Allah razı olsun canım. inşallah son olur nzmym. sen neler yapıyosun insan topikten bazen kopuyor ama aklından da hiç çıkmıyor değilmi?
kız amanda yazında keyfini sen çıkardın.güzünde................ohhhh.......... artık kışı düşünmeki şu geçirdigin zamanın tadına varasın...........canım kardeşim..........hamile hamile çalıştın sonuna kadar.......hatta bide düştün yetmiyo gibi.....artık sana yaz kış tatil olsun bence.........
Teyzoşlarrrr nerelerdesiniz???
Bizim alt sol dişimizde kendisini gösterdi... Sizlerde durumlar nedir?
(Yanlış hatırlamıyorsam Kayra-Zülal hanımın dişleride çıkmıştı erkenden :))) )
evet canım zülalinde aynı dişleri çıktı.... onun mızmızlığı yetmez gibi 10 gündür gribe yakalandık ailecek... eşim ve melike çabuk atlattı.. ama şevval ve zülal 2 kez acilllik oldu... şevvalimde atlattı ama zülal krup olmuş öksürük geçmiyor bu gece 2 ye kadar acilde geçirdik..... öksürük mutlaka geçecek ama huy değiştirdik..kimse kucaktan inmiyor nerdeyse bütün gün kucağımd iki kızla geziyorum.... taşımakta güçleşti nerdeyse 10 ar kilolar ....yorgun günler ve uykusuz geceler cabası..şikayet etmiyorum hamd ediyorum.... rabbim şifalarını versin ben yorulmaya razıyım.... onların ağlamaları içimi yakıyor çünkü... bu arada ben ne zaman iyileştiğimi bilmiyorum ve bu arada 6 kilo verdim kızlar sayesinde.....,
gelinciğim bu arada tedavin başlamış ben kaçırmışım... büyük kızım okula başladı artık akşamlarımıza yoğun ödevler eklendi açamıyorum bilgisayarı.... rabbim ellerini boş çevirmesin...... evliyaların etmiş olduğu duaların yüzüsuyu hürmetine....nzmyhn cim sende habersiz başlayacakmışsın......... inşallah bu son olur ve yüzün güler artık............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?