Terkedildim acım geçmiyor

Çok daha beter bir ayrılığı atlattım. Benim kişiliğimi, hayata bakışımı her şeyi götürdü. Çok uzun detaylı detaylı anlatmayacağım çok kötü şeyler yaşadım seninkinden bin kat beterdir emin ol. Ilaçlı tedaviye başladım sonra terapi aldım ancak öyle kurtuldum bence yardım almalısın takıntı yaptığın anda daha da betere sarıyor.

Ama sen evlenmek istiyorsun. Bu senin isteğin, gelecek planın. Onun değil. Evet aşk emek ister fedakarlık ister ama çabalayana. Karşındaki kişi seninle olmak istemiyor ki. İnsanlar birbirleri için dünyanın öbür ucundan uğraşıp geliyor neler yapıyor. İnsanların laflarına değil hareketlerine bakın. Size sizi hala sevdiğini söyleyebilir, ama hareketleri ne gösteriyor? Sizi umursamıyor, gidin diye gözünüzün içine bakıyor adeta. Sadece ilgi hoşuna gittiği istediği zaman dönebileceği bir kapı olsun diye arada umutlanabileceğiniz şeyler veriyor mesajları yanıtlamak, instagram mesajlarınıza bakmak, sizinle otele gitmek gibi. Kendisi mesajlarını bile göstermiyor açıp baksanız kız dolu büyük ihtimalle. Parası yok demeyin bu size söylediği bahane. Mesajlaşmak, flört, bir buluşma için parası vardır merak etmeyin.
Parası olmadığıma eminim. Ama konu bu değil zaten. Evlenmesek bile bir çaba görsem yeterdi çok ağır sözler söyledi çok kötü şeyler yaşandı. Kalbim çok kırık onu sevmiştim ve alışmıştım her gün ona sarılmak beni sevmesi öpmesi her gün konuşmak ister istemez bu alışkanlık zor oluyor sevgi de olunca kopması da zor oluyor. umarım unuturum. Yüreğim ferahlar

Yaşadığınız şeyi çok dramatize ediyorsunuz, iyileşememe sebeplerinizden biri de bu. İnsalar evladını kaybediyor hayatına bir şekilde devam ediyor ya. 9 ay karnında taşıdığı yavrusunu toprağa gömüyor yine bir şekilde tutunuyor. Bir tane sizi umursamayan, siz aylardır mahvolurkan gram içi acımayan adam için mi bunlar?
Haklısınız ama ben çok hassas biriyim. Yapım böyle birini kirarsam uyuyamam bir kedi açsa hemen mama alirim. Biri bana kötü söz söyledi ama ertesi gün yardımcı oldu hemen unuturum. Ona da cok bağlanmıştım ve sevdim açıkçası onunla hayatımı devam ettirim dediğim ilk sevgilimdi diyebilirim yüzde yetmiş mükemmel bir erkekse yüzde otuz aşırı berbat davrandi. İşte ben o güzel şeylere tutundum özellikle ayrilik sonrasi korkunc sözler duydum yine de sineye cektim. Teşekkür ederim. Bugün isimden yöneticim bile benimle konuşmak istedi artık kendini toparla diye umarım iyilesirim

Çok daha beter bir ayrılığı atlattım. Benim kişiliğimi, hayata bakışımı her şeyi götürdü. Çok uzun detaylı detaylı anlatmayacağım çok kötü şeyler yaşadım seninkinden bin kat beterdir emin ol. Ilaçlı tedaviye başladım sonra terapi aldım ancak öyle kurtuldum bence yardım almalısın takıntı yaptığın anda daha da betere sarıyor.
Kac yıllık ilişkiydi ve ne kadar sürede atlattiniz. Ben şu an online terapiye başlayacağım eğer ise yaramazsa terapistim psikiyatriye yonlendirir mi

12500 tane aynı konudan var adamla aynı yatakta bile yatmissin senle barismamiş ayrı ayrı uyumuşsunuz yok şöyle boyle olsaydi muhabbetlerini birak adam istemiyor

Kac yıllık ilişkiydi ve ne kadar sürede atlattiniz. Ben şu an online terapiye başlayacağım eğer ise yaramazsa terapistim psikiyatriye yonlendirir mi

3 yıllıktı 3-4 senede toparladım kendimi Şimdi şöyle söyleyeyim ben ilk önce psikiyatri ile başladım çünkü benim üniversitede başlayan psikolojik rahatsızlığım vardı. Ayrılık sonrası bayağı tetiklendim. Ondan sonra psikoloğa başladım.

Bir o gün kavga ettim çünkü salak salak konusuyor kahve içen kadın yatmıştır da ne demek sinirimi zıplatti asıl o konuşmalardan sonra benim nefret etmem lazimdi
Etmediğin gibi gidip birlikte oldun arkadaşım, her hamle daha beter yaptı her şeyi, saygısızlığın dozu iyice arttı. Yine diyorum; buradan dönüp iyi olmaz bu iş. Bunu kabullen, kendi hatalarını kendini ezmeden gör, ders çıkar, profesyonel destek al ve biraz sabırlı ol; iyileşmek için zaman gerekli.

3 yıllıktı 3-4 senede toparladım kendimi Şimdi şöyle söyleyeyim ben ilk önce psikiyatri ile başladım çünkü benim üniversitede başlayan psikolojik rahatsızlığım vardı. Ayrılık sonrası bayağı tetiklendim. Ondan sonra psikoloğa başladım.
Çok uzun sürmüş ya umarım ben bir kaç aya toplarim sizin ayrılma sebebiniz neydi özel değilse

Etmediğin gibi gidip birlikte oldun arkadaşım, her hamle daha beter yaptı her şeyi, saygısızlığın dozu iyice arttı. Yine diyorum; buradan dönüp iyi olmaz bu iş. Bunu kabullen, kendi hatalarını kendini ezmeden gör, ders çıkar, profesyonel destek al ve biraz sabırlı ol; iyileşmek için zaman gerekli.

Yok şu an dönsün istemiyorum iyileşmek istiyorum zaten. Bildirim gelince soruma cevap veriyorum iletişimi kestim tek amacım unutmak

Haklısınız ama ben çok hassas biriyim. Yapım böyle birini kirarsam uyuyamam bir kedi açsa hemen mama alirim. Biri bana kötü söz söyledi ama ertesi gün yardımcı oldu hemen unuturum. Ona da cok bağlanmıştım ve sevdim açıkçası onunla hayatımı devam ettirim dediğim ilk sevgilimdi diyebilirim yüzde yetmiş mükemmel bir erkekse yüzde otuz aşırı berbat davrandi. İşte ben o güzel şeylere tutundum özellikle ayrilik sonrasi korkunc sözler duydum yine de sineye cektim. Teşekkür ederim. Bugün isimden yöneticim bile benimle konuşmak istedi artık kendini toparla diye umarım iyilesirim
Sizi üzmek istemem ama bu hassaslık ve kin gütmemekten ziyade sevgiye aç olmak, kendini en ufak kabul görme ve sevgi için unutmak hissi veriyor bana. Bence biraz neden size yapılanı hemen affediyorsunuz, unutmaya neden bu kadar hazırsınız onu sorgulayın. Sizin kıymetiniz yok mu niye size kötü şeyler yapan biri hiçbir şey olmamış gibi davranabilsin?

12500 tane aynı konudan var adamla aynı yatakta bile yatmissin senle barismamiş ayrı ayrı uyumuşsunuz yok şöyle boyle olsaydi muhabbetlerini birak adam istemiyor
Aslında öyle değil otelde iki ayrı yatak vardı kendisi başta birleştirelim söyleyip dedi sonra ben bosver dedim yatarız. Öğlene kadsr iyiydik sonra bana biriyle konuştun mu dedi ben de bir kişiyle iki kere yemeğe çıktığımı söyledim ama istemediğimi bir şey hissedemeyecegimi söyledim bana dürüst ol soyle diyen adam yine Ebu cehile dönüştü araya bir erkek girdiyse bitmiştir. Öyledir böyledir akşam içki içecektik onu içmekten vazgeçti yemeğe gelmedi. Gerçi söylemesem de barışmazdi hala öncesinde maddiyat diyordu ama daha guleryuzluydu. Akşam yanına yattım sonra kendim öteki yatağa geçtim salak saçma hareketleri olduğu icin.

Sizi üzmek istemem ama bu hassaslık ve kin gütmemekten ziyade sevgiye aç olmak, kendini en ufak kabul görme ve sevgi için unutmak hissi veriyor bana. Bence biraz neden size yapılanı hemen affediyorsunuz, unutmaya neden bu kadar hazırsınız onu sorgulayın. Sizin kıymetiniz yok mu niye size kötü şeyler yapan biri hiçbir şey olmamış gibi davranabilsin?
Bunu bilmiyorum haklısınız ama yıllardır yapım bu asla birine küs kalamam. Bir sorun varsa çözülsün isterim vs vs bana çok büyük bit kötülük yapmış bir kiz arkadaşıma bile hastalandiginda arayıp yanında olmak istemistim

Bunu bilmiyorum haklısınız ama yıllardır yapım bu asla birine küs kalamam. Bir sorun varsa çözülsün isterim vs vs bana çok büyük bit kötülük yapmış bir kiz arkadaşıma bile hastalandiginda arayıp yanında olmak istemistim
bu iyi bir şey değil maalesef. affedilicik ya da iyi kalplilik de değil. siz sevilmemeye, biriyle soğuk ya da iletişimsiz olmaya dayanamadığınız için size yapılanları ya da karşınızdaki kişinin yanlış davranışlarını görmezden geliyorsunuz. yeter ki yanınızda olsun size iyi davransın diye her şeyini okeyler hale geliyorsunuz. iyileşmek için tavsiyem: bu çocuğu da başka erkekleri de bir kenara koyun kendinizi tanımaya, sevmeye ve geliştirmeye odaklanın. süslüde aylardır erkekler hakkında sorular soruyorsunuz. durmadan eski sevgiliniz kafanızda. neden bunu dedi, böyle demesem nolurdu, acaba başkasıyla mı vs vs. bunlar dışında hiç bir şey var mı hayatınızda? ilginizi çeken, kafanızı dağıtan, kendinizi geliştirmek istediğiniz şeyler? biraz kendinize acıyın ve şefkat gösterin, kendini sevmeyen başkasının her hatasını yutan, karşısındaki daha çok zevk alsın diye vücuduna zarar veren hapları içip duran birine kendisi acımaz sevgi göstermezken başkası neden sevsin, ilgilensin?

Back