- 28 Ocak 2017
- 678
- 231
- 103
- Konu Sahibi camsilecek
İnan beş para etmezler benim bu bahsettiğim erkek de bir gece önce sensiz yapamam diyip ertesi gün yalanını ortaya çıkardım diye araya mesafe koyalım dedi sözün özü fikirleri ve zikirleri aynı olmuyor erkeklerin ciddiye alma dedikleriniÖyle ama benim çok zor bir dönemden gectiğimi biliyordu. İletişimi kesmek için wptan instagramdan engellemiş smsten vs her yerden. Yani sen bu kıza zamanında değer vermişsin her anında yanında olmuşsun. Beni bir ari soktu diye bile oteli ayaga kaldirmisti. Daha iki bucuk ay kadar olmuş ayrılalı. on gün önce sevismissin. Allah korusun hamile bile kalma ihtimali var ya da başka bir sorun olur insan evleneceğim diyip seviyorum diyip o buluştuğumuz gün bile param olsaydı devam ederdik evlenirdik dedi sevmiyorum diyemedi bu kalleşligi yapmazdı. Bir gulusu icin neler yapardim. Art arda o kadar sorun yaşıyorum ki 2025 yılında Allah inşallah şu acımı dindirir onu hiç hatırlamam ya da buz gibi olurum.
icraatına bak. Erkek ilişkide anlaşmazlıklarda, kavgalarda ortaya çıkarır gerçek yüzünü her şey güllük gülistanlıkken senin huyunu suya giderler hep. Sevmiyorum demesine de anlam yükleme. Seviyorum ama bizden olmaz, seninle yapamam bla bla dese de senin için emek harcamadığını ve ilişkisine sahip çıkmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Ve şundan emin ol bu ilişki sana o kadar çok tecrübe kazandırdı ki bunu yeni ilişkinde idrak edeceksin ve adımların daha cesur olacak daha mantıklı davranacaksın. kendini tanıdın, ilişki yaşayıp biçimini, sevip sevilme şeklini öğrendin tecrübe hanene hep artı puan bunlar. Aynılarını yaşamış biri olarak yazdım sana bunları.