Hepinize Merhaba....
Gelincik canım öncelikle geçmiş olsun, sonrasında da hayırlı olsun tedaviye tekrardan stard vermişsin... Rabbim sonunu hayırlı etsin...
Kayracığım evet zor zamanlar yaşadın belki çok daha zorlarınıda yaşayacaksın ama bu bıdıklar varya bu bıdıklar onlar için herşeye katlanılıyor... Allah yardımcın olsun ne diyeyim en büyük derdin bu olsun inşallahhhh...
Mihriban canım senin nasıl gidiyor hamileliğin nasılmış bakalım bizim en taze bıdığımız öyle hemen havalara girmesin, ilk gözağrımız Muhammed Süheyl'imizin yeri çok başka kalacak :)))) Cinsiyetiniz ne zaman belli olacak, merakla bekliyorum...
Nzmyhn kendini hepten işlere verip bizi boşvermek yokkkkkkkkkk... Özlüyoruz seni heeeeeeeeeee
Bizde bu aralar kendimizi sokaklara attık... Hergün bir yere gidiyoruz eski işyerim, dayının işyeri, arkadaş ziyaretleri.... Havalar iyice soğumadan tüm ziyaretleri bitirmeye çalışıyorum... Bu arada Elif Gökçe ile seyahatin bazı zorluklarıyla da savaşıyorum... Anlayacağınız yorgun düşmüş durumdayız ama çok şükür başka bir derdimiz yok... Tüm günü evde geçirmeye hala alışamadım, kış geliyor diye nasıl üzülüyorum bilemezsiniz :))))))