Canim kadeslerim
Icim öyle sizladiki yazdiklarinizdan anlatamam duygularimi Bende tam 20 yil resmen savastim cok acilar cektim yikildim agladim ama asla pes etmedim.
Silamcim rabbim sahitim olsunki senin icin cokkkk dua ettim ve ediyorum tabiki butun bu ugurda emek harcayan herkese duaciyiz insellahhhhh
Sen ankaraya gidecektin gittinmi?
Merak ettim yoksa olmadimi Ben inaniyorumki azmin sonu zaferdir.Yaradan öyle buyukki yeterki ol desin biraz sabir moral cok önemli imtehandayiz.
Benimde 8. denememde oldu tek bir embriyoyla bana burda asla cocugunuz olmaz dediler.
Yani menepoz AMH hormonum 0.3 yumurta hic yok denildi.Birde esim azo spermioydi.Yani bu buyük bir mucizeydi.
Bizim icin Mevlam isteyince oluyopr demekki Allahim bu ugurda kimsenin kucagini bos birakmasin Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insellahhhhh
kızlar lütfen ne biçim bi site bu saatlerdir birilerine takılmak istiyorum kimseden sen yok!yardımcı olun bana yaaaaaa
15 agustosta ilaçlarıma başlıyorum inşallah.yaşım 28
lütfen benle ilgilenir msiiniz?
ii günler benimde ilk aşılamamda tutmuşdu ikincisini yaptım temmuzda beklemedeyim şuan inşallah önce karnımız sonrada kucaklarımız dolar amin
Canim öncelikle tüm dualarin icin cok ama cok tesekkür ediyorum ..
Rabbim kabul olunan dualardan eylesin ...
Ama artik benim icin önemli olan esimle benim sagligim ve mutlulugum ..
Bu tabloda illaki bebek olacak diye de hirpalamiycam kendimi ...
Canim ben haziran ayinda Ankara ´daydim ..Bu kez ekstra olarak PGT yapildi ..
8 embriyodan 4 tanesi saglikliydi .. Transfer edildi ama :1no2: ...
Olmadi ...
Son bir kez ... Donmuslari deneyip artik yoluma bakicam ..
Hayirlisi olsun ...
Rabbim sizinkileri size bagislasin ... Saglikli uzun ömürler versin .. :1hug:
silamcım mayada denedin sen degilmi????????????
ya nasıldı orası anlatsan bana biraz...............
hımm...........dedikleriniz bende okudum kızlar.................Allah razı olsun........................
şuan hiçbişey konuşmuyoruz eşimle ama bakalım nasip.....................araştırıcam çok teşekkürler........
bu arada ramazanla aranızdaki muhabbet ne alemde???????????
geldi mübarek sardı bizi de acaba biz onu giydikmi üstümüze........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?