- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.761
406.2 cikti sonucum rahat bi nefes aldim gecen hafta cuma 8.05 di
ohhh harika. rahatla biraz. sakin ol. görüceksin o keseciği de minnak minnak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh harika. rahatla biraz. sakin ol. görüceksin o keseciği de minnak minnak
sakın olmaya calıs bıraz canım Raabım hayırlısını versın inş ama bu testlerın sonucu hep bole cıkıo gec :S
Cikti kuzum 406.2 gecen hafta cuma 8.05 di iyi artmis dedi dr cok şükür rahat bi nefes aldim yinede sali gunu yine cagirdi keseyi gorelim diye
Gozunuz aydin Allah saglikli ve hayirli bir evlat versin size. E tabi tum caba gosteren ailelere de. Insallah bizlerde agustos da guzel haberler veririz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok guzel caım bıkac gune dahada artacak cok cabuk artıyor rahatla sennn
Cikti kuzum 406.2 gecen hafta cuma 8.05 di iyi artmis dedi dr cok şükür rahat bi nefes aldim yinede sali gunu yine cagirdi keseyi gorelim diye
Amin ins canm dun mubarek gecede hepimiz icin dua ettim allahim tez zamnda bebeklermze kavustursn bzleri
Gozun aydiiinnnn.
Allahim bize de nasip etsin ins. Dua et bnim icindr taze anne adayi :))
Guzel kalpli arkadasim ins rabbim dualarini kabul eder...
kızlarrrrrrr ben şimdi dün değerime baktırdım ya iki gün sonra gel tekrar bakalım dedi 2ye katlaması gerekiyormuş ben şimdi yarın gidicemde dün saat 13:30 da kan vermiştim yarında aynı saattemi vermem gerekir sabhtan versem bşy olurmu ?
Yok yahu bisi olmaz o kadardan
amin amin inş canımm en içten duygularımla istedim zaten sırayla kalıyrz sıra sizde artık hadi amaa sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz :) :)
ah ah bende sıramı benden sonrakilere salma derdindeyim zaten. bi öğreniyim valla göbek atıcam :))
kizlar bisey sorucam.adetim biteli 9gun oldu ovulasyon testine basladim.bugun cift cizgi cikti cok kayu bu kadar erken yumirtlamis olabilirmiyim yoksa hamilemiyim
Erken yumurtlamis olabilirsin canim. Adet tarihi ve yumurtlama tarihi ayni olan insanlar biliyrm. Onun icin bu zamani hemen degerlendir :)
cok sasirdim aksam ve hemen degerlendirdim peki ben simdi bu testi yapmaya devam edicekmiyim?
Tabiiki et belki birden fazla yum.varsa kacirma firsati
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗