merhaba kızlar..............belki bu günlerde açarsınız diye yazmak istedim.........hafta sonu sınavlarım var...dua bekliyorum.......
merhaba kızlar..............belki bu günlerde açarsınız diye yazmak istedim.........hafta sonu sınavlarım var...dua bekliyorum.......
slm kızlar arada da olsa yazmak güzel bir duygu hiram 2 yaşına girdi çok şükür doğumgününü kutladık ama çok yaramaz bir çocuk:) kardeş kıskançlığı var ömerimde yavaş yavaş büyüyor 5 aylık oldu oturmaya çabalıyor şu günlerde :) bizden şimdilik bu kadar hepinizi çok öpüyoruz
valla şakamaka 2 yaşlarına geldiler canım bizimde 1 ay kaldımaaşallah kızlar......sizler 2 yıl deyince şaşırdım..zaman su gibi hakkaten.........acaba melekler 20 yaşlarında olduklarında bizler nerelerde neler yapıyo olucaz........yine yazdıklarımızdan haberdar olurmuyuz acaba..........
silamcım bugün başka başlıkta yazını gördüm.....................haziranda deneme yapacakmışsın.........sonucun ne oldu çok merak ettim............arkadaşlar hepinizi çok özlemişim..............arada bi ugrayacak başlık açsakta oradan konuşsak...........
Sanırım benden başka uğrayan yok bu topiğe,
Elif Gökçe 4 Yaş 4 Aylık oldu. Artık bir genç kız sayılır
Sizleri çoookkk özledim. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Hayırlı Ramazanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?