Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

ablacım yaaaaaaa...............bana sitem etme lütfen.........ben telefon görüşmelerini sevmem..........telefonda sohbet ettigim kimse yoktur(hoş bide konuşacak tl olmuyo telefonda).........anca bişey oldugunda yada soru sormak istedigimde ararım.........msn yi açmıyorum evet..........face de kullanmayı bilmiyorum....tek kimseye nasıl mesaj yazabilirim falan bilmiyorum.....ama senin fotolarına bakıyorum mesajlarını okuyorum.......sizi hiç unutmuyorum yani........

Allah razı olsun canım. inşallah son olur nzmym. sen neler yapıyosun insan topikten bazen kopuyor ama aklından da hiç çıkmıyor değilmi?

elhmd. canım iyiyim.....bizim ders maratonu başladı...sabah-ögle dolu dolu geçiyo...akşamlarıda yine ders oturma çay falan .........zaman su gibi akıp gidiyo işte......
bu arada ne zaman başlıycaksın tedaviye..........merkezin neresi karar verdinmi??????

nzmye çok az kaldı tedaviye başlamama. ekim ayı bugün itibariyle girmiş buluyoruz. yaklaşık 10-12 sonra başlıyorum ilaçlara.heyecan,umut,hüzün,mutluluk tüm duyguları karmakarışık yaşıyorum. Allah nasip ederse kayseri tüp bebek merkezinde olacak tedavim. hiç aklımızda yoktu son anda karar verdik.istanbuldaki o zorlukları yaşamak istemediğimiz için sende biliyorsun insan her yönden yıpranıyor işte memorialde her yönden yordu bizi zaten. İnşallah bizim için hayırlısı böyledir.memorialdeki dondurulmuş spermleri getirecez. bi gelseydi hayırlısı ile rahatlayacam biraz.

Hepinize Merhaba....

Gelincik canım öncelikle geçmiş olsun, sonrasında da hayırlı olsun tedaviye tekrardan stard vermişsin... Rabbim sonunu hayırlı etsin...

Kayracığım evet zor zamanlar yaşadın belki çok daha zorlarınıda yaşayacaksın ama bu bıdıklar varya bu bıdıklar onlar için herşeye katlanılıyor... Allah yardımcın olsun ne diyeyim en büyük derdin bu olsun inşallahhhh...

Mihriban canım senin nasıl gidiyor hamileliğin nasılmış bakalım bizim en taze bıdığımız öyle hemen havalara girmesin, ilk gözağrımız Muhammed Süheyl'imizin yeri çok başka kalacak :)))) Cinsiyetiniz ne zaman belli olacak, merakla bekliyorum...

Nzmyhn kendini hepten işlere verip bizi boşvermek yokkkkkkkkkk... Özlüyoruz seni heeeeeeeeeee

Bizde bu aralar kendimizi sokaklara attık... Hergün bir yere gidiyoruz eski işyerim, dayının işyeri, arkadaş ziyaretleri.... Havalar iyice soğumadan tüm ziyaretleri bitirmeye çalışıyorum... Bu arada Elif Gökçe ile seyahatin bazı zorluklarıyla da savaşıyorum... Anlayacağınız yorgun düşmüş durumdayız ama çok şükür başka bir derdimiz yok... Tüm günü evde geçirmeye hala alışamadım, kış geliyor diye nasıl üzülüyorum bilemezsiniz :))))))

ah gelincigim bilmezmiyim..........................o memorıal sıkıntısı ömrümün her zaman bir kenarında hatırlanarak duracak..............neyse zahmeti bitti elemi de gidiyo yavaş yavaş........
ben tedaviye gitmeye karar verirsem......kimseye sölemiycem bu kez.............bakalım bide bunu deniycem...........
ama arkadaşların tedavi süreçleri çok ama çok heyecanlı..............sen bana bakma mutlaka yaz................bide ne diycem..........ben seni istanbulda yaşıyor biliyordum.............işin ne oldu bu arada.............

kız amanda yazında keyfini sen çıkardın.güzünde................ohhhh.......... artık kışı düşünmeki şu geçirdigin zamanın tadına varasın...........canım kardeşim..........hamile hamile çalıştın sonuna kadar.......hatta bide düştün yetmiyo gibi.....artık sana yaz kış tatil olsun bence.........

Evet hayatım haklısın Allaha şükürler olsun ki yazı umduğumdan çok daha iyi geçirdim... Zaten endişem kendim için değil bizim Elif Gökçe dışarı çıkmaya, açık havada olmaya çok alıştı... Hergün mutlaka bir sokak gezintisi yapıyorum mecburen (( Kızım şimdiden benim iplerini eline aldı :)))

İnşallah en kısa zamanda sende benim gibi bu büyükkkkk dertlerle uğraşırsın :)))))

Merhaba kizlarrr,....

Gelincik, canim yeni tedavin hayirli olur insallah... Rabbim gonlundekini nasip etsin insalllaaaahh )

Nzmyhn, canim seninde baya yogun geciyormus ne guzel, bos gecirmiyorsun gunlerini dolu dolu Allah akrsiligini versin kat kat insallah.

Amanda, canim masallah masallaaahh gez kiz kis gelince gezemicez bende senin gibi evde kaldigim zaman SIKILIYORUM, zaman gecmiyor,sanki cocuk dahada huysuz oluyor gibi geliyor. Onun icin bende elimden geldigince cok cikiyorum..
Muhammed suheyl zaten tum sulalenin gozdesi oldu valla, herkes okadar seviyorki anlatamam,eltimlerinde daha kucuk cocuklari filan var ama herkesin ilgisi cok farkli bizim beyefnediye oda simariyor tabi bu kadar ilgiye karsi :)) Ama bitanemin bu aralar saglik problemleri bitmiyor yaa,reflu yuzunden cocugum hic rahat degil geceleri hala 4-5 defa uyaniyor malesef, bende hamile oldugum icin iki kati yipraniyorum bu durumdan.. :-( Dah henuz disleride cikmadi surekli eli agzinda ama birsey yok henuz.

Bu arada dun ogrendik bir Suheyl beye bir erkek kardes geliyor :)) sipa cok sansli arkasina arkadasi yetisti :)) olumunekankayizsmile

Bende bir kiz beklentisi vardi ne yalan soyleyim, yada hevesi diyebilirim:) Ama nasip hayirlisi olsun, |Allahim hayirli evlat etsin insallah..

mihriban hadi hayırlı olsun canım bi tosunpaşa daha geliyor desene Rabbim hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar olmayı nasp etsin canım.

nazmiyecim istanbuldaydık ama iş dolayısıyla kayseriye taşındık...kayınvaliedemler ordalar hala.burda da çalşıyorum bi ara ayrılmayı düşündüm vazgeçirdiler sağolsunlar tedavi zamanı izin veririz deyince ben de tamam dedim ..kayseri tüp de yeni açılan bi merkez ama embriyologları felan iyiler güven verdiler bize. inşallah pişman olmayız Rabbim sonumuzu hayır etsin...benimde aile efradından kimse bilmiyor sedece kendi ailem biliyor ama onlarda tam ne zaman başlayacam bilmiyolar. bu aralar gelinimiz doğum yapacak ailenin ilk bebeği geliyor telaşlılar doğal olarak işte bende şu gün başlayacam demiyom ne yapayım bide beni düşünmesinler..iş yerindekileri hiç sorma onlar tüm sülaleye bedeller ve hepside biliyor malesef...çok yoruldum bu kadar derdimin arasında bide onlara laf anlatmaktan.ama takmıyorum..dondurulan spermleri taşıdık sağsalim şimdi sıra tedaviye başlamakta canım...

mihribancım Rabbim sana iki kat kolaylık versin bundan sonra..............iki erkek.....
ama geçektende dogru söylüyosun.yaş farkı az olunca arkadaş oluyo kardeşler birbirine..........seninkilerde birden elinden çıkar büyürler...bir bakarsın ikisini birden götürüyosun okula...............bir bakarsın seni aşmış boyları.......Rabbim saglıklı uzun ömür versin..........

gelincigim inşaallah hayırlı mutlu haberlerle sonuçlanır tedavin............en az senin kadar meraktayım...........habersiz bırakma lütfen.............

amandacım duana aminnnnn binlerle amin diyorum................Rabbim sizede en yakın zamanda kardeş göndersin inş...(dogal)

Teyzelerrrrr biliyor musunuz bizim 10.10.2010 da dişimiz çıktı (sağ alt)
Aman bir nazlıyız bir nazlıyız sormayın ne gecemiz var ne gündüzümüz. Sürekli mızmızmız ama şükürler olsun bundan başka bir derdimiz yok...

Gelincik canım, Yüce Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah... İş ortamından saklamak aileden saklamaktan zor oluyor... Her dakika sorarlar anlatırsın anlamazlar sen o yüzden dediğin gibi takma onları...

Nzmyhn sende en kısa zamanda ikincilere yetişirsin inşallah...

Mihriban desene dünya senin sayende bir yakışıklı daha kazanacak :))) Rabbim bahtlarını güzel etsin...

Teyzoşlarrrr nerelerdesiniz???

Bizim alt sol dişimizde kendisini gösterdi... Sizlerde durumlar nedir?

(Yanlış hatırlamıyorsam Kayra-Zülal hanımın dişleride çıkmıştı erkenden :))) )

Teyzoşlarrrr nerelerdesiniz???

Bizim alt sol dişimizde kendisini gösterdi... Sizlerde durumlar nedir?

(Yanlış hatırlamıyorsam Kayra-Zülal hanımın dişleride çıkmıştı erkenden :))) )

evet canım zülalinde aynı dişleri çıktı.... onun mızmızlığı yetmez gibi 10 gündür gribe yakalandık ailecek... eşim ve melike çabuk atlattı.. ama şevval ve zülal 2 kez acilllik oldu... şevvalimde atlattı ama zülal krup olmuş öksürük geçmiyor bu gece 2 ye kadar acilde geçirdik..... öksürük mutlaka geçecek ama huy değiştirdik..kimse kucaktan inmiyor nerdeyse bütün gün kucağımd iki kızla geziyorum.... taşımakta güçleşti nerdeyse 10 ar kilolar ....yorgun günler ve uykusuz geceler cabası..şikayet etmiyorum hamd ediyorum.... rabbim şifalarını versin ben yorulmaya razıyım.... onların ağlamaları içimi yakıyor çünkü... bu arada ben ne zaman iyileştiğimi bilmiyorum ve bu arada 6 kilo verdim kızlar sayesinde.....,

gelinciğim bu arada tedavin başlamış ben kaçırmışım... büyük kızım okula başladı artık akşamlarımıza yoğun ödevler eklendi açamıyorum bilgisayarı.... rabbim ellerini boş çevirmesin...... evliyaların etmiş olduğu duaların yüzüsuyu hürmetine....nzmyhn cim sende habersiz başlayacakmışsın......... inşallah bu son olur ve yüzün güler artık............

amandacım ve kayram yeni tazecik dişlerinize maaşallah barekallah..........ve bu arada sizede sabırlar niyaz ediyorum..........Allah güç kuvvet versin ve ablacıma daha çok versin inş....
ablacım daha bir yer bile yok gidebilecegim..............kim bilir ne zaman başlarım.............ne yaparım....daha çok erken benim için..............

Son düzenleme:

Kayracığım çok ama çok geçmişler olsun Rabbim Zülalimizede acil şifalar versin inşallah... Seni yarımda olsa :)))) anlıyorum... Bende bu saatte kadar biraz ütü yaptım anla işte ancak bu saatlerde biraz derin uyuyor...

Nzmyhn canım çok sağol duaların bizim için çok önemli... Büyüyorlar işte... Kim derdi bunları konuşacağız diye... Hep söylüyorum Allah sanada en kısa zamanda böyle tatlı dertler nasip etsin hayırlısı ile tabii.....

gali,ba kitlenmiş............bi sen bi ben varız kız...........buralara ugrayan...............

bende uğruyorum ama yazan yok...mihribana nolduki..zor geçiyor galiba hamilelik....... Allahım şaka gibi yaaaa.... şu an tekrar hamile olduğumu düşünemiyorum.... bebeği olmayanlar yanlış anlamasın ama şu an hamile kalmak korkunç bişey..sizde yaşayıp göreceksiniz inşallah.... daha bunu büyütememiş ve yetişemiyorken....... mihribana yardım edecek kişşiler var çok şükür.... ben napardım kiiii........

Selammmm,

Canım arkadaşlarım benim Gökçe bir yaramaz oldu bir çenesi düştü ki... Gün içerisinde yeter biraz sus başım ağrıdı falan diyorum :)))
Özellikle bilgisayarı elimde görünce kendini kaybediyor. Nasıl bir çaba var bilemezsiniz tuşlara basmak için :)))) Gerçi çocuk haklı pek yabancı değil konuya nede olsa annesi hamilelik boyunca çalıştığı için bilgisayar başındaydı :)))) Bilgisayar kapalıysa oynamak istemiyor illaki açık olacak :))))))))))

Selam kizlarrrrrr.... Ben geldimmm...

Uzun zamandir giremiyordum tatildeydim antalyaya gittik 8 gun :)) Biraz kaygilarim vardi acaba nasil gececek diye ama hamd olsun cok guzel gecti oglusum cok akilliydi, ve genelde hep babasinin yanindaydi babasi onu yzudurdu bol bol, bende rahat rahat yedim ictim guneslendim:)

Amanda..... Hehe alemsin kiz acaip guldum haa:))) Insallah hayirli evlat olurlar herseyden once yakisiklida olsunlar tabi hehe, gozumun onune geliyor iki boylu poslu delikanli olduklari heyytt .. Bizimde iki atl dislerimiz cikti ±'' cok sukurrr... Simdi biraz daha uslandi gibi geceleri okadar uyanmiyor rahatladimi ne...

Kayra... valla hamilelik hamd olsun okadar zor gecmiyor, sadece suheyl beyi kaldirip indirmek zor oluyor agirlastim haliyle 22 haftaligim. Birde suheyl masallah uslandi kendi halinde oynuyor kuzum, yere birakiyorum oyuncaklarinida veriyorum yanina yuvarlana yuvarlana oynuyor sonra uykusu gbeliyor yatiriyorum, oglen uykularimiz masallah duzene girdi..

Saat 8 bucuk gibi uyaniyor... 10 bucuk bi yatiyor 1 bucuk iki saat, birde saat oglen 4 gibi yatiriyorum bi bucuk ssaate ozaman uyuyor bu arada bende hemen yatip dinleniyorum... bu sekilde geciyor gunler.. Benimkide dogdugu zaman ikiz gibi olacak , zor olacak haliyle birde hamiligimin ilk aylarinda cok asiri zordu cunki okadar halsizdimki elim kolum kalkmiyordu.. |SXimdi biraz daha enerjigim..

Kayra simdi sen nelere yediriyorsun kizlara ya merak ediyorum benim oglan,yemekleri tam pure halinde olmadikca yemiyor yaa, agzina taneler gelince midesi bulaniyor.. Ekmek vermeye basladim, ama onuda zorla yiyorrr.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…