mihriban hangi otele gittin kız.... bizde yaza gitmeyi düşünüyorusz inşallah.... ben kızlara herşeyi veriyorum artık...biz ne yersek onlarda yiyor..balık, makarna,pilav ,ıspanak, ekmek de dahil tabi ne aklına gelirse
ayyy kızlar yaa bebişleriniz fotolarını koyun lütfen...........hepsini çok özledim..........eski fotolara bakıyorum........şimdi büyüdüler maaşallah........onları bu halleriyle görmek istiyorum........
Kayra... sahin paradfise varya kumlucada oraya gittik .. Benim 3 gidisim, burasinin yesil alani oldugu icin burayi tercih ettik yine, nede olsa cok fazla alternatif yok bizim gibilere malesef.
Ayy masallaaahh, yerim ben bunlari yaaa nasil buyumusler !!! Cok tatlilar masallah, Allahim nazarlardan saklasinnn Ayy, birde masallah oturabiliyor seninkiler benim oglan daha oturamiyor yaa, direk one dogru dusuyor..
Birde herseyi yemiyor henuz yaa, bizim yediklerimizden vermiyorum ben tuz baharat oldugu icin, ona ayri yapiyorum tuzsuz filan.. Sen rondodanmi geciyorsun peki nasil veriyorsun ??
Nzmyhn.... bende bi ara ceker koyarim canim .. Acaip oldu ama sipa yaa, kendini cok sevdiriyor acaip cilveli gelene gidene gulumsuyor yilisiyor:)) sulalenin maskotu oldu :)
teşekkür ederiz teyzelerimiz....nzmyhn gel ne zaman istersen sık yanakları kapımız sonunaaa kadar açık......
mihriban seneye ramazandan sonra istiyoruz bizde paradise ı....çok otele gittim ama paradise a gitmek nasip olmadı..... biz genelde alanya tarafındaki otellere gidiyoruz... tabi hepsi tesettüre uygun oteller
Kayra, bende sirf paradise gittim, capricede iyi diyorlarda genelde bu mevsimlerde o taraf biraz daqha serin oluyormus antalyaya gore....
Biz aslinda Berayi dusunuyorduk ama, hic yesil alani yok dediler bizde vazgectik...
Baska nereler varki guzel seniun bildigin varsa soyle biz mayista dusunuyoruz yine hafta ama karar veremedik neresi olacagina..
kız ne tedavisi......düşünemiyorum bile..............çünki o kadar kötü ki durumum..hiç bi hastane kabul etmez herhalde...........geçen mayaya mesaj attım arayıp soran bile olmadı..........4 kez negatifi duyunca millet vazgeçiyo bizden........umutsuz vaka diye.........
ama Allahın dileginden öte yol yok..........düşününce umudum yeşeriyo....sonra doktorları düşününce karamsarlaşıyorum........geçen bir arkadaşım aradı.....onunla aynı sorunumuz......oda iki kez negatif aldı......bir aktara gitmişler.sonuçları göstermişler....aktar bu halde tüp bebek şansınız bile yok demiş.........ilk önce sperm durumunu iyileştirmek lazım demiş......doktorlar sırf para için bunu bile bize diyemiuorlar.......artık hiç güvencim kalmadı ya...bilmiyorum ne yapcam............ayyyy...
bi dokun bin ah işit gibi oldu degilmi??????????kusura bakmayın yaaa
kayra maşallah kızlar büyümüş Allah nazardan saklasın çok tatlı olmuşlar... Rabbim sağıklı, hayırlı ömürler versin canım...
nzmyecim üst üste negatifi görünce insan umutsuzlşıyor yeni bi tedaviyi düşünmekten korkuyor ama en azından ümidimiz var denemek için ben umutsuzluğa kapılınca hep bunu düşünüyorum dediğin gibi hangi doktora güveneceğimizi de bilemez olduk ama tek sebep vakti zamanı gelmesi Rabbimin ol demesi bunu benden daha iyi biliyorsundur canım söylememe bile gerek yok ama umutsuz olma böyle olunca çok üzülüyorum ben rabbim inşallah bizimde yüzümüzü güldürür...
gelincigim senin için üzülme zamanı degil şu zaman.................canım kardeşim dualarımdasın..........
bu kez Rabbimin izniyle olıcak ..............hiç tasalanma............bana bakma sen........hem ben umudumu falanda kesmedim..........doktorlara güvenemiyorum o kadar.......
mihriban cım yeşil alanı olan tek yer vardı oda kapandı canım... ilay atlıbay da yeşil alanlı bir oteldi..ama kapandı..başkada yok..berada güzel ama ondada yok malesef...
nazmiyecim 4 temi umutların yok oldu.... ben sana 12 kere deneyen arkadaşımı anlatmıştım... biliyorum paraya dayanıyor ama 12 dede olsa tuttu sonuçta.... imtihan bu güzelim hamdolsun....
ne diyelim kahrıda hoş lütfuda hoş.... ama dediğin gibi bitkilerde çok önemli infertilitede..ben sana harnup kürünü dene demiştim yaptınmı
Kızlar hoşgeldinizzzzzzzzzz....
Özellikle de Mihriban Hanım siz hoşgeldiniz :)))
Aslında sizlere uzun uzun yazmak istiyorum ama inanın çok uykum var : o
Kayra,Nzmyhn,Gelincik,Mihriban hepinizi çok seviyorummmm..
Kayracığım kızlar pek güzel olmuşlar yaaaa :))) Artık iyice benzerlikler kaybolmuş ve kendilerine has bir prensese dönüşmüşler, Allah nazarlar korusun Maşallahhhhh...
Bakın teyzeleri benim Gökçe Hatunun son fotoları...
amandacım yaaaa.................maaşallah barekallah................ne güzel bi kızın var senin.................
ay benim güzelim........oy benim sarışın bombam........uffff........yerim ben sizi.........
Sağolum benim güzel yürekli arkadaşlarımmm...
Allah herkesin evladı korusun kem gözlerden, Rabbim her evi böyle tatlı meleklerle şenlendirsin...
Kayracığım sarışınlığı bana benzemiyor, babadan almış... Zaten gelende baba ve anneanne karışımı diyorlar, bizimki arada beni atlayıp anneme benzemiş :)))
Evet canım kilo konusunda zor zamanlar geçirdim ama çok şükür şuanda gayet standart ölçülerde devam ediyoruz...
Sizlere aile saadetimizden örnekler sunuyorum bakım bakalım kime daha çok benziyor :))))