Kayracığım senin ve diğer tüm arkadaşların bende geçmiş bayramlarını kutluyorum...
Mihriban canım çok ama çok geçmiş olsun... Yaaaa bu kuzucuklar hastalandımı çok üzülüyorum ben yaaa... İnsan nasıl da çaresiz kalıyor. Gökçe'de ishal oldu (bulduğu her şeyi ağızına soktuğu için enfeksiyon kapmış) Allah hepsine sağlık sıhhat versin...
Ben bu bayram işleri es geçtim... Tek yaptığım temizlik Gökçe'nin totosu idi :)))) Bez değiştirmekten helak oldum...
Sagol canim yaaa, hicc sorma ne zormus bebislerin hastaligi yaa( Birde suheyl ilk defa boyle grip oldu onun icin mi bilmem ama cok surdu,hala burun akintisi devam ediyor , bende hastalandim iki gundur ozaman dahada zor (
Bu arada Gokce hanimada gecmis olsun, ishalde zor popolarida pisiyor yavrucaklarin .. Allahim hepsine sifa versin insallah...
amandacım hani memorıalde sana benim iilaçtan kalanı vermişti.....diyarbakırlı.....leyla...işte o.....5 aylık hamileymiş......
bu arada çok zor günler geçirdim.....depresyonda olabilirim....doktordan randevu aldım........psikologa gidiyorum....ben artık kafayı yemişmiyim ne olmuşum bi baksın bakalım.ççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?