Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar lütfen ne biçim bi site bu saatlerdir birilerine takılmak istiyorum kimseden sen yok!yardımcı olun bana yaaaaaa
15 agustosta ilaçlarıma başlıyorum inşallah.yaşım 28
lütfen benle ilgilenir msiiniz?

kızlar slm bende temmuzda aşılama yaptım bugün 14üncü günüm 1hafata önce kanda gebelik testi yaptım ama değerlerim düşüktü şimdi heyecanla bekliyorum am umutsuzum ..

ii günler benimde ilk aşılamamda tutmuşdu ikincisini yaptım temmuzda beklemedeyim şuan inşallah önce karnımız sonrada kucaklarımız dolar amin

Canim öncelikle tüm dualarin icin cok ama cok tesekkür ediyorum ..

Rabbim kabul olunan dualardan eylesin ...

Ama artik benim icin önemli olan esimle benim sagligim ve mutlulugum ..

Bu tabloda illaki bebek olacak diye de hirpalamiycam kendimi ...

Canim ben haziran ayinda Ankara ´daydim ..Bu kez ekstra olarak PGT yapildi ..

8 embriyodan 4 tanesi saglikliydi .. Transfer edildi ama :1no2: ...

Olmadi ...

Son bir kez ... Donmuslari deneyip artik yoluma bakicam ..

Hayirlisi olsun ...

Rabbim sizinkileri size bagislasin ... Saglikli uzun ömürler versin .. :1hug:

kızlar lütfen ne biçim bi site bu saatlerdir birilerine takılmak istiyorum kimseden sen yok!yardımcı olun bana yaaaaaa
15 agustosta ilaçlarıma başlıyorum inşallah.yaşım 28
lütfen benle ilgilenir msiiniz?

canım Allah yardımcın olsun..............galiba bu ilk tedavin ..................sen merak ettiklerini sor biz bhildigimizce cevablarız...........
ama hemen sordugunda olmaz bu.....takip et sen burayı....burda herkes sana yardım eder.........

silamcım mayada denedin sen degilmi????????????
ya nasıldı orası anlatsan bana biraz...............

Nazmiye... bacim mayada deneyen arkadaslar var Osman hoca varmis orda,onu cok meth ediyorlar..

Hatta bir topik var benim takip ettigim "Umutlu bekleyesim bebegimle devam ediyor " Babytwin diye bir arkadasin topigi, bir gir oku istersen... Pozitif sonuc alan baya var sanirim ordan.

Nzmyhn .......... Canim baksana,bugun birsey dikkatimi cekti,sizin probleminizde erkek infertilitesiya. Bir yontem varmis size yapildimi?? Macs tedavisi diyorlar... Bak cok ilginc,mikro enjeksiyon sirasinda saglikli gorunen spermler dollenme esnasinda intihar ederek kendini olduruyormus bu sebepten dollenme olmuyormus. Bazi durumlarda dollenme oluyomus ama ana rahmine konulunca gene intihar ediyormus ve gebelik olmuyormus... ben linki kopyalayip gonderiyorum sende bir gir oku istersen .

http://www.*****************/infert...basari-oranini-arttiran-ozel-uygulamalar/macs

Aaa olmadi canim yaa... Neyse yaziyi kopyalayim bari......

MACS tedavisi.

Ağır erkek faktörü grubunda önerilecek gebelik şansını artırıcı ek uygulamalardan birisi mikroenjeksiyon ile birlikte “iyi spermin seçildiği” yeni teknolojilerin kullanılması olacaktır. Sperm sayısının ve hareketliliğinin azalmasının yanı sıra, sperm şekil yapılarının da bozulduğu durumlarda, yalnızca mikroskopla tespit edilemeyen ve “apoptozis” adı verilen ölüme programlanmış sperm sayısı da artmış olmaktadır. Apoptozis, hücre ölüm tiplerinden birisidir; iç yapısı bozulmuş olan bir spermin dölleme ve bebek oluşturma yeteneği azalır. Bu nedenle bu hücre intihar eder, yani kendini öldürerek yumurtaya ulaşmasını engeller. Ancak, bunu yapmaya karar vermiş bir sperm hücresi, incelendiği sırada daha henüz hareketliliğini kaybetmemiş olabilir. Mikroenjeksiyon yapan bir embriyolog, bu spermi sağlıklı zannederek yumurta içerisine enjekte edebilir. Böyle bir durumda, sperm enjekte edilen sperm kendini öldüreceğinden döllenme gerçekleşmez ya da transfer edildikten sonra kendini öldürdüğünde anne rahmine tutunmaz, anne-baba adayının şansı azalır. Maya’da uygulanan yeni “iyi sperm seçme yöntemleri” ile, apoptozis sürecine girmiş spermler elimine edilmekte, ayıklanmaktadır. Bu sayede mikroenjeksiyon yapan embriyoloğun, ölüm sürecine girmiş spermleri yumurtaya enjekte etme riski azaltılmaktadır. Bu yöntemlerin uygulaması sperm sayısı, hareketliliği ve morfolojisi bozulduğu zaman faydalıdır. Çünkü, sperm değerleri normal olan baba adaylarının spermlerinde apoptozis oranı azdır.
Bugüne kadar tüp bebek veya mikroenjeksiyon tedavisi yapılacak olan baba adaylarının spermleri değerlendirilirken hareketli ve normal yapıda olan spermler mikroskop altında embriyologlar tarafından seçiliyor ve kullanılıyordu.
MACS yönteminde ise spermlerin özel bir solüsyon içerisinde manyetik bir alana yerleştirilerek kötü kalitede olanların uzaklaştırılmaları sağlanıyor.
Bu sayede, ölüm sürecine girmiş spermlerin yumurtaya enjekte etme riski azaltılmaktadır. MACS uygulaması sperm sayısı, hareketliliği ve morfolojisi bozulduğu zaman faydalıdır.

silamcım mayada denedin sen degilmi????????????
ya nasıldı orası anlatsan bana biraz...............

Canim evet maya tüp bebekte denedim ...

Hersey , bütün islemler diger tüm tüp bebek merkezleri gibi ..

Ekstra olarak sadece MACS ( spermlerin saglikli olanlarinin secilmesi ) yöntemi var .. Bunun da ne kadar faydali oldugu tartisilirr ..

Benim gittigim dönemlerde kampanyalardan dolayi yogunluk vardi ve ilgi bu nedenle yok denecek kadar azdi ..

Ama ben hep suna inandim .. Nasibin bir yerlerdedir ve bu orasi olabilir de , olmayabilir de ..

Rabbim isterse her halükarda olur ..

Benim merkez hakkinda bundan baska söyleyebilecegim pek birsey yok ...

Ne cok memnun kaldim , ne de sikayetciyim ..

hımm...........dedikleriniz bende okudum kızlar.................Allah razı olsun........................
şuan hiçbişey konuşmuyoruz eşimle ama bakalım nasip.....................araştırıcam çok teşekkürler........
bu arada ramazanla aranızdaki muhabbet ne alemde???????????
geldi mübarek sardı bizi de acaba biz onu giydikmi üstümüze........

canımcım ramazanın mübarek olsun......... sahura kalkmışken gece namazımı kılıp, sabah kalkıp mukabeleye gidip, akşam yemeklerinde misafir ağırlayıp aradada hanımlarla sohbet ederek geçiriyorum mübareki demeyi ne çok isterdim................ kızlar uykuyu unuttu... sahura kadar uyumuyor dolayısıyle gece namazı olmuyor.... 5 te yatıp 7 de kalkıyoruz genellikle onları yatırabildiğim zamanlarda ne yalan söyleyeyim uyuyorum yemek yapıyorum ve melike ve ortalık toplama yla geçiyor vaktim.... yani mukabelede yok...... kendimize zor yemek yapıyorum veee koro eşliğinde bir akşam yemeği yiyebiliyoruz.... sofrayı ise bazen gecenin10 unda topluyorum....hoş zaten halimi herkes bildiği için kimse bize uğramıyooo :çok üzgünüm:

Benimkide cok bos geciyor malesef ((((( Hamilelikten dolayi cok halsizim oruc tutamiyorum,suheylin reflusu cikti surekli kusuyiro rahatsizz onunla ugrasiyorum bos buldugum anda hemen uyuyorum zaten kafami kaldiramiyorum...

Bu durumda olmasamda,inanin cevredeki herkes cok pasif,yani bir icraat yok, cok gec aciliyor iftar saat 9 bucuktan basladi ilk iftar.. Daha sonra herkes evi tooplayim ediyim diyene kadar gece oluyor herkes yatiyor. Gunduzleri herkes halsiz gibi couluk cocuk ne biliyim yaa.. COk booss...coookk....

kızlar ya benim kız emziği bıraktı mahvetti beni geri nasıl verebilirim bi türlü almıyor kusuyor alınca biberonuda bıraktı

ayyyy maaşallah barekallah sana...................muhammed suheylim canım oglum yaaaaaaaa................yerim senin boncuk gözlerini............Allahım saglık versin ogluşumuza.................yaa ne sevimli bir bebek....kendini zorla sevdiri kız bu..........gelde sıkma bunu öpme.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…