip duruyor , yemek yiyemiyorum dikkatim dağılıyor sabah kusarak uyanıyorum. Evet tecrübe kazandım ama adalet olsun diye onun da pişman olmasını cok istiyorum

Evet . Terapiye başladım ilk seansimi aldim ikinci seansi iple çekiyorum. Etrafımdaki herkes neyin var diyip duruyor , yemek yiyemiyorum dikkatim dağılıyor sabah kusarak uyanıyorum. Evet tecrübe kazandım ama adalet olsun diye onun da pişman olmasını cok istiyorum
Aynısıydım hayal kırıklığı berbat bişey işyerinde performansım düşmüştü o gün nasıl çalıştım aklım olmuyor sıfır motivasyondum. Ama toparlıycaksın asla stalk yapma rutine bağlarsın yoksa stalk işini. Ben derdim köpek olsun ölsün, gebersin hatta ki oldu da sayılır fake hesaplar açıp beni stalkladı 1 yıl sonra sevgilisi olmasına rağmen. Ama şimdi zerre umrumda değil o her gece ah eden kız gitti Allah herkesin yolunu açık etsin diyen kız geldi. bu dediklerim birden bire olmuyor ama bu bir süreç geçmek zorunda olduğun bir yol.

Aynısıydım hayal kırıklığı berbat bişey işyerinde performansım düşmüştü o gün nasıl çalıştım aklım olmuyor sıfır motivasyondum. Ama toparlıycaksın asla stalk yapma rutine bağlarsın yoksa stalk işini. Ben derdim köpek olsun ölsün, gebersin hatta ki oldu da sayılır fake hesaplar açıp beni stalkladı 1 yıl sonra sevgilisi olmasına rağmen. Ama şimdi zerre umrumda değil o her gece ah eden kız gitti Allah herkesin yolunu açık etsin diyen kız geldi. bu dediklerim birden bire olmuyor ama bu bir süreç geçmek zorunda olduğun bir yol.
Haftaya onun ofisine gidip yüzüne karşı nefret kusmak istiyorum kendimi zor tutuyorum. Bana o kadsr ağır laflar etti ki susup kaldım. İntikam almak istiyorum

Bu çocuk benim peşimden o kadar koşardı ki ayrildik işler tersine döndü mal gibi iki ay köpek oldum. En son artık beddua ettim bana açıkça seni sevmiyorum de bitsin şu acim seviyorum param olsa evlenirdik diyip içimde umut yaşatma dedim. Engellemiş beni iyi oldu en azından yazıp durmam ama öfkem asla geçmiyor istiyorum ki o da sürünsün acı çeksin. Pişman olsun. Bir haftadır her gün kusarak uyanıyorum. Melatonin alıp uyuyorum neşem gitti soldum. Bu kadar zayıf olmak istemiyorum terapiye başladım ama daha ilk seans tanışma oldu uzun sürecek ama benim tahammülüm kalmadı. Gelsin özür dilesin benden devam etmesek bile tamamlansın şu içimdeki his istiyorum. Bir de sizin bu aciniz ne kadsr sürdü ne zaman tekrardan aşık oldunuz ve kac yasindaydiniz. Benim yaşım da küçük degil. Sorumluluklarim var toparlamam lazim

Bu çocuk benim peşimden o kadar koşardı ki ayrildik işler tersine döndü mal gibi iki ay köpek oldum. En son artık beddua ettim bana açıkça seni sevmiyorum de bitsin şu acim seviyorum param olsa evlenirdik diyip içimde umut yaşatma dedim. Engellemiş beni iyi oldu en azından yazıp durmam ama öfkem asla geçmiyor istiyorum ki o da sürünsün acı çeksin. Pişman olsun. Bir haftadır her gün kusarak uyanıyorum. Melatonin alıp uyuyorum neşem gitti soldum. Bu kadar zayıf olmak istemiyorum terapiye başladım ama daha ilk seans tanışma oldu uzun sürecek ama benim tahammülüm kalmadı. Gelsin özür dilesin benden devam etmesek bile tamamlansın şu içimdeki his istiyorum. Bir de sizin bu aciniz ne kadsr sürdü ne zaman tekrardan aşık oldunuz ve kac yasindaydiniz. Benim yaşım da küçük degil. Sorumluluklarim var toparlamam lazim
Bu hissettiklerin aşktan sevgiden değil öncelikle bunu farket. Hayal kırıklığından ve egonun zedelenmiş olmasından bu şekilde hissediyorsun ki gayet doğal bu. İnan ki gelse özür dilese de tatmin olmazsın acın daha çok yeni çünkü bu sefer de neden yalvarmadı köpek olmadı diye hayıflanacaksın. yani demek istediğim böyle erkeğin şu anda yapacağı hiç bir hamle seni tatmin etmeyecek tam tersi tahrik edip daha da hırslandıracak. Benim epey uzun ilk aylar daha yoğundu tabii ki ama yeni birileriyle tanıştığımda onlarla meşgul oluyordum çok iyi geliyordu kalbimi kapatmamıştım ilişkiye. ki benim ilk öpüştüğüm erkekti, ilk kez evlilik fikrini bana kendi empoze eden insandı evlilik düşünmüyordum ondan önce hiç ahlar beddualar ederdim aklıma gelince ilk iki yıl boyunca şimdi tık yok umrumda değil. O zaman 26 yaşındaydım 4 yıl oluyor. Moralini motivasyonunu her şeyi etkiliyor bu süreç biliyorum sen de belli ki benim gibi hassas ruhlu bir insansın o yüzden sakın sakın stalk yapma.

Hiç gelip pişman olup konuşmaya çalıştı mı sizinle

Bu hissettiklerin aşktan sevgiden değil öncelikle bunu farket. Hayal kırıklığından ve egonun zedelenmiş olmasından bu şekilde hissediyorsun ki gayet doğal bu. İnan ki gelse özür dilese de tatmin olmazsın acın daha çok yeni çünkü bu sefer de neden yalvarmadı köpek olmadı diye hayıflanacaksın. yani demek istediğim böyle erkeğin şu anda yapacağı hiç bir hamle seni tatmin etmeyecek tam tersi tahrik edip daha da hırslandıracak. Benim epey uzun ilk aylar daha yoğundu tabii ki ama yeni birileriyle tanıştığımda onlarla meşgul oluyordum çok iyi geliyordu kalbimi kapatmamıştım ilişkiye. ki benim ilk öpüştüğüm erkekti, ilk kez evlilik fikrini bana kendi empoze eden insandı evlilik düşünmüyordum ondan önce hiç ahlar beddualar ederdim aklıma gelince ilk iki yıl boyunca şimdi tık yok umrumda değil. O zaman 26 yaşındaydım 4 yıl oluyor. Moralini motivasyonunu her şeyi etkiliyor bu süreç biliyorum sen de belli ki benim gibi hassas ruhlu bir insansın o yüzden sakın sakın stalk yapma.
Evet hassasım sürekli bunu düşünüyorum ve onun gibi olmak düşünmek istemiyorum. Hatta ona bile sordum sen nasıl unuttun çünkü çok anımız vardi güzel bir ilişkiydi. Ama o zamanla geçer dedi şu an önceliği batması çıkması maddi durumuymus aşk messk dusunemezmis para olsa zaten devam edermisiz. Ama bunca derdi varken benle ugrasamazmis zaten ben kötü anından onun yanında olcak maya da değilmişim o da benim paramla geçinecek biri değilmiş. Sadece başta yapamam demisti çünkü yalan söyledin sandim o da öyle düşünmen daha iui dedi ama sonrs biliyorsunuz başlıklarda hep yanında oldum. Aklım almıyor hala nasıl bu kadar beni gözden çıkardı onca anı onca sevgi elimi bir dakika bırakmayısi. Şu an karşıma biri çıkmadı zaten üç ay olucak ben de olsun hemen istemiyorum. Ama nasıl bu kadar kolay soğudu uzaklaştı bana neler demesine rağmen beb niye uzaklaşamiyorum aklım mantığım almiyor hala sabahları kalp çarpıntısı ve kusarak uyaniyorum

Aşktan sevgiden olmadığıma emin misiniz çünkü ilk ben ayrılmak istediğimde de kahroldum ağladım emin degilim egodan mi sadece çünkü ben kendime değil beni başka erkeklere mecbur bıraktığı ve hayallerimizi yarım bıraktığı için ona kizginim

Stalk yapamıyorum engelledi beni. Bu da zoruma gidiyor istesem de goremeyecegim

Bir de siz ona hiç yazmis miydiniz hep sessiz mi kaldınız

Bir de benim korkum şu. Iliskideyken çok güzel vakit geçiriyorduk hep yanimdaydi 7_24 hediyeler sürekli çiçekler. Notlar beni geziye götürmeler kalbime dokundu çok. Çok kibardi o zamanlar sonrasında iğrenç bir hal aldı tsbi ama iliskideyken bu kadar simartildigim bir ilişki yine olmaz diye korkuyorum alıştım çünkü

Bir de kızlar son bir şey soracağım bu kişi benim yanımda annesine de telefonda bagirdi sabah ariyor diye annesi arayıp şu kişiyi arar mısın ben yolda kaldım kapıyı açsınlar dedi. O da annesine ben kimseyi sabah sabah arayamam planını ona göre yapsaydın dedi hadi güle güle dedi telefonu kapadi. Ben annene böyle konuşma dedim. Bir şey demedim ki dedi. Bir kere de annesi bundan habersiz elini ameliyat etti diye yine kızıp konuşmamış sizce bu normal mi yani bazısı annesine düşkün olmaması iyi diyor kimisi de sabah sizi rshstsiz etmek için aramıştır iyi yapmış diyorlar ama bana garip geldi annesi yardım istiyor yaşlı bir kadın tek. Bu da hemen tersliyor hem de benim yanımda sonra güle güle diyor

Hiç gelip pişman olup konuşmaya çalıştı mı sizinle
Ben onun Twitter hesabını yakaladım şans eseri anonim bir hesaptı bir de bi şekilde karşıma çıktı ayrılıktan sonra. ayrıldığımız gece çok yürekten Tweetler attığını gördüm aşık olmakla ayrılıkla ilgili ayrıldığımız işin üzgün olduğu barizdi ben de vicdan yapıp adım attım barışmak için ama oralı olmadı pek gururunu kırmışım lavuğun ayrılırken baya saydırmıştım ki aşırı hakeden bi insandı.😂 Yani gururum kırıldı lafının arkasına saklanıp adım atmadı stalklamak göndermeler yapmak haricinde

Ben onun Twitter hesabını yakaladım şans eseri anonim bir hesaptı bir de bi şekilde karşıma çıktı ayrılıktan sonra. ayrıldığımız gece çok yürekten Tweetler attığını gördüm aşık olmakla ayrılıkla ilgili ayrıldığımız işin üzgün olduğu barizdi ben de vicdan yapıp adım attım barışmak için ama oralı olmadı pek gururunu kırmışım lavuğun ayrılırken baya saydırmıştım ki aşırı hakeden bi insandı.😂 Yani gururum kırıldı lafının arkasına saklanıp adım atmadı stalklamak göndermeler yapmak haricinde
Sonrasında da hiç yapmadı sanırım ama sizde yapmamissiniz ben baya köpek oldum
Ben ilk ayrıldığımda sürekli bana yaziyordu ayrilik sana yaramadı napiyosun vs diye sonra ataman arkadaşımla kahve içeceğim diyince çıkardı her yerden. Ama zaten elli kere anlattim. Ben çocuğun ismini verdim date değil dedim yaz dedim istersen cikmam dedim.o da dediki işte ben istedim ki sen ayrilmak yerine el ele verelim demeliydin aslından kahveden çok o buna takılmisti. Ama bana belirsiz bir plan sundu ne yapabilirim 2 3 sene daha uzun sürmez ama belli de olmaz dedi. Sonrasında birden battım ciktim oldu 2 3 sene de toparlayacaksa niye şu an tamamen batmış oldu orası da ayrı bir mesela nerden baksam elimde kaliyo

Bir de siz ona hiç yazmis miydiniz hep sessiz mi kaldınız
Yazmıştım evet benimle ilgili ayrıldığımız gece attığı Tweetleri yakalayınca saçma sapan vicdan yapıp adım attım oralı olmadı gururunu kırmışım eskisi gibi olamaz unutamazmış o lafları ki onun yalan söylemesi nedeniyle patlak vermişti ilişkiyi
bitiren kavga onun ayaklarıma kapanıp yalvaracağı yerde ben sayıp sövdüğüm için hazmedemedi haklı olarak saydırdım çünkü manipülasyoncu bir tipti aynı zamanda çünkü mecbur bıraktı buna😂Ardından zaman bişey yapmadım depresif modda takılıp durdu o.

Bilerek bir şekilde karşına çıkmak istedi demek ki ,iyi kapak olmuş demek ki erkekler de vicdan olmuyor keşke sizde merhamet vicdan etmeseydiniz

Back
X